بنیادهای غربی، جایزه ای دیگر را به شیرین عبادی، به پاس تلاش هایش در مسیر مبارزه با حقوق اساسی ملت ایران(!)، تقدیم کردند.
به گزارش سایت ضد انقلابی روز آنلاین، شیرین عبادی که هر از چند گاهی مخالفان جمهوری اسلامی را در زیر چتر جنبش باصطلاح صلح خواهی اش گرد هم می آورد، اخیراً جلسه ای را برگزار کرده و با همراهی اعضاء نهضت آزادی و جبهه ملی خواستار صرفنظر کردن ملت ایران از حقوق اساسی خود در بهره گیری از انرژی هسته ای شده و تعلیق غنی سازی اورانیوم را فوراً درخواست کرد!
برهمین مبنا جایزه کلمبو که پیش از این به سیاستمداران مورد علاقه آمریکا نظیر واتسلاو هاول، پطرس غالی، یرژی بوژک و... پرداخت شده بود، امسال به شیرین عبادی پرداخت شد!
گفتنی است پیش از پرداخت این جایزه شیرین، رئیس جمهور سابق ایرلند که از شخصیت های مورد علاقه انگلستان است، یک فقره دکترای افتخاری نیز به شیرین عبادی اهدا کرد!