
پایگاه الکترونیکی "ویلکا اسرائیل" که توسط یک کمونیستهای افراطی در رژیم صهیونیستی اداره می شود، طی گزارشی فاش کرد که "فواد سینیوره"، نخست وزیر فعلی لبنان از سال 1974 میلادی با سازمان اطلاعات و امنیت رژیم صهیونیستی (موساد) در ارتباط است و برای آنان کار می کند.
پایگاه "ویلکا اسرائیل" توسط پرفسور "ایلیاهو بنیسیمون" اداره می شود. او یکی از سرشناس ترین نویسندگاه کمونیستی افراطی و مخالف رژیم صهیونیستی است.
این پایگاه، گزارش خود را با استناد به گزارشی که در روزنامه "هاآرتص" چاپ شد، منتشر کرده است. گفتنی است انتشار این گزارش از سوی سازمان های نظامی رژیم صهیونیستی منع شده بود.
"هاآرتص" در مقاله خود می نویسد: این اطلاعات را از یک سرهنگ سابق که در گذشته سرهنگ "موساد" بوده است، بدست آورده ایم. این فرد نظامی در حال حاضر به دلیل داشتن اطلاعات بسیار محرمانه به حبس ابد محکوم شده و در زندان به سر می برد.
"هاآرتص" در ادامه می نویسد: این سرهنگ سابق موساد "آهارون گولدبرگ" نام دارد و یکی از علل در زندان به سر بردن وی، همکاری با برخی نیروها و مقامات روسی است. وی همچنین از طریق دادن برخی اطلاعات امنیتی بسیار محرمانه به سازمان اطلاعات و امنیت روسیه و در مقابل دریافت مبلغ نسبتا هنگفت، به تلاش علیه دولت "اسرائیل" متهم است.
گفتنی است "ایلیاهو بنیسیمون" در گذشته نیز برخی اطلاعات محرمانه و نظامی رژیم صهیونیستی را فاش کرده که به مرور زمان درستی آن ثابت شده بود و به همین دلیل هم چندین سال از عمر خود را در زندان گذراند.
اکنون اگر بین برخی اظهارات و ادعاهای این پرفسور و برخی اقدامات و تحرکات "فواد سینیوره"، نخست وزیر لبنان که به ادعای مخالفان وی، قدرت را غصب کرده، مقایسه کنیم، می توان تاحدودی ادعای وی مبنی بر جاسوس بودن "سینیوره" را باور کرد.
برخی معتقدند برخی اقدامات گذشته "سینیوره" علیه ملت لبنان از نیروی "موساد" بودن هم خطرناک تر است، بنابراین نگاهی گذرا به تاریخ فعالیت های سیاسی نخست وزیر لبنان شاید بتواند در روشن شدن این ادعا مؤثر باشد:
"فواد سینیوره" در سال 1976 در ابتدای پیدایش اجتماعی وی، به سرعت توانست به دفتر "سلیم الحص"، نخست وزیر وقت راه یابد و به عنوان یک کارآموز در دفتر وی مشغول به کار شد. البته خود "سلیم الحص" نیز پیش از رسیدن به قدرت مدتها با همین سمت در دفتر نخست وزیر فعالیت کرده بود. "سینیوره" تا حدود سال 1982 میلادی که کم کم نام "رفیق حریری"، نخست وزیر پیشین و ترور شده لبنان وارد عرصه سیاست شد، به این کار ادامه داد. پس از شهرت یافتن "حریری"، "فواد سینیوره" به همراه "سلیم الحص"، استاد سابق اقتصاد خود، پست قبلی را ترک کرده و به قطار "حریری" پیوستند.
"حریری" ابتدا وی را به عنوان حسابدار اصلی شرکت های بازرگانی خود برگزید و مدتی بعد وی را در سمت رئیس شورای اداری یکی از بانک های بزرگ خود در بیروت (بانک دریای مدیترانه) تعیین کرد."سینیوره" طی سالهای 1987 تا 1992 میلادی که در این سمت بود با سوءاستفاده از سمت خود، اقدام به پولشویی کرد و این اقدام موجب سقوط لیره (واحد پول لبنان) در برابر دلار آمریکا شد و ارزش آن از 50 لیره در برابر یک دلار به سه هزار لیره در برابر یک دلار کاهش یافت.
شایان ذکر است "سلیم الحص" در سال 1986 میلادی مورد ترور نافرجام قرار گرفت. آثار ترور نشان می داد که طراح و عامل اصلی ترور "جونی عبدو"، مدیر پیشین سازمان اطلاعات و امنیت لبنان بوده است. "جونی عبدو" در گذشته مشاور سیاسی و امنیتی "رفیق حریری" و در حال حاضر مشاور "سعد حریری" و "فواد سینیوره" می باشد. او به ارتباط بسیار نزدیک با رژیم صهیونیستی نیز شهرت دارد. "آریل شارون"، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی که در سال 1982 فرمانده ارتش صهیونیستی در حمله به بیروت بود، با "جونی عبدو" مشورت می کرده و راهنمایی می گرفت.
نکته قابل توجهی که در اینجا در مورد جاسوس بود "سینیوره" به وجود می آید اینست که وی در ترور نافرجام "الحص" در سال 1986 و در ترور "رفیق حریری" در سال 2005میلادی، از افراد بسیار نزدیک این دو شخصیت بوده و این مساله تاحدود زیادی شک برانگیز است. بدیهی است که از مسائل مورد نیاز در هر ترور سیاسی، مسیر و زمان رفت و آمد دقیق آن فرد است و مطمئنا این اطلاعات تنها نزد افراد بسیار نزدیک هر شخصیت سیاسی می باشد.
البته برخی انگشت اتهام را به سمت "عنیت وسام الحسن"، مسوول سابق گروه امنیتی "حریری" دراز می کنند زیرا معتقدند چرا وی تنها در روز ترور در کنار "حریری" حضور نداشت. گفتنی است "عنیت وسام الحسن" مدتی بعد از "فواد سینیوره" پاداش دریافت کرد و به عنوان یکی از مسوولان بلند پایه سازمان اطلاعات و امنیت لبنان تعیین شد.
یکی از اقدامات ضد لبنانی "فواد سینیوره" که در زمان وزارت اقتصاد و دارایی وی صورت گرفت، این بود که کمک های دولت به مناطق جنوب لبنان را قطع کرد در حالیکه مناطق جنوبی لبنان در اشغال صهیونیست ها بود. در آن زمان "امیل لحود" رئیس جمهور سابق لبنان، فرمانده ارتش بود و بدین ترتیب "لحود" نتوانست تجهیزات نظامی، لباس، آذوقه و لوازم مورد نیاز را برای سربازان ارتش مهیا کند و به همین دلیل، وی ناگزیر مجبور شد با کمک تعدادی از سربازان ارتش، مقر وزارت اقتصاد و دارایی را محاصره کند. "لحود" در نظر داشت "سینیوره" را به اتهام فعالیت علیه ارتش و کشورش، بازداشت کند اما دخالت شخصیت های مختلف، مانع وقوع چنین اقدامی شد.
اما دومین، سومین و چهارمین خیانت و یا جنایت "فواد سینیوره" در زمان وزارت دارایی وی که علیه ملت لبنان انجام شد، با نام طرح های عظیم در زمینه تلفن همراه، آبادسازی سواحل لبنان و پرداخت قرض های بین المللی لبنان صورت گرفت.
"سینیوره" بیش از 40 میلیارد لیره از بودجه را به نام این سه طرح دریافت کرد اما تنها 7 میلیارد از آن را در این زمینه خرج کرد و مابقی آن مبلغ ناپدید شد.
"فواد سینیوره" در سال 2005 میلادی پس از تکیه بر کرسی نخست وزیری لبنان، بلافاصله از امریکا و رژیم صهیونیستی درخواست کرد که فعالیت های خود را برای نابودی مقاومت اسلامی (حزب الله)، آغاز کنند. وی خطاب به آمریکایی ها و صهیونیستها گفت: نه من و نه گروهم، نمی توانیم قطعنامه 1559 شورای امنیت سازمان ملل را اجرا و سلاح مقاومت را نقض کنیم. این مطلب دوم ژانویه 2006 میلادی توسط "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان در یک پیام تصویری نیز اعلام شد. البته "نصرالله" به طور مستقیم نام "سینیوره" را ذکر نکرد.
سخنان "سینیوره" آمریکایی ها و صهیونیست ها را قانع کرد و در نتیجه به طراحی برای جنگی که بعدا جنگ 33 روزه نام گرفت، اقدام ورزیدند. کنگره آمریکا نیز در 28/5/2006 با آن موافقت کرد. مدارک اثبات کننده این ادعا مدتی بعد فاش شد.
اما خیانت هایی که "سینیوره" و گروهش طی روزهای جنگ 33 روزه علیه ملت لبنان به ویژه شیعیان و نیروهای حزب الله مرتکب شدند، قابل بیان نیست. برخی از این خیانت ها توسط "سید حسن نصرالله" در برخی سخنرانی های تلوزیونی، فاش شد.
بعد از پایان جنگ نیز "سینیوره" به عنوان نخست وزیر لبنان طی بیانیه ای رسمی که از سوی دولت لبنان اعلام شد، گفت: ما حزب الله را به دلیل به راه انداختن جنگ، محاکمه خواهیم کرد.
گفتنی است "فواد سینیوره" با استفاده از پست دولتی خود، طی جنگ 33 روزه نیز یک جنگ روانی به تمام عیار علیه حزب الله لبنان به راه انداخته بود و از طریق رسانه ها و وسایل ارتباط جمعی همواره علیه مقاومت اسلامی اظهاراتی را بیان می کرد و پس از پایان جنگ به رغم ادعای تمام کشورها و مطبوعات جهان و حتی خود رژیم صهیونیستی که حزب الله را پیروز آن معرفی کردند، وی بارها اعلام کرد که حزب الله در آن جنگ شکست خورد.
وی طی روزهای جنگ 33 روزه و پس از آن تاکنون چندین بار دستور بازداشت محموله سلاح که به نیروهای مقاومت اسلامی تعلق داشت را صادر کرده است.
پس از پایان جنگ، "سینیوره" به اسم بازسازی لبنان میلیاردها دلار از کشورهای مختلف جهان جمع آوری کرد اما هیچ گاه آن را به مردم مظلوم لبنان که خانه و کاشانه خود را در جنگ 33 روزه از دست داده بودند، نداد.
"آهارون گولدبرگ" که در حال حاضر در زندان به سر می برد، در مورد "سینیوره" می گوید: طی سال های 1970 تا 1989 که افسر نظامی "موساد" بودم، توانستم با کمک یکی از نیروهای خود، "فواد سینیوره" را که اکنون از سوی آمریکا حمایت می شود، استخدام کنم.
وی در ادامه می افزاید: من در ابتدای جوانی به عنوان مسوول آموزش و هماهنگی میان نیروهای "موساد" که در لبنان فعالیت می کردم و اولین پرونده به شماره 3455 که برای پیگیری به من تحویل داده شد، "جاسوس نور" نام داشت. بنابراین از طریق فرودگاه پاریس با استفاده از یک گذرنامه جعلی فرانسوی به بیروت سفر و در جبل لبنان یک آپارتمان برای خود اجاره کردم و از آنجا با جاسوسی که "نور" نام داشت، تماس گرفتم. نام اصلی "نور" "فواد محمد سینیوره" از شهر صیدا بود. پس از دیدار با وی، او را با وسایل تجسس آشنا کردم و به وی آموزش های لازم را دادم. وی در پایان می افزاید: این حادثه دقیقا در سال 1974 صورت گرفت.