صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۸۶ - ۱۱:۱۹  ، 
کد خبر : ۱۳۵۲۶

روز جهانی قدس امسال انگیزه مضاعف


بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه روز جهانی قدس محافل پنهان صهیونیستی تلاش جدیدی را برای اشتغال ذهنی مسلمانان و ملت های منطقه آغاز کرده اند تا مساله فلسطین تحت الشعاع قرار گیرد.

1 ـ کشمکش های جناح های سیاسی در لبنان بر سر انتخاب رئیس جمهور این روزها به اوج رسیده است . در اولین مرحله با دخالت آمریکا و کشورهای اروپائی مجلس لبنان نتوانست رئیس جمهور آینده را انتخاب کند و این امر به اول آبان موکول شد. این دخالت های خارجی بقدری آشکار است که رئیس جمهور کنونی لبنان در سخنرانی روز شنبه خود در مجمع عمومی سازمان ملل از آن سخن گفت و دولت های غربی را به همین دلیل محکوم کرد. محافل پنهان تصور می کنند اوجگیری این ماجرا در لبنان بطور طبیعی توجه به مساله فلسطین و روز قدس را کاهش میدهد.

2 ـ سنای آمریکا نیز دست به کار شد و طرح تجزیه عراق را تصویب کرد . این اقدام اعتراضات گسترده ای را سبب شد بطوریکه همه گروه های سیاسی عراق و دولت این کشور از داخل و بسیاری از کشورهای اسلامی و همینطور سازمان کنفرانس اسلامی از خارج به این اقدام سنای آمریکا اعتراض کردند.

آمریکا از ابتدای اشغال عراق در سال 1382 طرح تجزیه این کشور را در دستور کار داشت لکن به دلیل مخالفت شدید مردم و گروه های سیاسی فعال در عراق و کشورهای همسایه آنرا متوقف کرد. اکنون که مشکلات اشغالگران در عراق بسیار بیشتر از گذشته شده و دولتمردان آمریکائی احساس گرفتار شدن در تنگنای شدید می کنند بار دیگر به طرح تجزیه عراق روی آورده اند تا راهی برای نجات خود از این باتلاق دست و پا کنند. مطرح شدن این موضوع در این ایام ضمنا وسیله ای برای اشتغال ذهنی مسلمانان منطقه و تحت الشعاع قرار دادن مساله فلسطین و روز جهانی قدس است .

3 ـ همزمان با کشتار مردم فلسطین توسط ارتش رژیم صهیونیستی وزیر امورخارجه امارات طی نطقی در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر موضوع جزایر سه گانه ایرانی ابوموسی تنب بزرگ و تنب کوچک را مطرح کرد و مدعی مالکیت امارات بر این جزایر و اشغال آنها توسط ایران شد. شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان بدون آنکه کمترین اشاره ای به کشتار وحشیانه ده ها فلسطینی توسط صهیونیست ها که در همین روزها صورت گرفته نماید موضوع جزایر سه گانه ایرانی را در سخنرانی خود عمده کرد و خواستار رسیدگی به آن در یک دادگاه بین المللی شد. وی البته اشاره ای هم به لزوم پیوستن رژیم صهیونیستی به پیمان منع گسترش سلاح های اتمی کرد تا به سرپوش گذاشتن بر جنایات این رژیم نشود.

علاوه بر اینکه ادعای امارات در مورد جزایر سه گانه یک ادعای پوچ و بی مبناست اصولا مطرح نمودن این موضوع در مجمع عمومی سازمان ملل در شرایطی که از یکطرف سنای آمریکا طرح تجزیه عراق را در مجاورت امارات تصویب کرده و از طرف دیگر رژیم صهیونیستی هر روز بر جنایات خود علیه مردم مظلوم فلسطین میافزاید و زرادخانه اتمی خود را تقویت می کند و برای مشروعیت بخشیدن به موجودیت غاصبانه و غیرقانونی خود تلاش می نماید یک اقدام انحرافی برنامه ریزی شده و هماهنگ با محافل صهیونیستی در چارچوب منحرف ساختن اذهان مردم و افکار عمومی از مساله فلسطین در آستانه روز جهانی قدس است .

اینکه وزیر امور خارجه امارات به عنوان یکی از دولت های حاکم بر یک سرزمین اسلامی در سخنرانی سالانه خود در مجمع عمومی سازمان ملل که باید اساسی ترین مسائل جهان و جهان اسلام در آن مطرح شود هیچ اشاره ای به نامشروع بودن رژیم صهیونیستی و جنایات روزانه صهیونیست ها علیه ملت مظلوم فلسطین نمی کند این خود روشن ترین نشانه ماموریت وی و دولت متبوع وی برای توجیه جنایات صهیونیست ها و قانونی جلوه دادن موجودیت رژیم غاصب صهیونیستی است . در کنار این خیانت بزرگ نمائی موضوع جزایر و اشغالگر وانمود کردن جمهوری اسلامی ایران شگرد دیگری است که اشغالگری صهیونیست ها در فلسطین و اشغالگری آمریکا و انگلیس در عراق و افغانستان به فراموشی سپرده شود و آمریکا و اروپائی ها در منطقه خاورمیانه از لبنان و فلسطین تا عراق و افغانستان به جنایات خود ادامه دهند.

این البته تصور باطلی است که وزیرخارجه امارات و دولتمردان این شیخ نشین آنهم براساس ماموریتی که به آنها داده شده است دارند اما واقعیت چیز دیگری است . در شیخ نشین ها و بسیاری از کشورهای عربی منطقه دولت ها از زبان ملت ها سخن نمی گویند و راه ملت ها از دولت ها جداست . جنگ 33 روزه لبنان و پیروزی شگفت انگیز حزب الله لبنان بر ارتش رژیم صهیونیستی و مهر باطل زدن بر افسانه شکست ناپذیر بودن ارتش این رژیم این واقعیت را به نمایش گذاشت و محافل پنهانی که برای تحت الشعاع قرار دادن روز جهانی قدس و مساله فلسطین برنامه ریزی می کنند از همین واقعیت می ترسند.

برخلاف تصور و طراحی صهیونیست ها و سرانگشتان آنها در منطقه امسال مسلمانان با انگیزه بیشتری به صحنه خواهند آمد و در مراسم روز قدس شرکت خواهند کرد. شکست خفت بار صهیونیست ها در لبنان این واقعیت را به مسلمانان نشان داد که به راستی شیشه عمر رژیم صهیونیستی با دست توانای ملت های غیرتمند درحال شکسته شدن است و ملت های مسلمان منطقه با انگیزه مضاعفی که اکنون دارند می توانند با عزم و اراده خود این رژیم پوشالی را به همراه بساط خودکامگی سران مرتجع عرب یکجا جمع کنند و به زباله دان تاریخ بیاندازند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات