صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۳  ، 
کد خبر : ۱۲۳۵۲۷

اخبار ویژه روزنامه های 29 مهر 88


ایران

دیگه چه خبر؟

سازگارا در نقش وکیل مدافع امریکا

خبر اول این که محسن سازگارا که طی سال‌های اخیر به امریکا پناهنده شده است،‌ از انتساب جنایت تروریستی در منطقه پیشین سیستان ‌و بلوچستان به این کشور انتقاد کرده است.

وی در گفت‌وگو با رادیو فردا، درخصوص اتهام ایران به نقش سرویس‌های اطلاعاتی پاکستان در عملیات انتحاری سیستان و بلوچستان گفته: هر اتفاقی در ایران روی می‌دهد، به توطئه خارجی‌ها بخصوص امریکا و انگلیس و اخیراً هم به اسرائیل نسبت داده می‌شود و چیز جدیدی نیست، مثلاً تظاهرات مردم را هم به امریکا نسبت می‌دهند.
مصاحبه بی بی سی فارسی با ریگی

خبر دیگر این که بنگاه خبری بی بی سی که پیش از این نیز بارها تریبون خبری خود را در اختیار ریگی و افرادش قرار داده است این بار نیز که خود گروهک تروریستی ریگی مسئولیت مستقیم این اقدام غیرانسانی را بر عهده گرفته است، این فرصت را در شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی در اختیار عبدالمالک ریگی قرار داد تا از این عملیات تروریستی دفاع کند! ریگی در این گفت‌وگوی جهت‌دار با اهانت به جان‌باختگان و مجروحان حادثه تروریستی سرباز سیستان اعلام کرد که از موفقیت‌آمیز بودن این عملیات خرسند است.

محکومیت تاجبخش به 12 سال حبس تعزیری

شنیدیم که وکیل «یحیی کیان تاجبخش» اعلام کرده: موکلش براساس رأی بدوی به 12سال حبس تعزیری محکوم شده و وی در حال تدوین اعتراضیه به رأی صادر شده است. «هوشنگ اظهری» گفته: روز گذشته حکم شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران درباره موکلم به من ابلاغ شد. پیش از این نیز، تاجبخش در سال 1386 به اتهام اقدام علیه امنیت کشور و تلاش برای براندازی نرم دستگیر شده بود که پس از چهار ماه حبس، با سپردن وثیقه 100 میلیون تومانی آزاد شد.

طرح جدید برای بی‌ثبات کردن ایران

با خبر شدیم که یک روزنامه فرامنطقه‌ای با اشاره به این که بسیار طبیعی است که انگلیس و امریکا ارتباط خود را با حادثه تروریستی در سیستان و بلوچستان انکار کنند، نوشته که این حادثه آغاز طرحی جدید برای بی‌ثبات کردن ایران است. روزنامه القدس العربی در سرمقاله خود نوشته: بسیار دشوار است که چگونگی پاسخ و واکنش ایران را به این حادثه پیش‌بینی کرد زیرا ایران تجارب و توانایی بسیاری در این خصوص دارد. القدس العربی تأکید کرده دولت‌های غربی که ایران را هدف گرفته‌اند، چه‌بسا هر چه در توان دارند، علیه ایران به کار گیرند.

درخواست عجیب یک نماینده پارلمان هلند

خبر رسیده که یکی از نمایندگان پارلمان هلند در اظهاراتی عجیب از دولت این کشور خواسته تا از هواپیماها و کشتی‌های ایرانی که از طریق فرودگاه هلند و بندر روتردام این کشور عبور می‌کنند بازرسی و نظارت دقیق به عمل آورد. مارتین هافرکمپ با بیان این‌که هیچ توجهی به عبور کشتی‌ها و هواپیماهای ایرانی نمی‌شود، گفته: شرکت‌های دریانوردی ایران در عبور و مرور از بندر روتردام با هیچ مانع یا مشکلی مواجه نمی‌شوند که این مسئله درخصوص ورود میانگین سه بار در هفته هواپیماهای ایران به فرودگاه‌های هلند آن هم بدون بازرسی جای سؤال باقی می‌گذارد.

قاچاق سیگار و ضرر 500 میلیارد تومانی دولت

دست آخر این که به دنبال بررسی شدن طرح مبارزه با قاچاق سیگار، عده‌ای از قاچاقچیان به اصطلاح یقه سفید - برخی چهره‌های سیاسی - به تحرکات ناشیانه‌ای پرداختند.

از جمله موارد قاچاق سیگار، قاچاق مارلبرو از محصولات شرکت فیلیپ موریس است که فروش قاچاق آن طی چهار سال اخیر، 10 برابر شده است و در این مدت هیچ عوارض و مالیاتی به دولت پرداخت نشده است.

این در حالی است که دو سال پیش هنگامی که دولت قصد عقد قرارداد رسمی با شرکت مذکور را داشت، موج هدایت شده از سوی افراد تأثیرگذار، احیای حق دولت در این زمینه را ناکام گذاشت و بدین‌ترتیب بر اثر سیاستهای سلیقه ای و غلط یک نهاد طی یک سال گذشته موجب وارد آمدن خسارت 500 میلیارد تومانی به دولت شده است. در همین رابطه خبرگزاری جمهوری اسلامی گزارش مبسوطی را منتشر کرده است.

جمهوری اسلامی

***استعمارگران به تحریکات خود علیه ایران درباره جزایر سه گانه ایرانی شکل و شمایل تازه ای می دهند. « اری الامارت » درحال تهیه یک سریال تلویزیونی دراماتیک درخصوص جزایر سه گانه ایرانی به نام « برای اسرار سرنخ هایی هست » می باشد که قرار است در چندین شبکه ماهواره ای عرب زبان پخش شود. تابناک به نقل از سایت پرچم نوشت : تهیه کننده این سریال اظهار داشته است : « در این فیلم محور کار بر روی میهن دوستی انسان و ضرورت تمسک وی به زمین صورت می گیرد و این همان چیزی است که زندگی انسان در همه خلیج (فارس ) برمدار آن می چرخد. کاری که نشانگر مبارزه انسان خلیجی در مقابله با استکبار و ظلم است . » کارگردان این سریال فردی اردنی به نام ایاد الخزوز نویسنده آن محمد سعید الضنحانی شاعر اماراتی و تصویربرداری سریال با فناوری های عالی سینمایی صورت گرفته و از هنرمندانی از سوریه و اردن نیز کمک گرفته شده است . ساخت این فیلم پس از انتشار داستان ها و مقاله های بسیار و اشعار عربی درباره ادعاهای بی پایه امارات درخصوص جزایر سه گانه است . پشت پرده این نمایش های مضحک انگلیس ها قرار دارند.

 

***حجت الاسلام نواب معاون امور روحانیون بعثه رهبری از مسئولین حرمین شریفین خواست همانند ملیت های مختلف یک کرسی تدریس در مسجدالحرام در اختیار علمای ایرانی قرار داده شود. شیخ صالح که از مسئولین حرمین در پاسخ این درخواست گفت ملیت های دیگری که کرسی دارند تابعیت سعودی هم دارند. معاون امور روحانیون بعثه گفت : ما هم حاضریم تابعیت را بپذیریم تا شما کرسی در اختیار ما قرار دهید. هر چند نتیجه ای از این گفتگو حاصل نشده ولی قطعا وجود یک کرسی تدریس برای علمای شیعه در مسجدالحرام و مسجدالنبی می تواند تاثیرات زیادی در خنثی سازی تبلیغات ساختگی و کمک به وحدت پیروان مذاهب اسلامی را داشته باشد.

کیهان

پیام محرمانه سبزها به آمریکا واکسن نزنید، ایران را فلج کنید!

روزنامه لس آنجلس تایمز از رایزنی محرمانه یک مقام نومحافظه کار آمریکایی با شماری از اعضای اپوزیسیون ضدانقلاب در آلمان خبر داد.

جان هانا مقام دیدارکننده آمریکایی گزارش مختصری از این رایزنی را در لس آنجلس تایمز منتشر کرد. وی از سال 2005 به مدت 4 سال مشاور امنیت ملی دیک چنی معاون جرج بوش بود و همچنان یکی از اعضای ارشد موسسه واشنگتن در سیاست خاور نزدیک است، موسسه ای که از جمله در زمینه طراحی های نرم علیه ایران فعالیت می کند.

«هانا» در گزارش خود در لس آنجلس تایمز عناصر شرکت کننده در ملاقات را «شخصیت های نزدیک به رهبری جنبش سبز» معرفی می کند و می نویسد: «مطمئنا پیامی که من از گردهمایی اخیر فعالان ایرانی در اروپا- که در میان آنها بعضی شخصیت های نزدیک به رهبری جنبش سبز نیز حضور داشتند- شنیدم این بود که تحریم باید اعمال شود و این تحریم باید هرچه شدیدتر باشد، تحریم ضعیف و یا تدریجی فقط به رژیم این امکان را می دهد که با وضعیت جدید خودش را تطبیق دهد. آنها گفتند برای اینکه تحریم موثر باشد، باید بصورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن.»!

وی درباره نظر حاضران درباره حمله نظامی هم می نویسد: سخن گفتن در این باره به مراتب سخت تر است. آنها در این زمینه اختلاف نظر داشتند. اکثر آنها می گفتند مردم ایران در برابر تهاجم خارجی، به سرعت متحد می شوند اما دیگران که من در ملاقات خود با آنها مذاکره کردم، این باور را ندارند و در عین حال شدیدا نگرانند که رژیم بر اثر حمله نظامی فلج نشود و به جای آن جنبش سرکوب شود. با وجود این نگرانی، آنها پیشنهاد دادند بمباران همزمان تاسیسات اتمی و مراکز سپاه پاسداران و بسیج هرچند که مردم را هم نابود کند، موجبات جمع کردن بساط حکومت اسلامی به دست اپوزیسیون را تسریع خواهد کرد.»!

پس از آدم کش های ریگی عنکبوتی ها وارد شدند

به دنبال جنایت وحشیانه در منطقه پیشین سیستان و بلوچستان و به خاک و خون کشیدن 80 تن از مردم شیعه و سنی منطقه و چند نفر از سرداران خدوم سپاه، شاخه رسانه ای و تبلیغاتی سازمان ترور برای ترور شخصیت شهدا و تبرئه جنایتکاران وارد عمل شد.

صدای آمریکا برای توجیه عمل جنایتکاران، سراغ علیرضا نوری زاده جاسوس مشترک موساد و سیا که به عنوان مهره ای سلطنت طلب سال ها با سفارت آمریکا در تهران همکاری می کرد، رفت. وی قربانیان اهل سنت را به خاطر این که در همایش همدلی شرکت کرده بودند، آدم ربا و قاچاقچی معرفی کرد و در عین حال ادعا کرد سردار شوشتری- که خود تدارک کننده این نشست های وحدت بین شیعه و سنی بوده- دشمن متعصب سنی ها بوده است! نوری زاده بسیاری از اوصاف خود و اربابانش را به شهدای این جنایت تروریستی نسبت داد و در عین حال گروهک ریگی را جنبش مردمی خواند، تعبیری که رسانه های دولتی انگلیسی، آمریکایی و سعودی برای توصیف تروریست ها از آن بهره می گیرند.

همزمان و در اقدامی هماهنگ، دو سایت ضد انقلابی نزدیک به هم- روزنت و رادیو زمانه- به توجیه جنایات گروهک ریگی و ترور شخصیت شهدای جنایت اخیر پرداختند. سایت روزنت که از اعضای شبکه عنکبوت به شمار می رود و پیش از این بارها با شخص ریگی ارتباط داشته و مصاحبه کرده است، تلاش کرد خدمات عمرانی سپاه در سیستان و بلوچستان را نیز واژگونه جلوه دهد. شبکه عنکبوت در اقدام هماهنگ خود و در حالی که گروهک جندالله نگاهی کاملا ضد بلوچ و ضد اسلامی- اعم از شیعه و سنی- دارد، تلاش کرده این گروهک را طرفدار حقوق مدنی و مذهبی و قومی جلوه دهد.

آقای اوباما! ببخشید که علیه ملت ما جنایت کردید!

محسن مخمل باف با انتشار نامه ای در اینترنت که خطاب آن به اوباما اعلام شده، از طرف مردم اعلام کرد که جنایات 56 ساله آمریکا نسبت به ایران را می بخشد. او در عین حال از رئیس شیطان بزرگ به خاطر ماجرای تسخیر لانه جاسوسی عذرخواهی کرد و نوشت «امیدوارم که ما را ببخشید»!

این کارگردان خارج نشین که خود را سخنگوی موسوی و جنبش سبز معرفی می کند در نامه به اوباما می نویسد: «ما ایرانی ها نشان داده ایم آنچه را که طی 56 سال به سبب کودتای آمریکایی ها بر ما گذشت نتوانسته ایم به راحتی فراموش کنیم... اما اکنون پس از تجربه ای دردناک و در عین حال آموزنده به اینجا رسیده ایم که بتوانیم شما را ببخشیم(!؟) از سویی درک می کنیم که حمله به سفارت آمریکا و گروگان گیری کارمندان آن از سوی جوانان انقلابی ما ملت شما را عمیقاً رنجانده و فراموش کردن آن برای شما بسیار دشوار است. به سهم خود از شما عذر می خواهیم و امیدواریم که ما را ببخشید»(!؟)

در حالی که ملت ایران هر سال، 13 آبان (روز تسخیر لانه جاسوسی) را به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی گرامی می دارند، مخمل باف به ارباب اوباما پیشنهاد داده این روز، روز دوستی آمریکا و ایران اعلام شود! وی بدون اشاره به ماهیت ضدانسانی رژیم آمریکا نوشت «این دوستی برای خلع سلاح جهان و رهاندن آن از مسابقه تسلیحاتی مرگبار دیگر در منطقه ملتهب خاورمیانه، برای مبارزه با تروریزم و تجارت مواد مخدر و... فایده ها دارد.»

از زمان حضور مستقیم نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه، مسابقه تسلیحاتی، جنایت و ترور و تجارت مواد مخدر، به شدت رو به گسترش بوده است. البته برای امثال آقای مخمل باف که به ویژه طی ماه های اخیر به ایفای نقش های دم دستی در پروژه های ضد انقلابی و ضد ایرانی آمریکا پرداخته و از کارگردانی هنری به آکتوری سیاسی تنزل جایگاه داده، طبیعی است که چنان رژیمی را دوست تلقی و از آنها صمیمانه به خاطر جنایات و خیانت هایشان عذرخواهی و طلب بخشش کند. سفارت آمریکا به هنگام فعالیت، کانون طراحی انواع کودتاها، آشوب ها و درگیری ها علیه انقلاب نوپای اسلامی بود.

پیشنهاد مهره ناتوی فرهنگی برای معرفی کردن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به عنوان روز دوستی با آمریکا در حالی است که سران منافقین جدید در محافل خودمانی نسبت به آبروریزی در روز قدس ابراز پشیمانی می کنند. به همین دلیل هم سایت افراطی موج سبز به رغم استارت اولیه برای ایجاد تشنج در تظاهرات 13 آبان، اکنون جا زده و می نویسد «باید حرکات خود را در روز 13 آبان با دقتی وسواس گونه همراه کنیم. سران جنبش به جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقدند. حرکت های براندازانه به دلیل ماهیت افراطی آنها نمی توانند همه اقشار را جذب کنند».

کودتای مخملین شکست خورد آقای سردبیر! در مخفی برای فرار کجاست؟!

عضو موسس و کارچاق کن مطبوعات زنجیره ای با اشاره به فرار شماری از عناصر فعال در این مطبوعات به خارج کشور گفت تعدادی از همکاران روزنامه های مذکور برای پناهندگی به غرب به سراغ وی رفته اند.

ماشاءالله(محمود) شمس الواعظین که با صدای آمریکا و رادیو زمانه گفت وگو کرده بود، اظهار داشت: از اردیبهشت 79 تاکنون 400 نفر از همکاران مطبوعات توقیف شده به خارج از کشور مهاجرت کرده و تعدادی از آنها به رسانه های خارجی زبان خارج از کشور پیوستند.

صدای آمریکا از قول این عضو حلقه کیان گفت: «پس از انتخابات 400 نفر به وی مراجعه کرده و معرفی خواسته اند تا به کمک آن به غرب پناهنده شوند»! بنابر گزارش این رسانه آمریکایی احسان ملکی، جواد مقیمی و حسن سلمان زاده که برخی عکس های مطبوعات و رسانه های آمریکایی از جمله تایم را در زمان درگیری های خیابانی تامین می کردند، مخفیانه خود را به ترکیه رسانده و درخواست پناهندگی کرده اند. ملکی به صدای آمریکا گفته که در سفرهای انتخاباتی موسوی همراه وی بوده و فیلم و عکس می گرفته است. او می گوید با دادن پول به قاچاقچی به عنوان چوپان گوسفندان از مرز گذشته است.

فرار همکاران مطبوعات زنجیره ای و آغاز دور تازه فعالیت های آنها در رسانه های ضد انقلاب (نظیر رادیو فردا، بی بی سی، صدای آمریکا، گویانیوز، روزنت، رادیو زمانه و...) این واقعیت را که مطبوعات مذکور در واقع پوششی برای فعالیت پایگاه مطبوعاتی دشمن بوده اند، بیش از گذشته تایید می کند. از 10 سال پیش پای عناصر ضدانقلاب با شتاب بیشتری در مطبوعات باز شد به نحوی که اعضای شناخته شده منافقین، سلطنت طلب ها، فراماسونرها، نهضت آزادی و جبهه ملی، همکاران ساواک و موساد و... به تدریج در مطبوعات اجاره ای-زنجیره ای آفتابی شدند.

رادیو فردا وابسته به سازمان سیا پریروز از قول «رضا-م» یکی از عناصر سازمان دهنده عناصر فراری در خارج کشور اعلام کرد:ما برای روزنامه نگارانی که از ایران فرار کرده اند سایت راه اندازی کردیم ولی هیچ نقشی در چارچوب تحریریه آن نداریم و تمام آن، کار روزنامه نگاران ایرانی است.

گفتنی است عطاءا... مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات درباره روزنامه های جامعه و توس- که به سردبیری محمود شمس منتشر می شدند- تاکید کرده بود آنها طرفداران نهضت آزادی اند و خود را یلتسین و خاتمی را گورباچف تلقی می کنند.

«ریگی» به کفش آمریکا و انگلیس!

با وجود چند سال سابقه تروریستی گروهک ریگی و به خاک و خون کشیدن دهها شهروند بی گناه از سوی این گروهک، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد فعلا درباره تروریست بودن این گروه نمی تواند اظهارنظر کند. وی به خبرنگاران گفت این همان موضوعی است که ما سرگرم بررسی آن هستیم!

هرچند گروهک تروریستی ریگی از لجستیک مالی و اطلاعاتی آمریکا برخوردار است، ایان کلی سخنگوی وزارت خارجه این کشور به خبرنگاران گفت «ما در حال بررسی موضوع هستیم.» وی در مقابل اصرار خبرنگاران مبنی بر تروریست بودن گروه ریگی، از تایید تروریست بودن آنها طفره رفت و به شکلی دو پهلو اظهار داشت: من نمی خواهم بگویم این گروه سازمان تروریستی شناخته نمی شود. گروه آنها یکی از گروههایی است که ما زیر نظر گرفته ایم و در حال بررسی هستیم(!)

80 نفر در جنایت تروریستی اخیر گروهک ریگی شهید و مجروح شدند.

در این میان تلویزیون دولتی بی بی سی انگلیس هم که گروهک تروریستی ریگی را «طرفدار حقوق مدنی اهل سنت و بلوچ» معرفی می کند، به طور کاملا تصادفی! توانست با مالک ریگی سرکرده تروریست ها ارتباط بگیرد و با وی مصاحبه کند. ریگی در گفت وگو با بی بی سی بدون آن که به شهادت شهروندان بلوچ و سنی در اقدامات تروریستی اخیر اشاره کند، مدعی حقوق ملی و مذهبی مردم منطقه بلوچستان شد و درباره تامین مالی این گروهک هم ادعا کرد مردم محروم منطقه آنها را تامین مالی می کنند. وی به بی بی سی گفت ما هیچ ارتباطی با انگلیس و پاکستان نداریم.

پیش از بی بی سی انگلیس، شبکه العربیه و سایت ضدانقلابی «روزنت» از جمله حامیان و تبلیغ کنندگان گروهک ریگی بوده اند.

رفتار منافقانه محافل آمریکایی و انگلیسی در حالی است که اخبار جدیدی درباره مزدوری گروهک ریگی منتشر می شود. سایت انگلیسی «نیواستیتسمن» در گزارشی به نقل از یک مقام سابق سازمان سیا به نقش دولت عربستان اشاره کرد و افزود: در دیدار 2 سال پیش دیک چنی معاون بوش با پرویز مشرف بر ایجاد ستادی علیه ایران با نقش آفرینی گروه جندالله توافق شد. قرار بود این گروه و مشابه های آنها جایگزین القاعده شده و در خدمت آمریکا فعالیت کنند.

گفتنی است عقاید گروهک های افراطی ضد شیعه و سنی، به واسطه رژیم سعودی تدارک می شود و این رژیم خود بر آمده از طراحی سرویس جاسوسی انگلیس در زمینه راه اندازی فرقه جعلی و استعماری وهابیت است. دستگاه اطلاعاتی انگلیس در راه اندازی طالبان در افغانستان همکاری مستقیم داشت و اکنون هم جنگ های فرقه ای و استخدام مزدوران تروریست در پوشش ادعاهای مذهبی و قومی را در دستور کار دارد.

قدس

درخواست نماینده تهران برای مناظره با جاسبی

قدس- گروه سیاسی: زهره الهیان، نماینده مردم تهران در نامه ای به رئیس سازمان صدا و سیمای با انتقاد از حضور یکطرفه جاسبی در تلویزیون و تکرار حرفهای همیشگی او خواستار برگزاری مناظره با جاسبی در تلویزیون شد.

2 مأمور انتظامی در ایرانشهر شهید شدند

ایرانشهر - خبرنگار قدس: به دنبال عملیات تروریستی اخیر در پیشین شهرستان سرباز دو نفر از مأموران نیروی انتظامی که در یکی از خیابانهای ایرانشهر در حال گشت زنی بودند، از سوی یک موتورسوار که یک سرنشین داشت مورد تیراندازی قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.

شایعه گم شدن مجری معروف تلویزیونی

البرز- گفته می شود، حیدری مجری گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما که از سرشناس ترین مجریان صدا و سیماست نزدیک به ده روز است که سر برنامه های خود حاضر نمی شود.

تذکر به احمدی نژاد در مورد کمکهای ایران به پاکستان

مهر- حشمت ا... فلاحت پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تذکر کتبی نمایندگان به رئیس جمهور مبنی بر لزوم به تعلیق در آمدن همه کمکهای ایران به پاکستان خبر داد و گفت: سازمان اطلاعات ارتش پاکستان نزدیکترین نقش را نسبت به پوشش تروریسم در منطقه بر عهده داشته است.

شرط جدید ایران برای خرید بنزین

فارس- ایران با بی اعتنایی به تصویب طرح تحریم بنزین علیه خود در کنگره آمریکا خواهان تخفیف 25 تا 30 درصدی برای خرید بنزین از فروشندگان بین المللی شد.

تغییر ناگهانی رئیس تیم مذاکره کننده آمریکا

آینده- منابعی در واشنگتن گزارش دادند: رئیس تیم مذاکره کننده هسته ای که آمریکا برای مذاکرات دیروز در نظر گرفته بود یعنی «گری سیمور» جای خود را به ناگاه به دانیل -بی- پونمن داد.گری سیمور از تندروهای آمریکایی است و در پنج سال گذشته مقالات متعددی علیه ایران در رسانه های آمریکایی تحریر کرده است.

علت اصلی لغو سفر متکی به یمن

جهان- یک منبع آگاه علت اصلی لغو سفر وزیر خارجه به یمن را تهدید و فشار عربستان بر صنعا بیان کرد.

خبر چینی سفارت سعودی از تجمع دانشجویان

ایرنا- تجمع دانشجویان در برابر سفارت عربستان در حالی صورت گرفت که دوربین هایی از پشت بام سفارت خانه این کشور از تجمعات فیلمبرداری می کرد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات