صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۱  ، 
کد خبر : ۱۳۹۰۷۳

بازرسان آژانس را نمی پذیریم


بصیرت:"ولید المعلم" وزیر امر خارجه سوریه در واکنش به برخی از اخبار در خصوص فعالیت های اتمی دمشق به خبرنگاران گفت : سوریه هیچ برنامه هسته ای مخفی و اعلام شده ای ندارد و به این دلیل حاضر نیستیم بازرسان آژانس را بپذیریم.
به گزارش"سی ان ان"، او که در کنفرانس مشترک با همتای اتریشی خود سخن می گفت افزود : ما معاهده منع انتشار سلاح هسته ای را امضا کرده ایم و پس از اتهام واهی اسرائیل به دمشق و متعاقب آن بمباران پایگاه " اخبر " در سال 2007 تمامی فعالیت های خود را کاملا شفاف انجام می دهیم بنابراین هیچ نیازی نیست که آژانس بازرسان خود را به کشورمان اعزام کند.
"المعلم" ادامه داد : اگر سازمان های بین المللی دیگر خواهان بازدید از تاسیسات اتمی سوریه هستند البته موضع قابل بررسی است اما این بازدیدها به معنای بازرسی نباید باشد.
وی درباره اخبار میانجی گری ترکیه برای گفتگوی مستقیم اسرائیل و سوریه گفت : از ما خواسته شده که بدون پیش شرط مذاکرات را آغاز کنیم اما ما خواستار این هستیم که پیش از آغاز هرگونه گفتگو یا میانجی گری موضوع جولان را شروع کنند پس از آن از مذاکره سخن بگویند و این آخرین حرف ماست.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات