با توجه به حل شدن مساله پی 1 و پی 2 راه برای بازگردانده شدن پرونده ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی هموار شده است.
عصر ایران- علاالدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش مثبت محمد البرادعی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی از برنامه های صلح آمیز هسته ای ایران گفت :گروه کشورهای 1 + 5 چاره ای جز تجدید نظر در رفتار فعلی خود با تهران ندارند.
وی در گفت و گو با خبرنگار عصر ایران (asriran.com) افزود: جمهوری اسلامی ایران گام های اساسی در جهت شفاف سازی در پرونده هسته ای خود برداشته است و اکنون در مقابل کشورهای 1 + 5 باید اقدامی جدی جهت عادی سازی سریع پرونده هسته ای ایران به معنای بازگشت پرونده از شورای امنیت به آژانس کنند.
بروجردی تاکید کرد: آنچه مهم به نظر می رسد این است که نشست این کشورها به دلیل همکاری ایران تشکیل نشد و امیدواریم به این جمع بندی برسند که رفتار سابق خود را اصلاح کنند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: با توجه به حل شدن مساله پی 1 و پی 2 راه برای بازگردانده شدن پرونده ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی هموار شده اما اگر فشارها و کارشکنی های آمریکایی مانع کار نشود.