صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۳  ، 
کد خبر : ۱۱۲۴۸۱

گاف سی ان ان، 22 دقیقه واشنگتن را به هم ریخت


بصیرت:گاف خبری شبکه تلویزیونی سی ان ان اوضاع سیاسی پایتخت آمریکا را برای 22 دقیقه امنیتی کرد.
به گزارش بصیرت به نقل از عصرایران، ساعت 10 صبح جمعه شبکه تلویزیونی سی ان ان با قطع برنامه های عادی خود خبری فوری روی آنتن برد که باعث آشفته شدن فضای امنیتی واشنگتن شد و اوضاع سیاسی این شهر را به هم ریخت.
سی ان ان گزارش داد: قایقهای مشکوکی در سواحل واشنگتن دیده شدند: گارد ساحلی به روی قایقهای مشکوک در ساحل پوترماک آتش گشود.
شش دقیقه بعد، خبرگزاری رویترز نیز در خبری فوری با استناد به خبر سی ان ان، همین اتفاق را مخابره کرد. فاکس نیوز هم به این جمع پیوست و عین خبر را انعکاس داد.
به دنبال پخش این خبر، اف بی آی دستور توقف کلیه پروازهای فرودگاه ملی ریگان در واشنگتن را صادر کرد که این امر 22 دقیقه طول کشید.
سرانجام ساعت 29/10 دقیقه سی ان ان در خبری اصلاحی بیان کرد: به گفته منابع امنیتی آنچه که در ساحل پوترماک اتفاق افتاده، فقط یک تمرین نظامی بوده است.
 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات