صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۳  ، 
کد خبر : ۱۳۷۱۲۸

اخبار وی‍‍ژه روزنامه های 5 بهمن 1388


ایران

دیگه چه خبر؟

سفیر اسبق کانادا در ایران: جاسوس سیا بودم

خبر اول این که سفیر اسبق کانادا در ایران فاش کرده که در زمان تسخیر لانه جاسوسی امریکا که اوایل انقلاب اسلامی ایران رخ داد، به عنوان جاسوس سازمان سیا برای امریکا کار می‌کرده است. خبرگزاری فرانسه گزارش داده کنث تیلور، سفیر اسبق کانادا در ایران در مصاحبه‌ای با روزنامه «گلوب اند میل» سکوتش را شکست و این در حالی است که کتابی که به مشارکت وی در این جریان به طور مفصل می‌پردازد به کتابفروشی‌ها وارد شده است. تیلور با گفتن اینکه «این مسئله به مدت 30 سال پنهان مانده بود» افزوده که تصور می‌کرده است 30 سال دیگر نیز این مسئله مخفی خواهد ماند. ترتیبات این موضوع از جانب جیمی کارتر، رئیس‌جمهور سابق امریکا و جو کلارک، نخست‌وزیر کانادا تنظیم شده بود که بر اساس آن تیلور اطلاعاتی را که بر اساس موقعیتش در سفارت کانادا در تهران به دست می‌آورد به دستگاه اطلاعاتی امریکا می‌داد.

کروبی: خاتمی سر من کلاه گذاشت

خبر دیگر این که مهدی کروبی به تازگی انتقادها و گلایه‌های جدی‌ای را نسبت به برخی اصلاح‌طلبان بویژه محمد خاتمی داشته است. به گزارش سایت خبری «جوان» مهدی کروبی پس از اطلاع از برخی جلسات دوم خردادی‌ها که بدون حضور وی برگزار شده، نسبت به طرح بعضی مسائل و اهمیت ندادن به نقش وی ابراز گلایه کرده است. در برخی جلسات دوم خردادی که با حضور مرد خاکستری اصلاحات و یکی از مقام‌های سابق اجرایی کشور برگزار شده بود، با تقدیر از موسوی بابت آنچه که ایستادگی وی نامیده شده، گفته شده است: «واقعاً چه کسی جرأت داشت مانند موسوی مقابل نظام بایستد، واقعاً اگر «خ» بود کوتاه می‌آمد. کروبی هم خودش کاره‌ای نیست، مشاورینش به او خط بعضی کارها را می‌دهند،کروبی فقط در حد ابزار برای اصلاح‌طلبان خوب است، اصولگراها هم که می‌گویند این به درد نمی‌خورد.» در همین حال گفته می‌شود کروبی نیز پس از اطلاع از چنین مواضعی گفته است «بعضی از این آقایان می‌خواهند سر سفره آماده بشینند، زمانی که باید حرف می‌زدند و عمل می‌کردند، پنهانی نامه‌نگاری کردند، خاتمی سر من کلاه گذاشت، آن از آن حرفش که یا من یا موسوی و این از حرف‌های امروزش که از ما عبور کرده است.»

برنامه بهائیان برای تأسیس مهدکودک

شنیدیم که بهائیان ایران فعالیت‌های اجتماعی خود را در چند مسیر طراحی کرده‌اند. یک منبع آگاه در این خصوص به سرمایه‌گذاری بهائیان جهت تأسیس «مهدکودک» اشاره کرده و گفته سرشاخه‌های بهائیان تصمیم گرفته‌اند با تأسیس مهد کودک به انتقال باورهای خود در جامعه پرداخته و برنامه‌های خود را از این طیف سازمان‌دهی کنند. وی همچنین با اشاره به دستورالعمل جدید برای پذیرش سرپرستی کودکان بی‌سرپرست اظهار داشته: قرار است این افراد در پوشش کمک به این کودکان معصوم برخی اردوهای تحصیلی و سیاحتی را نیز برای آنان تدارک دیده و به کانالیزه کردن آنان بپردازند.

تماس از منزل نماینده اسرائیل با ایران

با خبر شدیم که روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت خبر داده که مأموران امنیتی - اطلاعاتی پارلمان رژیم صهیونیستی تحقیقات و بررسی‌های لازم در مورد تماس تلفنی انجام شده از داخل منزل یکی از اعضای آن با ایران را آغاز کرده‌اند. این روزنامه نوشته که خانم «رونت تیروش» نماینده پارلمان صهیونیستی از حزب کادیما، با دیدن قبض تلفن خود متوجه شد، که چند روز پیش از تلفن منزل شخصی‌اش با ایران تماس گرفته شده است از همین رو با شرکت تلفن مربوطه تماس گرفته و مسئله را فوراً به آنان خبر داد و صحت یا کذب بودن آن را جویا شد، اما پس از مشخص شدن عدم وجود اشتباه، وی این مسئله را با حراست پارلمان رژیم صهیونیستی در میان گذاشت، تا مشخص شود چه کسی از منزلش با ایران تماس گرفته است.

ایران، ستون جنبش استقلال‌گرایی در منطقه است

دست آخر این که یک تحلیلگر برجسته لبنانی با بیان این‌که هدف رژیم صهیونیستی از حمله مجدد به غزه فراهم کردن مقدمات برای محاصره لبنان است، تأکید کرده که ایران محور استقلال‌گرایی در منطقه است و همه این جنگ‌ها برای از بین‌ بردن این استقلال‌گرایی است. «ناصر القندیل» در گفت‌وگو با روزنامه کویتی «الدار» در پاسخ به این سؤال که آیا تشدید فشار بر مقاومت با موضوع هسته‌ای ایران مرتبط است یا خیر، گفته که «طرح امریکا در خاورمیانه در پایان راه خود است و اسرائیل در قلب این طرح قرار گرفته است. هر دو احساس می‌کنند که جنبش استقلال‌گرایی در منطقه را جمهوری اسلامی ایران رهبری می‌کند و این جدای از عنوان اسلامی، قومی یا ملی [ایران] است.» وی افزوده که ستون فقرات این جنبش استقلال‌گرایی جمهوری اسلامی ایران است و قدرت‌های مقاومتی که در عقیده یا موضوع استقلال‌گرایی با ایران مرتبط هستند عضو یک شبکه واحد هستند و این شبکه [طبق خواسته غرب] باید نابود شود و زنجیره‌های آن از هم بگسلد.

جمهوری

نمایش موزیکال مشهور به مشهدی عباد درحالی توسط هنرورزان تئاتر باکوی آذربایجان در تالار وحدت به صحنه رفت که مظاهر دینی به صورت زیرکانه ای در آن به سخره گرفته شدند. شخصیت اصلی این نمایش که فردی ثروتمند شهوت ران و احمق و در ظاهری متشرع و مقدس بود مضامینی همچون استخاره گرفتن و حکم اسلامی ارتداد را به سخره گرفته و در طول نمایش چند بار با لحنی مسخره « بسم الله الرحمن الرحیم » را بر زبان می راند. تهیه کننده نمایش « مشهدی عباد » در پایان . وعده نمایش یک ماهه آن را در تهران بعد از نوروز 89 به حاضران داد . با اینکه طبق ضوابط جشنواره تئاتر فجر آثار نمایشی پیش از اکران بازبینی می شوند و نسبت به حذف نکات خلاف ضوابط از آثار اقدام می شود جای سئوال است که چنین مضامینی به چشم تیزبین ارزیابان وزارت ارشاد دولت اصولگرا نیامده و یا آنکه حضرات اصول گرا از کنار بدیهی ترین جسارتها و تمسخرها عبور کردن را مجاز می دانند

 

کمیته ویژه ای در مجلس واقعه ترور شهید مسعود علیمحمدی را بررسی خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر رئیس مجلس دیروز هنگام خروج از مراسم یادبود شهید علیمحمدی که در محل نمازخانه کارکنان مجلس برگزار شد در پاسخ به همسر شهید علیمحمدی که از لاریجانی خواست این حادثه را پیگیری کرده و عاملان آن را رسوا کنند گفت : کمیته تشکیل شده در مجلس این حادثه تروریستی رابا جدیت پیگیری خواهد کرد. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کمیته ای تشکیل داد تا موضوع ترور شهید مسعود علی محمدی را که در تاریخ 22 دیماه به شهادت رسید مورد بررسی قرار دهد و پرویز سروری نماینده تهران به ریاست این کمیته انتخاب شده است .

 

قدیمی ترین زندانی دینی جهان در روزهای گذشته وارد هفدهمین سال اسارت خود در زندان های عربستان شد. به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع ) ـ ابنا ـ « هادی المطیف » نام این زندانی است که در سال 1372 دستگیر شد و تا به حال در زندان به سر می برد . وی که از شیعیان اسماعیلی عربستان است در دادگاه یکی از قاضیان وهابی به نام « عبدالله المخلف » به اتهام « کفر » به اعدام محکوم شد که بعدها این حکم تعدیل شد. این شهروند سعودی همچنین به دلیل مصاحبه با شبکه « الحره » به عنوان قدیمی ترین زندانی دینی و بازگو کردن وضعیت اسفبار خود در اسارت به زندان انفرادی منتقل و 5 سال دیگر به مدت اسارت وی اضافه شد . رسانه های عربی همسو با سیاست های وهابیت از انتشار این رخداد جلوگیری کرده اند . حداقل 10 درصد از جمعیت 28 میلیونی عربستان شیعه هستند که « شیعیان اثنی عشری » در شرق این کشور و « شیعیان اسماعیلی » در منطقه نجران زندگی می کنند.

کیهان

منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد! (خبر ویژه)

یک مستخدم صدای اسرائیل و سرویس جاسوسی موساد که با عناصر ضدانقلاب در داخل ایران مرتبط است می گوید مخالفان در ایران از اعمال تحریم های جدید علیه جمهوری اسلامی حمایت می کنند و خواستار تشدید این تحریم ها هستند.

منوشه امیر طی سخنانی در مرکز روابط همگانی تل آویو تاکید کرد: مخالفان امیدوارند تحریم های جدید و شدیدی علیه ایران از سوی جامعه جهانی وضع شود. این در حالی است که به عنوان مثال با وجود موضع آشکار آنجلا مرکل صدراعظم آلمان علیه جمهوری اسلامی، شرکت های آلمانی به تجارت با ایران در حجم بالا ادامه می دهند.

این مهره صهیونیست با حمایت از آشوبگرانی که در حوادث پس از انتخابات به خیابان آمده و به تحرکات ضدانقلابی پرداختند، گفت: این افراد از ناتوانی قدرت های بزرگ در اعمال تحریم علیه ایران ناراحتند و از اینکه تحریم موثری اعمال شود ناامید شده اند اما در مقابل حکومت اسلامی امیدوار و تقویت شده است. قدرت های بزرگ چون خطر ایران و تشکیل امپراتوری شیعی ]!؟[ را درک نمی کنند، موفق به در پیش گرفتن اقدام موثر علیه ایران و توقف برنامه هسته ای آن نشده اند.

همکار سازمان جاسوسی و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در این سخنرانی، به برنامه ریزی عوامل این رژیم برای ایجاد تنش در راهپیمایی باشکوه و ملی 22 بهمن اشاره کرد و گفت: می توان انتظار داشت مخالفان در 11 فوریه (22 بهمن) به خیابان بیایند و به درگیری بپردازند. البته آنچه بیشتر محتمل است، سرکوب شدیدتر آنها از سوی پلیس و بسیج است.

منوشه امیر (منوچهر ساچمه چی) که پشت پرده برخی سایت های اینترنتی ضدانقلاب نظیر «بالاترین» قرار دارد، همچنین خواستار بمباران پایگاه های سپاه در کنار تاسیسات هسته ای شد و گفت: جامعه جهانی کورکورانه به دنبال یافتن راه حل سیاسی برای برنامه هسته ای ایران است در حالی که چاره کار در دادن اولتیماتوم نظامی و سپس حمله به تاسیسات هسته ای و پایگاه های سپاه است.

اشاره این همکار وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به مبادلات تجاری وسیع میان آلمان و ایران در حالی است که روزنامه آلمانی هندلز بلات دیروز در گزارشی تصریح کرد: شرکت های آلمانی مخالف تحریم ایران هستند و از اینکه دولت این کشور تحت فشار لابی های آمریکا و اسرائیل می باشند، به شدت خشمگین شده اند. آنتون بورنر رئیس فدراسیون فروش عمده و تجارت خارجه آلمان هشدار می دهد که آلمان می تواند در میان بازندگان سیاست تحریم علیه ایران باشد. اتاق بازرگانی و صنعت آلمان (DIHK) هم اعلام کرده تحریم علیه ایران می تواند به قیمت بیکار شدن 10 هزار آلمانی و تاثیر منفی بر اقتصاد آلمان تمام شود.

خاتمی: سال 76 اگر احتمال پیروزی می رفت نه نامزد می شدم و نه اصلاح طلبان حمایت می کردند (خبر ویژه)

خاتمی گفت اگر می دانستم در انتخابات سال 76 رئیس جمهور می شوم، نامزدی را قبول نمی کردم و کسانی هم که به من پیشنهاد نامزدی دادند، شاید اصلا این پیشنهاد را نمی دادند.

«روح الله- ش» عضو شورای مرکزی ستاد ملی جوانان 88 (حامیان خاتمی و موسوی در انتخابات اخیر) با اشاره به ملاقات یک سال پیش با خاتمی، مطالب فوق را از قول وی نقل کرد. ستاد یاد شده چند ماه پیش منحل شد اما در جریان انتخابات در امر شبکه سازی برای اردوکشی خیابانی فعالیت داشت و شماری از اعضای آن در بازداشت به سر می برند.

روح الله- ش در سایت ضدانقلابی روزنت نوشت: یک سال پیش در چنین روزهایی پس از آن که خاتمی اعلام کرد یا من می آیم یا میرحسین، به دیدار خاتمی شتافتیم و بسیار گله کردیم... او در آن ملاقات گفت من همان سال 75 هم که از من خواسته شد در انتخابات شرکت کنم اگر می دانستم رئیس جمهور خواهم شد قبول نمی کردم. من به همراه دوستانم فقط می خواستیم شعارهایی از جمله جامعه مدنی و آزادی های سیاسی را زنده کنیم تا زمینه برای حضور چهره های دیگر در انتخابات بعدی فراهم شود. اگر کسی می دانست که کاندیدای ما قرار است پیروز شود شاید اصلا به من پیشنهاد نمی کردند چه رسد به اینکه من بپذیرم. برای همین کسی باید کاندیدا باشد که هم از لحاظ شخصیتی توانمند باشد هم از لحاظ سیاسی در برابر تهاجم ها آسیب پذیری کمتری داشته باشد. من فکر می کنم میرحسین در این شرایط بهترین گزینه است. مهم پس از انتخابات است. باید فردی باشد که در شنبه پس از انتخابات روحیه حمایت از خواسته های مردم را داشته باشد. می دانم که میرحسین مرد روز شنبه است.

سایت ضدانقلابی روزنت سپس کسانی چون موسوی و کروبی و خاتمی را تنها گزینه های موجود معرفی کرد و نوشت: «ایرانیان خارج نشین از خاتمی و کروبی و موسوی حمایت می کنند. می دانیم که گزینه ای دیگر برای جایگزینی این 3 رهبر اصلاحات نداریم یا حداقل تاکنون کسی پیدا نشده است، بگذریم از شومن های تلویزیونی و اینترنتی. پس ای کاش به جای موضع گیری علیه این 3 نفر به ویژه خاتمی، کمی جانب احساس را کنار بگذاریم. اگر زورمان به رقیب نمی رسد دلیلی ندارد که خودی را حذف کنیم. البته کار سیاسی بدون انتقاد مثل اسب سواری بدون زین است، پس از مدتی هم اسب آسیب می بیند و هم اسب سوار»!!

گفتنی است نقل قول یاد شده مربوط به یک سال پیش است که هنوز موسوی و کروبی با رادیکالیسم کور، ته مانده حیثیت و آبروی مدعیان اصلاحات را تبدیل به خاکستر نکرده و به دست باد نسپرده بودند وگرنه آخرین نامه نگاری های خاتمی با مقامات ارشد نظام و سخنان وی در محافل خصوصی مجمع روحانیون و... حاکی از ناراحتی شدید او از نتیجه تندروی ها و بازی آشکار موسوی در پروژه های ساختارشکنانه است. خاتمی در جلسات خصوصی ابراز داشته که عملکرد موسوی پس از انتخابات باعث بدگمانی شدید نظام و مردم به اصلاح طلبان و بسته شدن راه بازگشت به حاکمیت شده است.

چگونه اعتراض کند وقتی بخشی از پازل بهائیت است؟! (خبر ویژه)

سکوت میرحسین موسوی در برابر هتاکی های ضددینی هسته اصلی حمایت از وی، برای طیف حامیان متدین او سؤال برانگیز شده است.

اکبر- گاف دن کیشوت فراری حلقه کیان و روزنامه های زنجیره ای، اخیرا در مصاحبه با شبکه بی بی سی انگلیس به انکار صریح امام زمان(عج) و عصمت ائمه علیهم السلام پرداخت. وی عضو تیم 5 نفره به سرپرستی بهاءالله مهاجرانی- وزیر ارشاد و سخنگوی دولت اصلاحات- است که خود را هسته اصلی و اتاق فکر جنبش سبز معرفی کرده اند بی آن که با مخالفت موسوی مواجه شوند.

با سپری شدن بیش از یک هفته از گستاخی اکبر- گاف و سکوت موسوی، سایت خبری «عصر ایران» که از سایت های اصلاح طلب و منتقد دولت به شمار می رود، به انتقاد از این سکوت پرداخت و نوشت: پافشاری و اصرار بر مواضع، هرگز به معنای آن نیست که موسوی درباره کسانی که با بلیت او سخن می گویند، نتواند یا نخواهد اعلام موضع کند. اخیرا اکبر گنجی در قالب عضو اتاق فکر جنبش سبز به دفاع از سبزها و موسوی می پردازد. البته تا این جای کار مشکلی نیست اما وقتی این بیان دیدگاهها باعث هزینه سازی برای شخص دیگر (موسوی) می شود انتظار این است که آن فرد اعلام موضع کند و نسبت خود با ماجرا را تبیین کند.

«عصر ایران» اضافه کرد: گنجی که روزگاری در دهه 60 خورشیدی شلوار لی پوشیدن جوانان، غیرت او را جریحه دار می کرد اینک در همان حال که مدعی حمایت از موسوی است مقدسات اکثریت قریب به اتفاق ملت ایران را به طور واضح زیر سؤال می برد و به راحتی و وقاحت، حتی منکر وجود مقدس امام زمان(عج) می شود. این در حالی است که حتی کسانی که در تقیدات مذهبی خود چندان مستحکم نیستند، معتقد به وجود امام عصر(عج) هستند و احترام آن حضرت را پاس می دارند و به عنوان مثال، در برگزاری مراسم جشن و شادی هم ترجیح می دهند آن را با نیمه شعبان مقارن سازند. در چنین شرایط و جامعه ای، ناگهان فردی پیدا می شود و با استفاده از تریبون رسانه های خارجی، صریح و وقیح، باور عمومی جامعه را به بازی می گیرد و از انکار امامی سخن می گوید که دهها میلیون نفر در کشور به او ایمان و عشق دارند. گنجی مدعی حمایت از شخصی (موسوی) می شود که بیانیه آخرش را با سلام و ارادت نسبت به جد امام زمان(عج) یعنی وجود نازنین امام حسین(ع) آغاز می کند.

سایت مذکور با نگرانی نوشت: «نمی توان موضوع را به سادگی برگزار کرد و از کنار آن با بی اعتنایی گذشت. وانگهی سکوت در برابر این موضع گیری های ضد دینی باعث می شود رقبای سیاسی با صغری و کبراهای خاص خود چنین وانمود کنند که موسوی نیز مانند حامی اش گنجی، اعتقادی به مبانی شیعه ندارد. لذا طبیعی است که فردی مانند موسوی که به واسطه افاضات ضددینی یکی از مدعیان حمایتش در معرض آسیب قرار دارد، به موضع گیری شفاف بپردازد. البته سخنان گنجی به حدی موهن بوده که حتی اگر وی مدعی حمایت از میرحسین نیز نبود، باز انتظار می رفت که چنین اهانت هایی به ساحت پاک امام زمان(عج) محکوم شود و اکنون که چنین شخصی ادعای حمایت از جنبش سبز و موسوی را نیز دارد و خود را عضو اتاق فکر این جریان هم می داند، لزوم موضع گیری و تبیین مواضع نسبت به سخنان او دوچندان می شود. سکوت موسوی در قبال اهانت ها و کفرگویی های کسی که حتی منکر قرآن نیز شده و محکوم نکردن این رویکرد، آن هم در شرایط فعلی، می تواند متضمن هزینه های سیاسی سنگینی برای موسوی وحامیانش باشد، آن هم در جامعه ای که قریب به اتفاقش شیعیان دوازده امامی اند و حتی اهل سنت اش نیز به خاندان رسول خدا(ص) خالصانه و عاشقانه ارادت دارند.»

ضمن تقدیر از غیرت دینی گردانندگان سایت عصر ایران، باید این حقیقت را گوشزد کرد که حوادث پس از انتخابات، رقابت بین جناح های سیاسی نبود و حوادث 7 ماه اخیر نیز این واقعیت را به تدریج نمایان کرد اما توقع موضع گیری موسوی علیه کفریات و اراجیف یک عضو اتاق فکر جنبش سبز، توقع دور از واقعی است. چگونه می توان از موسوی انتظار داشت علیه اراجیف یک مهره مفلوک و دم دستی سازمان سیا موضع بگیرد در حالی که خود در بیانیه 17، حرمت شکنان روز عاشورا را «مردم خداجو» توصیف می کند؟! یا چه توقعی است وقتی می بینیم طی حوادث 7 ماه گذشته عناصر ضدانقلاب با استفاده از بسترسازی و حمایت موسوی، تصویر حضرت امام را به آتش می کشند، علیه اصل ولایت فقیه فحاشی می کنند، به دعوت وی در روزهای ملی مبارزه با استکبار و قدس، به نفع آمریکا و اسرائیل شعار می دهند و اسلام را از جمهوری اسلامی حذف می کنند اما حتی یک کلمه مخالفت و اعتراض هم از او نمی شنوند؟ خوش بینانه ترین علت این است که موسوی با اطلاع از بدبینی و انزجار قاطبه مردم، درصدد است ضدانقلاب را از دست ندهد اما تحلیل های دیگر حاکی از این است که وی در همان پروژه ای نقش ایفا می کند که گنجی و سروش و مهاجرانی و کدیور و... قطعات دیگر پازل آن هستند. بنابراین موسوی به هر دلیل اجازه و جرئت ندارد که به عملکرد و مواضع گستاخانه عناصر بهایی مسلک، ضد دین و ضد انقلاب اعتراض داشته باشد.

قدس

هراس صهیونیستها از آمدن گردشگران به ایران

فارس - سید رضا موسوی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: صهیونیستها از آمدن حتی یک گردشگر به ایران هراس دارند و تمام توان تبلیغاتی و رسانه ای خود را به کار گرفته اند تا جهانیان را نسبت به شرایط کشور ما بدبین ساخته و مانع ورود گردشگر به ایران شوند.

به شما چه ربطی دارد

قدس- گروه سیاسی: وزیر آموزش و پرورش گفت: خبرنگاران هر گاه بیکار می شوند یاد موضوع استخدام و حق و حقوق معلمان می افتند.حمیدرضا حاجی بابایی در جمع کارکنان آموزش و پرورش خراسان رضوی در مشهد افزود: به کسی ربطی ندارد که معلمان چقدر حقوق می گیرند و چرا کم می گیرند.وی خطاب به خبرنگاران گفت: مگر ما از شما سؤال می کنیم که شما چقدر حقوق می گیرید؟حاجی بابایی ضمن رد خبر منتشر شده مبنی بر اینکه « 30 هزار دانش آموز معتاد در کشور وجود دارد»، گفت: کسی که این خبر کذب را منتشر کرده چرا نگفته است 30 هزار و یک نفر یا 29 هزار و 900 نفر.

تولد ندا آقاسلطان، سوژه جدیدغربیها

پرچم - برخی از رسانه های خارجی طی روزهای اخیر تلاش کردند از موضوع تولد ندا آقاسلطان به عنوان بهانه ای جدید برای تبلیغات علیه نظام استفاده کنند.در گزارشهای ارسالی این شبکه های خبری، سعی شده با مرور اقدامهای سبزها، آنها را برای برنامه های بعدی منسجم نگاه داشته و جلوی مأیوس شدنشان را بگیرند.

انتقاد برادر احمدی نژاد از مشایی

فرارو - داوود احمدی نژاد دبیر کل کمیته پدافند غیر عامل و رئیس سابق دفتر بازرسی ریاست جمهوری اظهارات برخی افراد درباره موضوعات مختلف از جمله حضرت نوح را پروژه ای برای مشغول سازی نظام و ایجاد غفلت در میان مسؤولان و نخبگان دانست.

نامه شدید اللحن کروبی به خاتمی

جوان آنلاین - مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی نامه ای شدید اللحن به سید محمد خاتمی نگاشته است.کروبی در این نامه ضمن انتقاد شدید از خاتمی در خصوص هزینه نکردن خود در حوادث اخیر وی را عنصری بی تأثیر در اصلاحات و بویژه جنبش سبز عنوان کرده است.

صدور رأی محکومیت برای بهداد

ایرنا - محمد جعفر بهداد، مدیرعامل سابق خبرگزاری ایرنا و معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور، از صدور رأی محکومیت خود توسط دادگاه خبر داده است.محمد جعفر بهداد گفته است : دادستان تهران به عنوان مدعی العموم سه شکایت علیه اینجانب مطرح کرده که دو مورد در دفاع از علی لاریجانی، رئیس مجلس، و یک مورد در حمایت از اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری است.

تجمع دانشجویان در دانشگاه تربیت معلم

عصر ایران - دانشجویان پردیس تهران دانشگاه تربیت معلم در اعتراض به عدم تحقق وعده مسؤولان این دانشگاه در خصوص پرداخت نشدن کامل وام به دانشجویان این دانشگاه در مقابل دفتر معاونت آموزشی دانشگاه تربیت معلم تجمع کردند.

صدور قرار کفالت برای مدیر مسؤول پارسینه

پارسینه - دادستان عمومی و انقلاب تهران علیه مدیر مسؤول پارسینه به اتهام درج سخنرانی حجة الاسلام جعفر شجونی در جلسه انصار حزب ا... اعلام جرم کرد.بر این اساس، قرار کفالت صد میلیون ریالی برای بهمن هدایتی مدیر مسؤول سایت پارسینه صادر شد.

ادعای ارائه سی دی خام به جای سی دی بودجه 89

عصرایران - این سایت مدعی شد: رئیس جمهور که برای ارائه لایحه بودجه به مجلس شورای اسلامی رفته بود، به جای لوح فشرده بودجه سال 89 سهوا یک عدد سی دی خام تحویل علی لاریجانی رئیس مجلس هشتم داد.این اتفاق نادر در شرایطی روی داد که احتمالاً به دلیل اشتباه صورت گرفته هنگام رایت سی دی بودجه سال 89 به خوبی در آن ذخیره نشده است.با این حال بعد از مشخص شدن خام بودن سی دی، مسؤولان نهاد ریاست جمهوری به سرعت دستور دادند که نسخه اصلی بودجه به مجلس منتقل شود.

جزئیات جدید از نامه خاتمی

خبرآنلاین - در ادامه اخبار ضد و نقیض درباره نامه سیدمحمد خاتمی به رهبر معظم انقلاب مجله هفتگی ایراندخت با تأیید این نامه جزئیاتی از محتوای آن را به نقل از یک نماینده مجلس منتشر کرده است.بر اساس این گزارش، خاتمی در نامه خود به مقام معظم رهبری عنوان کرده که جریان اصلاح طلب و ما، دولت موجود را به رسمیت می شناسیم، اما باید جلوی تندروی ها را گرفت. بر اساس گزارش ایراندخت، خاتمی در نامه خود تأکید کرده که بهتر است از هاشمی رفسنجانی بخواهیم جریان حکمیت را رهبری کند.

متهم به براندازی، آماده مناظره است!

شبکه ایران - فخرالسادات محتشمی پور عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت که شوهرش مصطفی تاج زاده به اتهام هدایت و سازماندهی آشوبگران و همکاری با رسانه های بیگانه دستگیر و بازداشت شده است، در سخنانی عجیب از آمادگی شوهرش برای انجام مناظره تلویزیونی خبر داد!

دستورالعمل مرکز فرقه ضاله

جوان آنلاین - مرکز فرقه ضاله بهائیت در اسرائیل به صورت رسمی از پیروان این فرقه دعوت کرد تا در آشوبهای تهران حضور داشته باشند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات