صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۸۵ - ۱۰:۳۶  ، 
کد خبر : ۲۰۶۸

گزارش تلگراف از کشورهای دارنده سلاح هسته ای


تلگراف نوشت، اگر ادعای کره شمالی مبنی بر آزمایش سلاح هسته ای اثبات شود، پیونگ یانگ نهمین کشوری خواهد بود که سلاح هسته ای در اختیار دارد.به گزارش ایسنا، روزنامه  تلگراف افزود: تمامی این 9 کشور جزئیات برنامه  هسته ای تسلیحاتی شان را سری نگهداشته اند، اما تحلیلگران قادر بوده اند میزان این تسلیحات را برآورد کنند که به شرح زیر است.
کره شمالی : تحلیلگران معتقدندکه پیونگ یانگ مواد هسته ای کافی برای حدود شش سلاح هسته ای را در اختیار دارد، اما این ارزیابی ها تأیید شده نیستند.
آمریکا: بیش از 5000 کلاهک استراتژیک (بمبهای قدرتمندی که از مسافت دور پرتاب می شوند) و بیش از 100 سلاح تکتیکی عملیاتی (قدرت کمتری دارد و برای استفاده در میدانهای نبرد در بردهای کوتاه بکار می رود) و تقریباً 3000 کلاهک در اختیار دارد.
روسیه :تقریباً 5000 کلاهک استراتژیک و نزدیک به 3500 کلاهک تاکتیکی عملیاتی دارد. به علاوه بیش از 11 هزار کلاهک دیگر را در انبار نگهداری می کند. این کشور اولین بمب را در سال 1949 آزمایش کرد.
فرانسه: حدود 350 کلاهک استراتژیک در اختیار دارد و اولین بمب را در سال 1960 آزمایش کرد.
چین : 250 کلاهک استراتژیک و 150 کلاهک تاکتیکی دارد. پکن نیز اولین بمب هسته ای را در سال 1964 آزمایش کرد.
انگلیس : حدود 200 کلاهک استراتژیک دارد و اولین بمب را در سال 1952 آزمایش کرد.
هند : بین 45 تا 95 کلاهک هسته ای دارد و اولین بمب را در سال 1998 آزمایش کرد.
پاکستان: بین 30 تا 50 کلاهک هسته ای دارد و اولین بمب را در سال 1998 آزمایش کرد.
رژیم صهیونیستی : از تأیید در اختیار داشتن کلاهک هسته ای خودداری می کند؛ اما این طور در نظر گرفته می شود که بیش از 200 کلاهک هسته ای در اختیار دارد و مشخص نیست که در چه زمانی آزمایش هسته ای انجام داده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات