صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۸۶ - ۰۹:۰۱  ، 
کد خبر : ۱۶۷۱۹

اگر تند نمی رفتند، وضع ما جور دیگری بود


عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پاسخ به مواضع حزب مشارکت مبنی بر اینکه نامه محرمانه حزب اعتماد ملی به جبهه مشارکت نظرشخصی گرامی مقدم بوده و بقیه اعضای اعتماد ملی با نظر وی موافق نیستند، گفت: در جلسه روز چهارشنبه شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، همه اعضا حمایت خود را نسبت به این نامه اعلام کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران حجت الاسلام ذاکری تصریح کرد: ما معتقدیم گرامی مقدم تنها بخش کوچکی از انتقادهای فراوانی را که همه اعضای حزب اعتماد ملی نسبت به بعضی از نیروهای اصلاح طلب یعنی جبهه مشارکت و مجاهدین انقلاب دارند را مطرح کرده است و جا داشت این انتقادات بیشتر می بود.

وی افزود: همه اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی معتقدند اگر تندروی های جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین و عبور کردن آنها از خطوط قرمز نبود امروز وضعیت دوم خردادی ها در همه جای کشور طور دیگری بود.

ذاکری ادامه داد: این نامه محرمانه حزب اعتماد ملی به جبهه مشارکت تنها تذکر کوچکی به مشارکت و سازمان مجاهدین بود تا مقدمه ای باشد که این دو جریان تندرو از این گونه رفتارها و برخوردها دست بردارند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با تاکید بر اینکه جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین گمان نکنند که گرامی مقدم به تنهایی اقدام به ارسال این نامه کرده است، افزود: تعداد کثیری از اعضای حزب اعتماد ملی که سابقه فعالیت در مجلس پنجم و ششم را دارند به وضوح شاهد اعمال این دو جریان تندرو بوده اند و باید معلوم شود که عامل شکست اصلاح طلبان چه کسانی بودند و ما اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی مصمم هستیم مسائل را بیش از آنچه گرامی مقدم در نامه خود مطرح کرده است، مطرح کنیم.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات