صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۳  ، 
کد خبر : ۱۴۹۴۲۲

تصمیم بیلدربرگ برای ایجاد واحد پولی مشترک


بصیرت: برخلاف سال های گذشته، درسال 8991 من نتوانستم به این نشست رخنه کنم، اما نه به این دلیل که تلاش نکردم. داوطلبی که به دلیل امنیت جانی واقتصادی بیش از این نمی توانم وی را معرفی کنم، مرا ساعت 2 صبح روز15مه با ماشین به پشت این اقامتگاه قصرمانند برد. روز قبل پشت ترن بری را گشته بودم.
هتل صدها متر از ورودی پشت فاصله دارد و راهی مستقیم از آن به دروازه می رسد. به موازات این راه، پرچینی داشت که ارتفاع آن به کمر می رسید. تصمیم گرفتم که از این پرچین همچون حفاظی برای نزدیک شدن به ترن بری استفاده کنم. راننده ام با چراغ خاموش حدود 100متر دراین مسیر پیش رفت.
روی دیوار رفتم وظاهراً کسی متوجه نشده بود. اما وقتی حدود 50متر رفتم، چراغ ها روشن شد و صدای روشن شدن خودرو آمد. دیگر سعی نکردم خودم را پنهان کنم و به سوی دیوار دویدم. راننده ام خودرو را، با چراغ های خاموش، به آرامی نزدیک من آورد و من به داخل آن پریدم، وی باچراغ خاموش راه افتاد. وقتی از دیدرس آنها دور شدیم، چراغ ها را روشن کرد. طبق قرار قبلی وارد رستوران وکافه کوچکی شدیم که با خودرو فاصله اندکی از ترن بری داشت، اما برای پیاده روی دور بود. من که می دانستم کارکنان ترن بری در اینجا خستگی درمی کنند، آن هفته وقت زیادی را آنجا گذراندم تا منابع مناسبی پیدا کنم.
تلاش من برای نفوذ با چنان شکستی روبه روشد که ناچار شدیم حدود یک ساعت صبر کنیم- تا ساعت 3- تا زمان قرار فرابرسد. منبع، درست سر وقت آمد.
در واقع، این منبع نماینده چند اسکاتلندی بود که ازماه ها قبل می دانستند اتفاقی شوم در ترن بری درشرف وقوع است. آنها شایسته سپاس گزاری هم میهنان خود و جهانیان هستند.
بیشتر آنچه درباره نشست سال 1998 بیلدربرگ می خوانید، حاصل گفته های این منبع است
-گوش ها و چشم-های ما داخل ترن بری.
تدابیر امنیتی
تدابیر امنیتی بیلدربرگ همانند تدابیر امنیتی دراجلاس سران کشورهاست. اما امسال بدگمانی درباره پنهان کاری به حد اعلا رسید.با این حال، تمام تدابیر امنیتی دنیا هم نمی توانست از رسیدن خبربیلدربرگی های سال 1998 به مردم ممانعت کند.
درخلال دست کم 15سال گذشته که این حقیر روزنامه نگار بیلدربرگی ها را در آمریکای شمالی و اروپا تعقیب کردم، آنها همواره از چهارشنبه هفته دیدار، مکان برگزاری نشست را قرق می کردند.
پیشتر به همه مهمان های دیگر هتل می گفتند که باید صبح چهارشنبه هتل را ترک کنند.
تاشب چهارشنبه، این اقامتگاه از همه افراد به غیر از کارکنان و شرکت کنندگان بیلدربرگ، تخلیه می شد. دراین چهارشنبه ها، اطلاعات زیادی به دست می آمد، زیرا کارکنان پیش قراول بیلدربرگ می آمدند و مستقر می شدند.
ساعت 5/11چهارشنبه روز 13مه وارد ترن بری شدم و می دانستم باید پیش از اقامت درمهمان خانه گلندریشاگ 1 درشهر جیروان 2 چند ساعت درآن حوالی منتظر بمانم. ماتیو براونینگ، سردبیر و ناشر مجله ویک آپ 3، مرا با ماشین خود به آنجا برد.
از اینکه دو مأمور پلیس با لباس متحدالشکل در بدو ورود به استقبال ما آمدند، تعجب کردیم. آنها توضیح دادند ترن بری به علت نشستی خصوصی به روی مردم بسته است.
من پرسیدم:«آه؟ آیا نشست بیلدربرگ اینجاست؟»
مأمور پلیس با لبخند پاسخ داد: «بله».
آنها برای بررسی سابقه کارت شناسایی خواستند.
خواستم پاسخ دهم، که مأمور به میان حرفم پرید:«فقط باید راننده را شناسایی کنیم؛ شما را می شناسیم.»
همان طور که مأمور پلیس گواهینامه رانندگی براونینگ را بررسی می کرد، من که متوجه نوشته های روی ورقی در دست وی شده بودم، پرسیدم: «من کی ام؟»
لبخند زد.
«اسم من جیم تاکر است.»
مأمور پلیس گفت: «بله، از اسپات لایت. می دانم سال هاست به نشست های بیلدربرگ می آیید.»
«بله، اما خوشامدگویی آنها گرم نیست.»
با شنیدن این حرف، وی خندید و گفت فقط از دستورها اطاعت می کند. تصور می کردم که می دانست- و متأسف بود- که چه کار می کند: محافظت از دسته ای بین المللی گرا که می خواستند استقلال کشورش را غصب کنند.
درحالی که اجباراً محل را ترک می کردیم، گفتم: «سلام مرا به دیوید راکفلر، هنری کیسینجر و تونی بلر- وی نیز اینجا خواهد بود- برسانید.»
مأمور پلیس لبخند زد و به نشانه خداحافظی دست تکان داد.
در مهمان خانه گلندریشاگ، با اتفاق شگفت انگیزی روبه رو شدیم. گلندریشاگ یکی از صدها اقامتگاه کم هزینه در این ناحیه است که فقط تختخواب و صبحانه در اختیار مسافران می گذارد (تلفن در اتاق نیست؛ دستشویی بیرون اتاق است.)
کیت و فیندلی مکینتاش4، مالکان مهمان خانه، گفتند شخصی به نام ریچارد گریو5 شب قبل مهمان آنها بود و برای توزیع مطالبی در نقد بیلدربرگ به ترن بری رفت. وی وکیل و مشترک اسپات لایت بود.
خانواده مکینتاش گفتند پلیس وی را بازداشت کرده، خودرو و خودش را گشته و محل اقامتش را سؤال کرده بود. گریو، با خاطری آزرده، به گلندریشاگ بازگشت و وقایع را تعریف کرد.
من اصلاً گریو را نمی شناختم، و شگفت انگیز بود که هر دو در جست وجوی بیلدربرگ به مهمان خانه گلندریشاگ رفتیم. بعداً گریو روایت خانواده مکینتاش را تأیید کرد. اما آنها نگران بودند که بیلدربرگ به چشم توطئه به این ماجرا نگاه کند.
فیندلی مکینتاش بنایی را می شناخت که شش ماه اخیر ورودی هایی را مسدود کرده بود که قرار بود در طول نشست بیلدربرگ بسته باشد. این فقط بخشی از تدابیر امنیتی بود.
روز جمعه 15مه، که نشست بیلدربرگ در جریان بود، پلیس کمپبل توماس6 خبرنگاری را که این رویداد را برای روزنامه اسکاتلندی دیلی میل7 گزارش می کرد، بازداشت کرد. با وی با خشونت برخورد کردند، به او دستبند زدند و هشت ساعت نگاه اش داشتند.
سینترا8، پرتغال
نخبگان جهان در سال 1999 طرح نظم نوین اقتصاد جهانی را اعلام کردند. البته سال ها بود که طرح های اولیه آن در مرحله تدوین بود.
پیروزی در جنگ با یوگسلاوی به هر قیمت و نیز بنیان گذاری ساختار مالی بین المللی در صدر دستور کار بیلدربرگ قرار داشت. درحالی که شخصیت های بیلدربرگ، در تاریخ6- 3ژوئن 1999، پشت ورودی های محصور و محفوظ اقامتگاه سزار پارک پنالونگا9 در پرتغال تشکیل جلسه داده بودند، سفارت یوگسلاوی بیانیه ای منتشر کرد که در آن بیلدربرگ را عامل حمله بدون دلیل به کشورش معرفی کرد. این بیانیه مبتنی بر حقایقی بود که من در تاریخ 10 مه 1999 در اسپات لایت نوشتم:
¤ ناتو به کشوری حمله کرد که تهدیدی محسوب نمی شد و با این کار نقش تعریف شده خود را همچون یک سازمان دفاعی نقض کرد.
¤ ناتو درجدیدترین نشست سران کشورهای عضو خود در واشنگتن اعلام کرد اکنون می تواند درهر جایی از جهان وارد عمل شود و به خصوص از خاورمیانه نام برد.
¤ دراین اجلاس، ژاک شیراک، رئیس جمهور فرانسه گفت ناتو فقط به دستور شورای امنیت سازمان ملل وارد جنگ می شود.
روی هم رفته، این امر به روشنی نشان می دهد که ناتو اکنون ارتش جهانی سازمان ملل است. اما شخصیت های بیلدربرگ به یکدیگر می گفتند ناتو برای اعتبار خود باید در جنگ با یوگسلاوی پیروز شود. درعین حال، کلینتون درحال رایزنی با فرماندهان نظامی آمریکا، درباره طرح جنگ زمینی، بود. فاصله کلینتون و بیلدربرگ فقط به اندازه یک تماس تلفنی بود.
درهمان روزی که اسلوبودان میلو سوویچ 10،رئیس جمهور یوگسلاوی، تقاضای ناتو را برای تسلیم پذیرفت تا مانع از خون ریزی بیشتر شود، مانند کشته شدن صدها نفر در بمباران مراکز خرید و بیمارستان ها، ناتو همچنان به عملیات بمباران هوایی ادامه می داد.
ازمقر بیلدربرگ با مسکو و بلگراد تماس های تلفنی برقرار شد. بیلدربرگ به کمک عاملان خود یعنی سازمان ملل و ناتو، ارتش جهانی آن، درجنگی که آغاز کرده بود، پیروز شد.
تانیوگ 11خبرگزاری یوگسلاوی اعلام کرد بیلدربرگ جنگ در بالکان را درسال 1996 طراحی و پارسال درنشست خود دراسکاتلند به روز و قطعی کرد. این خبرگزاری به نسخه یوگسلاویایی مجله وویسکا 12 استناد کرد.
وویسکا نوشته بود که روزنامه نگار مستقل آمریکایی این گروه را برملا و رهبران آن را شناسایی کرده بود.
دراین نشریه آمده بود که براساس طرح اصلی جنگ، نخستین اقدام بازداشت جنایتکاران جنگی از میان صرب ها بود تا واکنش شدیدی را برانگیزد که بتوان از آن برای توجیه ورود به جنگ استفاده کرد. ناتو که نتوانست واکنش مخاصمت آمیزی را برانگیزد، به هر صورت دست به حمله زد.
کنت کلارک 13، عضو پارلمان انگلیس و وزیر خارجه سابق خزانه داری این کشور، درنشست سال 1999 بیلدربرگ خواستار ساختار مالی بین المللی جدیدی شده بود.
کلارک به همکاران بیلدربرگی خود گفت جهان باید سه واحد پولی منطقه ای اصلی داشته باشد. نخستین واحد پولی اکنون درجریان است یوروی اروپا، وی گفت انگلیس به واحد پول مشترک اروپا خواهد پیوست. کلارک خاطر نشان کرد که بهتر است انگلیس شاهد تضعیف ارزش پوند باشد تا استفاده از پول مشترک برایش آسان تر شود. کلارک از اعضای محافظه کار و مخالف پارلمان است که همراه با تونی بلر، نخست وزیر انگلیس از حزب کارگر و دیگر عضو گروه بیلدربرگ، خواهان واگذاری بیشتر استقلال انگلیس به اتحادیه اروپا شد.
به گفته کلارک، گام بعدی ابداع واحد پول بزرگ منطقه دوم در نیمکره غربی است. با دلاری شدن14 اقتصاد کشورهای آمریکای لاتین، «آمریجو15» پدید می آید. پاناما، درسال 1994، پول خود را رها کرده وبه استفاده از دلار روی آورده بود. آرژانتین و برزیل نیز استفاده یک جانبه از دلار را بررسی می کنند،هرچند که درحال مذاکره باشورای فدرال رزرو هستند. درآن زمان، کلارک ابراز امیدواری کرد که پول مشترک نیمکره غربی به زودی به واقعیت بپیوندد. وی افزود واحد پولی مشترکی باید برای منطقه آسیا -اقیانوس آرام ابداع شود.
کلارک در بیلدربرگ گفت نسل بعد به سختی باور می کنند که قبلاً در جهان این همه واحدهای پولی بود و هر کشور پول خاص خود را داشت. بخشی از ساختار جدید، که کلارک از آن صحبت کرد، شامل تاسیس سازمان های فراملی برای مواجهه با نشیب و فراز سه واحد پولی اصل بود. وی خواستار تعیین وزیر دارایی جهان در سازمان ملل شد.
همکاران بیلدربرگ متفق القول بودند که واحدهای پولی منطقه ای نوظهور، که به هیچ کشوری تعلق ندارد، نقش عمده ای در از بین بردن ملی گرایی و مفهوم کهنه استقلال خواهدداشت.
بخش اعظم این سخنان درچارچوب بحث هایی درباره اقتصاد جدید و بازارهای نوظهور مطرح شد که بخشی از دستور کار بود. دیگر موضوع هایی که در دستور کار رسمی قرار داشت. عبارت بود از رابطه بین آمریکا و اروپا در دوران تغییر، سیاست اروپا و سیاست آمریکا.
برای نخستین بار، دو نماینده از روسیه شرکت کرده بودند: لیلیا شویسو16 و دمیتری ترنین17، که هردو از دفتر بنیاد کارنگی درمسکو آمده بودند. مقر بنیاد کارنگی در آمریکاست و شعبات آن از گذشته های دور بازوی بیلدربرگ بوده اند. جسیکا میتوز18، رئیس مؤسسه صلح بین المللی کارنگی، به نشست بیلدربرگ برگشت.
روس ها اطمینان داشتند که دلار های بیشتری (عمدتا از آمریکا) از طریق سازمان هایی مانند صندوق بین المللی پول و بانک جهانی وارد اقتصاد نابسامان آنها خواهدشد.
راکفلر و سرمایه گذاران بیشماری به این منظور به سینترا آمده بودند تا بشنوند که مالیات پردازان آمریکایی عهده دار پرداخت سود وام هایی می شوند که به کشورهای دارای بحران اعتباری اعطاء کرده اند.
در خلال بحث درباره سیاست آمریکا، رهبران بیلدربرگ اظهار اطمینان کردند که همچنان کنترل کاخ سفید را در دست خواهندداشت. آنها به این نکته اشاره می کردند که جورج دبلیوبوش، فرماندار تگزاس که احتمالا نامزد حزب جمهوریخواه خواهدبود، پسر جورج اچ دبلیوبوش، رئیس جمهور سابق و از اعضای کمیسیون سه جانبه است.
اما وضع ال گور، معاون رئیس جمهور و نامزد احتمالی حزب دمکرات، چگونه خواهدبود؟ یکی از اعضای بیلدربرگ با پوزخند اطمینان آمیزی گفت: پدر (کلینتون) با وی صحبت کرده-است.»
در حقیقت بیلدربرگ از سالهای ریاست جمهوری دوایت آیزنهاور بر کاخ سفید نفوذ مستقیم داشته است. بیشتر رؤسای جمهور عضو دست کم یکی از این دو گروه بوده اند و همه آنان نمایندگانی به نشست های بیلدربرگ فرستاده اند تا دستورهای خود را دریافت کنند.
بیلدربرگ ساختار مالی ابداع می کند
کنت کلارک نماینده پارلمان انگلیس گفت بیلدربرگ، درسال 1999، برای ابداع ساختار مالی جهانی فعالیت می کند.
کلارک در حضور پنج گزارشگر در واشنگتن با صراحت تعحب آوری درباره گروه سری بیلدربرگ صحبت کرد و این در حالی بود که مدت کمی به گشایش نشست، در پشت درهای بسته در پناه نگهبان ها در سینترا، مانده بود.
کلارک گفت بیلدربرگ رهبران سیاسی و اقتصادی را برای مذاکرات غیررسمی و غیرعلنی گردهم می آورد. وی افزود: «بحث های زیادی درباره بهبود ساختار مالی جهانی مطرح می شود.»
به گفته کلارک موضوع مورد بحث، دلاری شدن است که در چارچوب آن، آرژانتین و سایر کشورهای آمریکای جنوبی به نفع دلار آمریکا، پول خود را از گردونه خارج می کنند. آیا این به معنای آغاز واحد پولی مشترک برای نیمکره غربی و سپس جهان است؟
کلارک پاسخ داد: «روزگار عملی کردن این فکر فرا رسیده است. فکر می کنم در آینده نزدیک اتفاق بیفتد. حتم دارم که چنین چیزی رخ خواهد داد.»
وی خاطرنشان کرد: «آمریکایی ها نباید از این که دلار پول مشترک نیمکره غربی شود، بیمناک باشند زیرا پاناما دلار را به جریان انداخته است و دلارهایی که در داخل ایالات متحده در جریان است، بیش از دلارهایی است که در خارج این کشور دست به دست می شود.»
حذف واحدهای پول ملی از مدت ها قبل هدف گروه بیلدربرگ و کمیسیون سه جانبه بوده است، زیرا این کار نه فقط نماد مهمی از استقلال را از بین می برد و زمینه را برای رؤیای تأسیس دولت جهانی آماده می کند، بلکه از آنجایی که فدرال رزرو دلار را براساس بدهی مالیات پردازان منتشر می کند، این پول برای مالکان فدرال رزرو بسیار سودآور است. فدرال رزرو متعلق به بخش خصوصی است.
کلارک یادآوری کرد: «وقتی نوادگان ما به گذشته نگاه می کنند، از این همه پول ملی در جهان تعجب می کنند» وی ادامه داد مسلماً حذف پول های ملی در دستور کار نشست بیلدربرگ خواهدبود.
وی گفت انگلیس به نفع یورو، پول مشترک اروپا، از پوند دست برمی دارد. به گفته وی، «یورو کاری تمام شده است.» این نماینده پارلمان ابراز امیدواری کرد که پوند ضعیف تر شود تا دوره گذر از آن مطبوع تر شود.
کلارک، خود را رهبر جناح طرفدار اتحادیه اروپا درمجلس عوام معرفی کرد.
بوق های تبلیغاتی بیلدربرگ، پیشگام شادی برای نظم نوین جهانی
در سال 1999، کلینتون با جسارت دکترین بیلدربرگ را مطرح کرد که قصد دارد که سازمان ملل به دولتی جهانی با ارتشی جهانی، برای اعمال دستورهای خود، بدل شود. این موضوع در روزنامه ها درج شد تا همه بخوانند، اما بسیاری در خواب بودند. تا زمانی کلینتون، رهبران جدیدبا ملاحظه کاری خواهان تأسیس دولت جهانی می شدند. اما رئیس جمهور با جسارت صحبت کرد و کسی هم وی را به چالش نکشید.
کلینتون در اروپا، مدت کوتاهی پس از نشست بیلدربرگ، روز 22ژوئن 1999، در نشست ناتو سخنرانی کرد. وی وعده کرد: «صرف نظر از اینکه در آفریقا، اروپای مرکزی یا هر جای دیگری زندگی می کنید، اگر شهروندان بی گناه را تعقیب کنند و بکوشند برای نژاد، خاستگاه قومی یا دین، آنها را بکشند، و اگر توقف آن در حیطه قدرت ما باشد، ما جلوی آن را خواهیم گرفت.»
این سخنرانی متعاقب ایجاد رویه ای علنی در نشست سران کشورهای عضو ناتو، در آوریل 1999، در واشنگتن بود که در نشست بیلدربرگ در سینترای پرتغال، در ژوئن همان سال، پیگیری شد. ناتو به این حقیقت اعتراف کرد که مأموریت ذکر شده خودرا در جایگاه یک سازمان دفاعی نقض کرد و در تنها عملیات جنگی خود، ظرف 50سال، به کشور مستقل یوگسلاوی هجوم برد، کشوری که متضمن هیچ تهدیدی نبود.
در نشست یادشده سران کشورهای عضو ناتو، رهبران ناتو گفتند اکنون از اختیار عمل و حضور در سراسر جهان برخوردارند- اما فقط به دستور شورای امنیت سازمان ملل. در نشست بیلدربرگ براین امر تأکید و از آن تجلیل شد. در این نشست به ناتو دستور داده شد درخواست های خود را کمتر کند و جنگ را به پایان برساند، جنگی که باعث سرافکندگی شده بود.
جیمی هوگلند نماینده واشنگتن پست در بیلدربرگ، در ستونی که 27ژوئن 1999 نوشت، این تحولات را ستود.
هوگلند نوشت: «رئیس جمهور قول آینده ای را می دهد که در آن آمریکایی ها آماده اند در صورتی که بتوانند جلوی کشتارهای دسته جمعی نژادی یا قومی را در داخل یا خارج از مرزهای کشورهای دیگر بگیرند، با قدرت نظامی مداخله کنند.»
وی با تأکید این رویه گفت: «وی آینده ای را می بیند که ایالات متحده فعالانه با سازمان ملل و سایر نهادهای بین المللی همکاری می کند تا جلوی آدم کشان دسته جمعی سیاسی را بگیرد و آنها را مجازات کند... وی نظم جهانی نوینی را وعده می دهد.»
هوگلند در ادامه نوشت: «عمل رئیس جمهور، جسورانه و صحبت ایشان بلندپروازانه بوده است.» وی گفت: «جنگ با یوگسلاوی، مرزها و موانع اقدام نظامی را از بین برده است.» هوگلند افزود: «این شایسته حمایت کنگره و مردم است.»
در این حال، بخش دیگری از دستور کار بیلدربرگ پیش می رفت. همان طور که در نشست سینترا وعده شد، صندوق بین المللی، بعد از 18 ماه، با پرداخت 5/4 میلیارد دلار به روسیه موافقت کرد. این قرارداد را نخست وزیر وقت روسیه سرگئی استپاشین19 ، روز 30 ژوئن، در مسکو اعلام کرد.
1- The Glendrishag
2-Girvan
3-Wake Up
4 Kate and Findlay
5 Richard Greave
6 Campbell Thomas
7 Daily Mail
8 Sintra
9 The Caesar Park Penha Longa
10 Slobodan Milosevic
11 Tanjug
12 Vojska
.13kenneth clarke
14 Dollarization
15 Amerijo
16-Lila Sheviso
17- Dmitri Trenin
18- jessica Mathews
19- Sergei Stepashin
____.________.________.____
E-mail:shayanfar@kayhannews.ir
 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات