صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۷:۲۹  ، 
کد خبر : ۱۹۶۱۰۱

پاتک ناکام فتنه‌گران برای خنثی‌سازی حماسه 9 دی


مهدى سعیدى
روز نهم دی را می توان روز ملی خروش ملت علیه فتنه گرانی دانست که با فریب افکار عمومی و «مظلوم نمایی» ارکان و ارزشهای نظام اسلامی را هدف قرار داده بودند. با حادثه تأثربرانگیز روز عاشورا پرده تزویر و ریا بطور کامل کنار رفت و آنهایی هم که تا آن روز هنوز از تشخیص ماهیت فتنه گران و جریان نفاق ناتوان بودند و کودتای سبز علیه نظام اسلامی را تا حد اختلافات جناحی تقلیل می دادند، متوجه حقیقت شده و به پا خاستند!
ضربه محکم ملت بر پیکره ناکام فتنه گران در حماسه ده ها میلیونی روز «برائت از منافقین» آنقدر سهمگین بود که سران داخل و خارج فتنه دستپاچه به میدان آمدند تا به نحوی از شدت آن بکاهند و تا آنجا که ممکن است جلوی ضرر را بگیرند. به همین خاطر بود که همزمان با انتشار اخبار برگزاری این تجمع، فتنه گران که پیش بینی این حرکت عظیم را می کردند جنگ روانی جدیدی را در قالب تاکتیکهای متنوع آغاز کردند که به بخشی از آن اشاره می کنیم:
1- دعوت به عدم حضور ملت
نگرانی از حضور باشکوه ملت در راه پیمایی نهم دی ماه، فتنه گران را واداشت تا در برنامه های رسانه ای خود از ملت بخواهند تا از شرکت در این راه پیمایی خودداری کنند. غافل از اینکه این فراریان خارج نشین آنقدر بی اعتبارند که کسی به خواهش و تمنای آنها توجهی نخواهد کرد. ضمن آنکه حوادث تأثرانگیز روز عاشورا چنان ملت را به خشم آورده بود که به چیزی جز محکومیت جریان فتنه نمی اندیشیدند.
نمونه ای از این تبلیغات اظهارات «محسن سازگارا» عنصر فراری و دست نشانده سازمان جاسوسی آمریکا در برنامه روز نهم دی خود در صدای آمریکا است که به مخاطبینش می گوید: «امروز چهارشنبه نهم دی ماه با قرآن بر سر نیزه کردنی که حکومت کرده، با جنجالی که درست کرده و با تبلیغاتی که کرده، می خواهد که از جاهای مختلف با اتوبوس آدم بیاره و نمایش درست کند. ولی مهم نیست، مهم این است که ما بنشینیم کنار و بگذاریم که آن ها تعدادشان به درستی معلوم شود.»
2- تلاش برای شکل‌گیری تجمع فتنه‌گران در فردای 9 دی
اولین اقدام جریان فتنه از همان روز 9 دی ماه در حالی که مردم تهران به تدریج در حال رفتن به سمت میدان انقلاب بودند، شروع شد. فتنه گران که به تدریج از خلق یک حماسه بزرگ آگاه شده بودند، دو اوباش خارج نشین و عناصر مزدبگیر سازمان سیا به نام «محسن سازگارا» و «محسن مخملباف»، را به میدان آوردند تا با صدور اطلاعیه ای توهین آمیز اعلام برگزاری تجمعی در روز پنج شنبه نمایند تا بدین نحو در خیال خام خود حماسه دهها میلیونی ملت در روز 9 دی را خنثی کنند.
دیگر وبلاگهای ضدانقلاب و فتنه گر نیز با محور قرار دادن اطلاعیه فوق در سطح گسترده ای به تبلیغ برنامه روز 10 دی پرداختند.
3- صدور بیانیه موسوی
شاید مهمترین اقدامی که توسط موسوی در قبال حماسه نهم دی و با هدف ایجاد انحراف در افکار عمومی دنبال شد، صدور بیانیه شماره 17 بود که در تاریخ (11/9/88) صادر گردید. موسوی در این بیانیه ابتدا تلاش نمود تا با تحریف وقایع تأسف بار روز عاشورا کمی از گناه بزرگ هتک حرمت توسط هوادارانش به سیدالشهداء(ع) بکاهد. موسوی با نادیده گرفتن دستهای پشت پرده سناریوی «محرم سبز» از جمله گروهک منافقین و سران خارج نشین کودتای مخملین همچون سازگارا و مخملباف و ... تلاش دارد تا این اقدام جنایت آمیز را حرکت «ملت خداجوی»!؟ معرفی کند.
موسوی اوباش فتنه گر را «عزاداران حسینی» خواند که در این روز مقدس حسین حسین گویان! (بخوانید میرحسین میرحسین گویان!) به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند، روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند! در این میان معلوم نیست موسوی در مورد چه حوادثی صحبت می کند و کدام صحنه را شرح می دهد؟! آنچه طبق گزارش قریب به اتفاق تمامی حاضرین در صحنه بدست می آید، این است که در روز عاشورا عده ای اوباش با قیافه های آراسته که شباهتی نیز به عزاداران حسینی نداشت، کف و سوت زنان و هلهله کنان به خیابانها ریخته بودند و با شعارهای اهانت آمیز به آموزه های اسلامی و تفکر حضرت امام خمینی(ره)، خیابانهای پایتخت را تخریب کرده و به آشوب کشاندند.
4 : تحریف واقعیات 9 دی
4-1- کم نشان دادن جمعیت: یکی از مهمترین اقدامات رسانه های فتنه القاء این مسئله بود که جمعیت قابل توجهی در این روز شرکت نکرده اند. این رسانه ها که چشمان خود را بر تصاویر ثبت شده توسط دوربینها بسته و از ذکر واقعیات این حماسه بزرگ طفره می روند جمعیت میلیونی این روز را به دهها هزار نفر تقلیل دادند!
سایت بی.بی.سی فارسی برای آنکه جمعیت میلیونی تهران در این روز را بسیار محدود و چند هزار نفره نشان دهد، چنین گزارش می کند: «در تصاویری که شبکه خبر تلویزیون ایران از این راه پیمایی پخش کرد، تظاهرکنندگانی دیده می شدند که در میدان انقلاب، چهار راه ولی عصر، میدان ولی عصر و چند خیابان دیگر در این منطقه تجمع کرده بودند.»
و این در حالی بود که جمعیت به هم پیوسته کیلومترها از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی را در برگرفته بود.
به عنوان مثال یکی از وبلاگهای حامی فتنه مدعی می شود: «برخی دوستان به یاری تکنولوژی و ابزار محاسباتی مدرن، جمعیت امروز را فقط بیست هزار نفر برآورد کرده اند، چنانچه حتی جمعیت را ساده لوحانه 10 برابر آن فرض کنیم و بگوئیم 200 هزار نفر بوده اند.»
4-2- القاء دولتی بودن راه پیمایی: فتنه گران تلاش کردند تا با دولتی خواندن این حماسه بزرگ از اعتبار آن بکاهند و آن را بی ارزش جلوه دهند.
سایت بی.بی.سی فارسی نیز در گزارشی به بررسی تعدادی از روزنامه های بریتانیا در شماره های روز پنجشنبه، 10 دی 1388 پرداخته و در توصیف یکی از آنها می نویسد: «تظاهرات دولتی روز چهارشنبه در روزنامه ایندیپندنت هم منعکس شده که تحت عنوان «رژیم ایران با برگزاری راه پیمایی های گسترده در صدد مقابله با اعتراضات برآمد» می نویسد که اتوبوس های دولتی دهها هزار تن را به مرکز شهر آوردند تا حکومت بتواند در برابر مخالفان قدرت نمایی کند. این روزنامه می نویسد که ادارات دولتی برای شرکت کارمندان در تظاهرات به آنان یک روز مرخصی دادند.»
سایت ضدانقلابی جرس با مدیریت عطاءالله مهاجرانی لندن نشین هم چنین ادعا می کند: «شرکت سایپا در این دعوت نامه به کارمندان خود اعلام کرده است که اتوبوس هایی برای انتقال آنان جهت شرکت در تجمع از سوی مدیریت سایپا تعبیه شده است. در این دعوت نامه ها ذکر شده که مدیر عامل سایپا نیز در تجمع امروز شرکت خواهد کرد. قرار است کارمندان این شرکت با اتوبوسهایی که مدیریت سایپا تدارک دیده به تجمع دولتی امروز، منتقل شوند.»
4-3-ادعای سازماندهی افراد خارج از شهر تهران: ادعای سخیف دیگر این بود که جمعیت میلیونی حاضر در تهران جمعیتی بود که از دیگر شهرها به تهران آورده شده اند. این در حالی است که با یک حساب و کتاب سرانگشتی معلوم می شود برای جابجایی صدها هزار نفر چه مقدار اتوبوس و تدارکات لازم است! ضمن اینکه حماسه میلیونی ملت در نه دی تنها به پایتخت محدود نبوده بلکه حرکتی سراسری و فراگیر به پهنای تمام خاک ایران بود.
به این ادعای مضحک روزنامه «ایندیپندنت» توجه کنید: «ادارات دولتی برای شرکت کارمندان در تظاهرات به آنان یک روز مرخصی دادند و کودکان مدارس و طرفداران حکومت از شهرها و روستاهای اطراف با اتوبوس به محل تجمع انتقال یافتند.»
4-4- تحقیر و توهین به ملت: فتنه گران آنقدر از حماسه بزرگ ملت عصبانی بودند که برای کوچک کردن آن چاره ای جز توهین و تحقیر و تمسخر ملت نداشتند. شبکه تلویزیونی فرانس 24 نیز که بعد از دستگیری کلوئید ریس، یکی از اتباع فرانسه که به اتهام شرکت در اغتشاشات بعد از انتخابات در تهران دستگیر شده بود، موضعی بسیار تند نسبت به ایران اتخاذ کرده است، در برنامه تحلیلی خود، مدعی شد که در بین راه پیمایان 9 دی، ساندیس رایگان توزیع شده است !
سایت بالاترین با انتخاب تیتری تمسخرآمیز می نویسد: «راه پیمایی پیاده نظام گرسنگان حکومت در تهران که با پخش کیک و ساندیس در میان هموطنان گرسنه مان که برای رسیدن به تهران ساعتها در اتوبوسهای دولتی بودند برگزار شد.»
«محسن سازگارا» در فردای 9 دی در برنامه رادیویی خود مدعی می شود: «راه پیمایی حکومتی دیروز است که ولو به زور متروی مجانی و تعطیلی مدارس و ادارات و دادن کیک و ساندیس و این روش ها یک تعدادی را جمع کردند که بیشتر به لشکر پشت سر خودشان روحیه بدهند، بچه ها دارند دقیق اندازه می گیرند، برخی می گویند 20هزار نفر، بعضی می گویند 50هزار تا، بعضی می گویند 100هزار تا، مهم نیست که چند نفرند. مهم این است که ضربه ای که این ها در عاشورا خورده اند از حرکت میلیونی مردم، کاملاً نشان می دهد که احتیاج دارند که ولو با دروغ و حقه بازی و چاخان، به نیروی پشت سر خودشان روحیه بدهند که ما هم حضور داریم.
4-5- مقایسه راه پیمایی میلیونی با تجمع فتنه گران در خرداد ماه: یکی از نکات جالب توجه این بود که وقتی فتنه گران در برابر حضور میلیونی ملت کم آوردند، به یاد آوردند که باید تلاش کنند تا حماسه نه دی را با تجمعات هفته آخر خردادماه مقایسه نمایند تا شاید بتوانند از اعتبار این حماسه بزرگ بکاهند.
به عنوان نمونه هجونویس فراری حامی فتنه - ابراهیم نبوی - در همان شب نه دی دست به قلم شده و به مقایسه 9 دی و 25 خرداد پرداخته و چنین ادعا می کند: «کلاً جمعیت افراد قابل اندازه گیری است. اندازه ها هم مقایسه ای است. مثلاً دیروز، بر اساس عکسها و فیلمهای مختلف، جمعیت معترضان دولتی به اهانت به عاشورا، در یک فضایی به طول پانصدمتر و پهنای چهل متر ایستاده بودند و تظاهرات می کردند. طبیعی است که اگر ما قبول کنیم که جمعیتی که در پانزده کیلومتر در روز 27 خرداد ایستاده است، تعدادشان دو میلیون نفر است، پس کسانی که در پانصد متر ایستاده اند (با پهنای مساوی خیابان) تعدادشان می شود پنجاه هزار نفر، یعنی در بهترین حالت، دیروز جمعیتی حدود پنجاه هزار نفر، در حمایت از دولت به میدان آمدند.»
نکته قابل توجه در این میان این بود که قبل از حماسه 9 دی ماه که با مرکزیت میدان انقلاب و از چهار جهت انجام شد و در محور اصلی از میدان آزادی تا میدان امام حسین(ع) (قریب به 15 کیلومتر) و محورهای فرعی میدان قزوین تا میدان انقلاب، امیرآبادشمالی تا میدان انقلاب و حتی برخی خیابانها و میادین اطراف همچون میدان ولیعصر و بلوار کشاورز گسترش یافت، جریان فتنه مدعی بود که راه پیمایی 25 خرداد از میدان انقلاب تا میدان آزادی گسترده بوده است (همین فاصله نیز به گواه شاهدان عینی ادعایی بیش نیست!) اما از فردای 9 دی خیلی زیرکانه با بسط و گسترش ادعای خود مسیر راه پیمایی 25 خرداد را از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی اعلام نمودند!؟
این در حالی است که هیچ تصویر شفاف و دست کاری نشده ای از مسیری که فتنه گران ادعای حضور جمعیت میلیونی در آن را دارند (همچون میدان امام حسین، میدان فردوسی، پل کالج، چهار راه ولیعصر، میدان انقلاب اسلامی، تقاطع اسکندری، نواب، یادگار امام و ... ) منتشر نشده است؛ تنها تصاویر منتشر شده یا مربوط به حدفاصل رودکی - بهبودی در زمان حضور میرحسین موسوی و سخنرانی اوست و یا مربوط به میدان آزادی.
«علی شکوری راد» عضو حزب منحله مشارکت نیز چند ماه بعد در جمعی دانشجویی چنین ادعا نمود: «25 خرداد بدون امکانات دولتی، بدون اتوبوس و بدون دادن ساندیس برگزار شد. معتقدم جمعیت 9 دی علیرغم همه امکانات نصف جمعیت 25 خرداد هم نبود.»
4-6- تحریف بیانات سخنران مراسم از دیگر حاشیه سازیهایی که در این میان خیلی بدان توجه شد، پرداختن به بخشی از اظهارات آیت الله علم الهدی سخنران راه پیمایی 9 دی بود. علم الهدی در سخنان خود در بین راه پیمایی کنندگان 9 دی گفت: «مردم قطره قطره خون خود را برای حاکم کردن ولایت فقیه داده اند و اکنون یک مشت بزغاله و گوساله دست به چنین فتنه گری هایی می زنند.»
این بخش از سخنان و این کلمات و عبارات توسط رسانه ها برجسته شد و بارها و بارها بازگو گردید و در یادداشتها و تحلیلهای مختلف این جریان مورد نقد قرار گرفت. از جمله موسوی در بیانیه شماره 17 خود با تحریف سخن آقای علم الهدی در این باره می نویسد: «گوساله و بزغاله خواندن بخش عظیمی از جامعه و خس و خاشاک نامیدن آنان و مباح کردن خون عزاداران حسینی فاجعه ای است که هم اکنون توسط افرادی مشخص و صدا و سیما در جامعه رخ داده است.»
این در حالی بود که سخنران مذکور تنها آشوبگران روز عاشورا و سران آنها را چنین نامیده بود. بلافاصله امام جمعه مشهد مقدس و عضو مجلس خبرگان رهبری نیز در نامه سرگشاده ای به میرحسین موسوی به اتهامات مطرح شده علیه خود در آخرین بیانیه موسوی پاسخ داد. وی با اشاره به بخشی از بیانیه موسوی مبنی بر اینکه چرا بخشی از جامعه را بزغاله و گوساله نامیدم، خاطرنشان کرد: «این تعبیر را خداوند در قرآن در دو آیه عنوان فرموده است، یکی در آیه 179 سوره مبارکه اعراف: «ولقد ذرانا لجهنم کثیرا من الجن والانس لهم قلوب لایفقهون بها ولهم اعین لا یبصرون بها و لهم اذان لا یسمعون بها اولئک کالانعام بل هم اضل اولئک هم الغافلون»
در این آیه کسانی که دل دارند و فهم ندارند، چشم دارند و بصیرت ندارند، به چهارپایان تشبیه شده اند.
وی همچنین به آیه 42 و43 سوره فرقان اشاره و تصریح کرد: «ارایت من اتخذ الهه هواه افانت تکون علیه وکیلا ام تحسب ان اکثرهم یسمعون او یعقلون ان هم الا کالا نعام بل هم اضل سبیلا» در این آیه هم کسانی که هوای نفس خود را معبود خود قرار دهند، به انعام و چهارپایان تشبیه شده اند. آیا کف و سوت زنهای روز عاشورای حسینی با آن قیافه های منکر مصداق این اشخاص نیستند؟»
کلیه منابع در دفتر هفته‌نامه موجود است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات