صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۸  ، 
کد خبر : ۱۴۵۱۱۳

امام(ره) و مسئله فلسطین


بصیرت:حضرت آیت الله خامنه ای در اجتماع عظیم مردم در حرم مطهر امام خمینی (ره ) با اشاره به شجاعت امام در اعلام "جهانی بودن نهضت و انقلاب اسلامی" افزودند این اقدام امام با دخالت در امور دیگر کشورها و یا صدور انقلاب به شکل استعماری کاملا متفاوت است و مقصود و مقصد امام این بود که ملتهای جهان از عطر این حرکت تاریخی بهره مند شوند و با آگاهی به وظایفشان عمل کنند.
ایشان افزودند : دفاع منطقی و جانانه امام از ملت فلسطین یک نمونه از نگاه جهانی امام به انقلاب اسلامی است و امام صریحا می گفت اسرائیل غده ای سرطانی است و مشخص است که علاج غده سرطانی ، قطع آن است.رهبر انقلاب اسلامی، موضعگیری امام در دفاع از ملت فلسطین را منطقی ترین موضع خواندند و افزودند زورگویان جهانی با ظلم و کشتار و شکنجه و تبعید یک ملت ، سعی کردند یک واحد جغرافیایی را حذف و در اقدامی
صد در صد غیر منطقی، یک کشور جعلی به نام اسرائیل را جایگزین آن کنند اما در مقابل این ستم آشکار تاریخی، امام در موضعی صد در صد منطقی تاکید می کردند باید این واحد جعلی جغرافیایی حذف شود و حیات کشور اصلی یعنی فلسطین در تاریخ ادامه یابد.
در واقع باید گفت دفاع از ملت مظلوم فلسطین و مباره با رژیم اشغالگر قدس یکی از آرمان های اساسی در اندیشه امام محسوب می شود . نمی توان به کنه وجودی اندیشه ها ی
امام پی برد مگر آنکه تلاش های امام را برای مبارزه با اسرائیل مد نظر قرار داد.اما به راستی چرا جایگاه فلسطین و مبارزه با اسرائیل این همه در دیدگاه امام مهم تلقی می شود؟!
در این زمینه باید گفت مبارزه امام در این راه مبارزه ای از نوع ملی و حتی مذهبی نیست بلکه مبارزه امام خمینی (ره) با اسرائیل مبارزه با نفی انسانیت است. پرواضح است که تئوری های و اندیشه های صهیونیسم ریشه در نوعی
نژاد پرستی دارد که با سابقه ای هزاران ساله در تاریخ سیاسی و اندیشه ای جهان ثبت شده است.با این حال تلاش امام برای امحای اسرائیل بیش از آنکه برای اسلام باشد برای انسانیت است. اهمیت ویژه مبارزه با اسرائیل که از همان بدایت مبارزات انقلابی امام(ره) به شدت محسوس بود از این نکته سرچشمه می گیرد که ایشان اسرائیل و اندیشه صهیونسم را مشکل بزرگ در تحقق دنیای انسانی می بینند. در واقع امام خمینی اسرائیل را جرثومه فساد و غده سرطانی
می دانند که منبع و منشا اصلی ظلم و فساد در جهان است و مانعی بسیار بزرگ در راه تحقق صلح و ثبات و اندیشه های الهی در جهان شده است. از همین روست که دفاع از اسلام را در کنار مبارزه با اسرائیل آغاز می کنند.
در واقع امام هرگز به دنبال انقلابی محدود در مرزهای خاصی نبود. ایشان به جهانی الهی می اندیشیدند که در آنان تمام انسان ها آزادانه می توانند به سعادت و تکامل دست یابند. رژیم اسرائیل به عنوان یک اندیشه نفسانی که به دنبال هژمونی طلبی است مهمترین چالش در پیش روی آرمان های امام قرار داشت و از این رو ایشان تنها راه سعادت انسانیت را حذف این غده سرطانی و بازگشت پاره تن اسلام به آغوش مسلمین می دانستند. از این روست که می توان گفت موضع امام در برابر اسرائیل موضعی کاملا منطقی و هوشمندانه بوده است.
عارف بهرامی
 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات