
دکتر یدالله جوانی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع متولیان حجج با اشاره به توطئه های دشمنان و مخالفان علیه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، از نظام اسلامی به عنوان یک نظام مستحکم و ضد ضربه یاد کردند.
واقعیت امر این است که براساس تجارب تاریخی و معادلات بشری ایستادگی یک نظام سیاسی در برابر فشارهای گوناگون دارای آستانه است و فشارهای مضاعف از آن آستانه، به طور حتم و قطع، فروپاشی آن نظام سیاسی را در پی خواهد داشت. با ورود به دهه چهارم انقلاب و سپری شدن بیش از سه دهه از عمر با برکت جمهوری اسلامی ایران، با قاطعیت می توان گفت فرمول مذکور در مورد جمهوری اسلامی صدق نمی کند و نظام دینی با وجود مواجهه با توطئه ها، فشارها، دسیسه ها و فتنه های گوناگون، تا به امروز توانسته به حیات با برکت خود ادامه دهد.
این ایستادگی، مستحکم و مقاوم بودن و تبدیل شدن نظام اسلامی به یک نظام سیاسی ضدضربه، تمامی دشمنان اسلام و ملت ایران را حیرت زده کرده و آنان را به شدت نسبت به تحولات آینده جهان نگران ساخته است.
مروری بر حجم و نوع توطئه ها طی سی سال گذشته، نشان می دهد که هر یک از این توطئه ها کافی بود تا یک ملت و نظام سیاسی را از پای درآورد. توطئه هایی چون غائله های تجزیه طلبی در تمامی مناطق قومیتی، توطئه دامن زدن به اختلافات مذهبی، توطئه تروریسم داخلی و به راه انداختن جنگ مسلحانه از سوی گروهک هایی چون منافقین، توطئه طراحی و ورود به مرحله اجرای چندین کودتا، توطئه مداخله مستقیم آمریکایی ها در حمله نظامی به ایران و حادثه طبس، توطئه و به راه انداختن جنگ تحمیلی که هشت سال به درازا کشید، توطئه های پس از جنگ و انواع فشارهای سیاسی، تبلیغاتی، تحریم های اقتصادی و انجام سنگین ترین عملیات روانی علیه ملت و نظام اسلامی، فهرستی از این توطئه ها می باشد که طی سی سال گذشته از سوی نظام سلطه با محوریت آمریکا و همراهی متحدین راهبردی اش همانند رژیم صهیونیستی، برخی از کشورهای اروپایی و مرتجعین وابسته عربی طراحی و اجرا گردید.
اساساً آغاز تهاجم فرهنگی و در نهایت تبدیل آن به یک جنگ نرم و پیدایی یک فتنه عمیق در جامعه به خاطر همین ایستادگی ها و مقاومت کردن های ملت ایران و نظام اسلامی در برابر همه توطئه ها بوده است. تهاجم فرهنگی دشمن طی بیست سال اخیر، با هدف تغییر باورها و ارزش های ملتی انجام شده که این ملت براساس همین باورها و ارزش ها به یک دژ تسخیرناپذیر تبدیل شده است. در حوادث اخیر پس از انتخابات دشمنان تصور می کردند با سرمایه گذاری بیست سال اخیر خود در عرصه نبرد فرهنگی موفق به تغییر در باورها و ارزش های ملت ایران شده اند و در این حوادث به مراد خود خواهند رسید. برخی از جریان ها و افراد سیاسی داخلی نیز همین اشتباه بزرگ و راهبردی را مرتکب شده و براساس همین برآورد اشتباه با طرح برخی از مسائل گمان کردند موعد تغییر رژیم سیاسی در ایران فرا رسیده است. آنچه در چند ماه گذشته در صحنه سیاسی کشور رخ داد، جنگ نرم و فتنه ای عمیق بود که از سوی یک جبهه گسترده علیه نظام اسلامی طراحی شده و به مرحله اجرا درآمد. در این جبهه گسترده از دشمنان اصلی و قسم خورده و در رأس آنان نظام سلطه با محوریت آمریکا قرار داشت تا برخی از نیروهای خود خانواده انقلاب، که به دلیل انحرافات فکری و سیاسی و یا با بی بصیرتی با دشمنان اصلی همراه شده بودند. ترکیب این جبهه و پیچیدگی توطئه، دشمنان را آنچنان ذوق زده کرده بود که هیچ تردیدی در موفقیت خود احساس نمی کردند. همراه شدن اوباما و برخی از سران کشورهای اروپایی با اغتشاشگران در حوادث پس از انتخابات، این ذوق زدگی را نمایان ساخت. اما با ایستادگی و مقاومت نظام سیاسی در برابر این جبهه عجیب و غریب که با پشتوانه مردم و هوشیاری رهبری و تحت عنایات الهی انجام گرفت، یک بار دیگر بر همگان ثابت شد که نظام اسلامی حقیقتاً به یک نظام مستحکم و ضد ضربه تبدیل شده است. البته نیروهای وفادار به انقلاب و جمهوری اسلامی و آرمان های حضرت امام (ره) همواره باید در برابر مکر و حیله دشمنان هوشیار باشند و با اتکال به قدرت الهی این مسیر را تا ظهور دولت یار تداوم بخشند.