صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۴  ، 
کد خبر : ۲۳۳۵۵۲

اخبار ویژه برخی از روزنامه های10دیماه 1390


دنیای اقتصاد :

طائب: حصر خانگی سران فتنه خواسته خودشان است

ایسنا نوشت: حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب پنج‌شنبه در سخنانی در جمع فعالان بسیج دانشجویی گفت: الان به سران فتنه می‌گویید که بیا! این آقا در خانه‌اش است. چون خیلی جاها گفتند که این‌ها حصر خانگی هستند! بله، حصر خانگی هستند، اما نه برای اینکه از اقداماتشان جلوگیری شود، برای اینکه مردم نزنندشان. تقاضای خودشان است. چند بار رفتند این طرف و آن طرف و سنگ خوردند، رمی جمرات شدند، خودشان تقاضا کردند که یک خرده حفاظت ما را بالاتر ببرید. گفتیم حفاظت‌تان را بخواهیم ببریم بالا این طور می‌شود، گفتند عیبی ندارد، باشد.

به گزارش ایسنا، رییس قرارگاه عمار همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص اشغال سفارت انگلیس که پرسیده بود «اولا ادعا شده که این تسخیر توسط بسیجیان انجام شده است، آیا درست است؟ و بعد هم اینکه آیا این کار، کار مثبتی بوده یا نه و اگر مثبت بوده چرا وزیر امورخارجه، نسبت به این عمل واکنش نشان داده است؟» گفت: نه! کار غلطی بود. بچه‌های ما هم طراح نبودند. نباید عملیات می‌کردند، به طریقی بازی خوردند و آن کسانی هم که صحنه گردان بودند وقتی صحنه را ایجاد کردند دیگر رویت نشدند.

دلیل مسدود شدن سایت هاشمی

مسوول دفتر  هاشمی رفسنجانی با تایید مسدود شدن سایت آیت‌الله هاشمی در خصوص دلیل این اقدام گفت: چند روز پیش از مدیریت سایت درخواست شده بود که اقدام به پالایش سایت کند و مصادیق پالایش را حذف خطبه‌های آخرین نماز جمعه ایشان اعلام کرده بود.

 بیانیه جبهه پایداری در انتقاد از جریان انحرافی

خبرگزاری فارس نوشت: جبهه پایداری در بیانیه‌ خود به مناسبت 9دی ضمن تشریح شباهت‌های جریان انحرافی با نهضت آزادی نوشت: جریان انحرافی که نابودی انقلاب اسلامی را در دوران مسوولیت خود هدف‌گذاری کرده بود، در دولت نهم و دهم به شکل دیگری ظهور نمود و علائمی از خود بروز داد که دلسوزان هوشیار و تیزبین نظام همان موقع به دولت محترم هشدارهای لازم را دادند ولی متاسفانه این تذکرات مشفقانه نه تنها موثر واقع نشد بلکه در برنامه‌ای حساب شده در اثر نفوذ و تاثیر بیش از حد این نگرش انحرافی، اکثر نیروهای ولایی موثر از دولت کنار زده شدند و در نهایت منتهی به رفتارهایی گردید که دل امت حزب‌الله یعنی پدیدآورندگان سوم تیر 84 را شکست.

جمهوری اسلامی

* اعتراض و شعارهای ضد جریان انحرافی در نماز جمعه دیروز همدان، استاندار را وادار کرد سخنرانی خود را ناتمام گذاشته و نماز جمعه را ترک کند. به گزارش باشگاه خبرنگاران از همدان، کرم رضا پیریایی استاندار همدان دیروز به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه مرکز استان درحال سخنرانی بود و حدود 20 دقیقه از سخنرانی وی می‌گذشت که نمازگزاران جمعه همدان شعارهایی علیه جریان انحرافی سر دادند. استاندار با شنیدن این شعارها سخنرانی خود را نیمه‌تمام گذاشت و با گفتن اینکه تقدس نماز جمعه حفظ نشده است، محل نماز جمعه را ترک کرد.

خراسان

جوان آنلاین نوشت

محمد رضا تابش، دبیرکل فراکسیون اقلیت مجلس و خواهرزاده سید محمد خاتمی با حضور در فرمانداری اردکان برای ثبت نام در انتخابات مجلس نهم اقدام کرد.حضور خواهر زاده خاتمی در انتخابات مجلس در حالی است که پیشتر محمد خاتمی شروط سه‌گانه‌ای را به‌عنوان «کف مطالبات اصلاح‌طلبان» برای شرکت در انتخابات آتی مجلس تعیین کرده بود.

فردا نوشت

در حالی که پیش از این الیاس نادران واحمد توکلی از ثبت نام نکردن در انتخابات مجلس خبرداده بودند، هردو جمعه عصر ثبت نام کردند.

تابناک نوشت

طائب رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه ورود به سفارت انگلیس کار غلطی بود گفت: کار، کار غلطی بود. کار خودشان بود و انگلستان درون سفارت هیچ مدرکی هم نداشت، مدارکی که گذاشته بود، وقتی که آنالیز شد، دیدند که فقط برای ایجاد دعوا گذاشته شده است.

رادیو آلمان

فردین ارژنگی، دادستان عمومی و انقلاب اردبیل اعلام کرد ۶۰ مدیر در بخش صنایع و معادن و بانک و ۳ شهردار به دلیل فساد اقتصادی در استان اردبیل تاکنون بازداشت شده‌اند. ارژنگی گفت «این دستگیری‌ها نتیجه ۵ سال کار مشترک با اداره کل اطلاعات استان جهت شناسایی و پیگیری مفسدان اقتصادی» بوده است.

رادیو آمریکا

موساد ایران اتمی را الزاما تهدیدی علیه موجودیت اسرائیل نمی بیند .رئیس تشکیلات اطلاعاتی اسرائیل می گوید استفاده از ابزارهای گوناگون برای خنثی ساختن برنامه اتمی ایران ادامه می یابد.

رادیو آمریکا

نماینده جمهوری خواه در مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت فلوریدا و رئیس کمیته امور خارجه، ایلنا رز-لتینن، در انتقاد از اعلام خبر سفر محمود احمدی نژاد به کوبا ، ونزوئلا، نیکاراگوئه، و اکوادور در ماه ژانویه پیش رو بیانیه ای را منتشر کرد.

روزنامه اماراتی نشنال

این روزنامه نوشت بستن تنگه هرمز از سوی ایران گرچه یک تهدید است، ولی در صورت عملی شدن می تواند به وقوع جنگ تمام عیاری در منطقه تبدیل شود.

مردم سالاری

عماد افروغ معتقد است که شرکت در انتخابات صرفا یک تکلیف نیست بلکه یک حق به شمار می آید و باید نگاه ابزارگونه به مردم را تغییر داد. وی می گوید تنها در صورت فراهم کردن زمینه حضور سلیقه های مختلف، عطف توجه به فصل سوم قانون اساسی و اجرای درست و کامل آن و نیز جلوگیری از روندهای نامناسبی که سلامت انتخابات را به خطر می اندازد، مشارکت در انتخابات بالا خواهد رفت. وی تصریح کرد: خیلی روشن باید به ظرفیت قانون اساسی بنگریم و سیره نظری و عملی امام راحل و مقام معظم رهبری در بحث انتخابات را نصب العین خود قرار دهیم و به ویژه بدانیم که انتخابات حق مردم است.

شرق

وکیل مدافع ابراهیم یزدی گفته موکلش در دادگاه بدوی به هشت سال زندان محکوم شده است. محمدعلی دادخواه به بی.بی.سی گفته: یزدی در دادگاه انقلاب اسلامی به مواردی مانند اقدام علیه امنیت کشور، نشر اکاذیب و همکاری با نهضت آزادی ایران متهم شده بود.

جمهوری اسلامی

یک مقام ارشد در وزارت خزانه‌داری آمریکا، دولت ایران را متهم کرد عامدانه در هفته‌های اخیر با کاهش ارزش ریال در برابر دلار آمریکا،‌ در پی کسب درآمد بیشتر است.

شرق

منصور واعظی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در مراسم رونمایی از کتاب دانش ارتباطات نوشته حمید مولانا گفته: امروز به راهکارهایی مانند گفتمان نیاز داریم و با فیلترینگ نمی‌توان فضا را اداره کرد. چون این گفتمانی است که انقلاب اسلامی ایجاد کرده است و در جنگی که امروز در آن حضور داریم لشکر انقلاب نباید فقط شامل نخبگان باشد بلکه هر ایرانی باید در این صحنه نبرد، یک پارتیزان باشد.

کیها ن

پیغام پانه تا به اسرائیل ایران می تواند پاسخی پشیمان کننده بدهد( خبر ویژه )

وزیر دفاع آمریکا با اظهارات خود درباره عواقب تلخ درگیری نظامی با ایران، مقامات اسرائیلی را بسیار عصبانی کرد.

یک پایگاه خبری معتبر آمریکایی با انتشار این خبر نوشت: «وقتی که لئون پانه تا وزیر دفاع اوایل همین ماه اظهار نظر کرد که حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران می تواند «خاورمیانه را به درگیری و نزاعی بکشاند که از آن پشیمان خواهیم شد» اسرائیلی ها پشت صحنه بسیار عصبانی شدند. مایکل اورن، سفیر اسرائیل در واشنگتن، به طور رسمی اعتراض دیپلماتیک تسلیم دولت آمریکا کرد.

«دیلی بیست» این مطلب را در تحلیلی به قلم «الی لیک» ستون نویس ارشد امنیت ملی در نیوزویک منتشر کرد. «لیک» سردبیر «نیوریپابلیک» است و پیش از این با واشنگتن تایمز همکاری می کرد.

لیک در گزارش اخیر خود یادآور می شود: اظهارات به ظاهر معصومانه پانه تا در روز دوم دسامبر تازه ترین ماجرایی بود که در رابطه شکننده ای پدید آمد که دولت اوباما کوشش می کند با دولت بنیامین نتانیاهو داشته باشد.

پای بسیاری چیزها در میان است و بی اعتمادی اسرائیل به رئیس جمهور آمریکا هنوز عاملی است که گره بر گره ماجرا می افزاید. در سخنرانی موشه یعالون، وزیر امور راهبردی دولت نتانیاهو در شب کریسمس در بیت المقدس، این احساسات به صراحت بیان شده اند. او دراین سخنرانی از عبارات پانه تا استفاده کرد تا درباره تمایل آمریکا به دست زدن به اقدام نظامی علیه ایران ابراز تردید کند. یعالون در گفت وگو با آنلگو-لیکود، سازمانی در درون حزب لیکود نتانیاهو که پاسخگوی نیازهای انگلیسی زبان های بومی است، گفت که راهبرد غرب برای متوقف کردن حرکت ایران به سوی سلاح های هسته ای باید چهار مولفه داشته باشد که آخرین آنها توسل به حمله نظامی است.

براساس این گزارش، یعالون، در سخنرانی ای که نسخه ای ضبط شده از آن در اختیار دیلی بیست قرار گرفته است، گفت: «مولفه چهارم این راهبرد تلفیقی، حمله نظامی باورپذیر است. وقتی از رهبران غرب می شنویم که می گویند «این گزینه ای واقعی نیست و هزینه اقدام نظامی بسیار بالاست». نمی توانیم اقدام نظامی را باور کنیم.»

دیلی بیست نوشت: فقدان اعتماد میان رهبران اسرائیل و آمریکایی در مساله ایران از سال 2009 مایه تنش در روابط آنها بوده است. کار حساس همسو کردن این دو متحد این ماه شدت گرفت. ایهود باراک وزیر دفاع اسرائیل هفته گذشته برای بررسی مساله ایران به واشنگتن سفر کرد و وندی شرمن، معاون وزیر امور سیاسی و مشاور کنترل تسلیحات هیلاری کلینتون، رابرت آینهورن نیز هفته گذشته برای بررسی مسئله ایران در اسرائیل بودند.

الی لیک در دیلی بیست تصریح می کند که مقامات آمریکایی همواره برای راضی کردن اسرائیل، مجبور به تغییر و اصلاح لحن خود می شوند.

دختر قذافی خواستار پناهندگی سیاسی از اسرائیل شد

شبکه 7 رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد عایشه دختر «معمر قذافی» دیکتاتور سابق لیبی، درخواست پناهندگی سیاسی از رژیم صهیونیستی کرده است.

به گزارش خبرگزاری قدس به نقل از پایگاه خبری «عکا»، عایشه گفته است از ترس محاکمه از سوی نظام جدید لیبی خواستار پناهنده شدن به اسرائیل است.

این شبکه در گزارش خود تاکید کرد که عایشه «نیک کاوفمان» دادستان سابق آمریکا را برای انجام کارهای لازم جهت اخذ پناهندگی سیاسی از اسرائیل به عنوان وکیل خود معرفی کرده است.

عایشه از آن بیم دارد که مقامات لیبی از الجزایر که اکنون وی در این کشور به سر می برد بخواهند وی را برای محاکمه تسلیم لیبی کند.

پیش از این هم عایشه یک دادستان سابق رژیم صهیونیستی را به عنوان وکیل خانوادگی برای پیگیری قتل معمر قذافی انتخاب کرده بود.

صدای آمریکا: ایران قادر است تنگه هرمز را ببندد ( خبر ویژه )

«ایران قادر است تنگه هرمز را ببندد».

صدای آمریکا در تحلیلی، به «اهمیت تنگه هرمز برای اقتصاد جهانی» پرداخت و نوشت: این تنگه در باریک ترین نقطه 34کیلومتر است که همین عرض باریک، شامل 3 کیلومتر عمق کافی برای کشتیرانی است.

این رسانه دولتی آمریکا همچنین با بیان اینکه روزانه دو میلیون بشکه نفت از طریق تنگه هرمز عبور می کند، خاطر نشان کرد: از راه های جایگزینی صدور نفت خلیج فارس صحبت می شود اما این خطوط جایگزین فعلا از حیّز انتفاع ساقط هستند. مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از تهدید ایران درباره بستن تنگه هرمز انتقاد کرده است. اما ایران می تواند این تنگه را ببندد.

از سوی دیگر روزنامه انگلیسی تایمز تهدید ایران به بستن تنگه هرمز را جدی ارزیابی کرد و نوشت: چالش اصلی اقتصاد انگلیس در سال جدید میلادی بیش از پیش از آن که مربوط به حوزه یورو باشد، ریشه در تنگه هرمز دارد. یک سوم کل نفت تولیدی جهان از این تنگه واقع در خلیج فارس می گذرد. از این رو بستن تنگه می تواند اقتصاد جهان را خفه کند. نگرانی ناشی از این تهدید باعث افزایش چشمگیر بهای نفت در بازارهای جهانی شده است و برای اقتصاد ملتهب جهانی هیچ چیز، زیانبارتر از این نیست.

به گزارش دویچه وله، روزنامه اقتصادی کاپتال دیلی در تحلیل مشابهی نوشته است: مقامات ایران برای نخستین بار برگ های بازی خود را رو کرده و تهدید کرده اند در صورت تشدید تحریم ها اقدام به بستن تنگه هرمز خواهند کرد. این را باید تهدیدی جدی دانست، زیرا که 40 درصد کل نفتی که از راه های آبی منتقل می شود، از تنگه هرمز عبور می کند و از آن گذشته، نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران از چند روز پیش اقدام به یک رزمایش ده روزه در آب های خلیج فارس کرده است

گزارشگر اروپایی: تنها چیزی که در ایران ندیدم ترس از تهدید نظامی است ( خبر ویژه )

گزارشگر اعزامی یک روزنامه اروپایی در بازگشت از ایران تاکید کرد کسی در ایران از تهدید و جنگ هراسی ندارد.

گزارشگر اینفورماسیون پس از سفر به ایران و گفت وگو با شهروندان گوناگون نوشت: علی رغم تهدیدها و اظهارات جنگ طلبانه مقامات آمریکا و اسرائیل، زندگی در خیابان های تهران کاملا عادی است. فروشگاهها کاملا مملو از مواد غذایی و اجناس مختلف اند و ایرانیان نیز به زندگی عادی روزمره خود ادامه می دهند، گویی آنچه که از وقوع جنگ گفته می شود در واقعیت وجود خارجی ندارد و هیچ گاه نیز وجود نخواهد داشت.

گزارشگر دانمارکی اضافه کرد: در حال حاضر نشانه ای از موفقیت تلاشهای آمریکا برای جذب اذهان ایرانیان از طریق ایجاد خدشه در اقتصاد جمهوری اسلامی، آن طور که مورد نظر بود، به چشم نمی خورد. اکثر ایرانیان به این نتیجه رسیده اند که حمله نظامی علیه ایران نامحتمل است. محسن 44 ساله دبیر انگلیسی در دبیرستان می گوید مساله نگران کننده ای وجود ندارد. برای جنگ باید دلیل و منطق محکمی وجود داشته باشد اما پیامدهای وقوع یک جنگ برای ایالات متحده و اسرائیل از منطق خارج است.

یک دانشجوی 32 ساله به نام هانیه نیز به گزارشگر اینفورماسیون گفته است: «تجربه جنگ تحمیلی باعث می شود دورنمای جنگ ضمن اینکه نامحتمل هم به نظر می آید، کمتر نگران کننده به نظر برسد. من هیچ ترسی ندارم، زیرا فکر می کنم این اتفاق نخواهد افتاد. و البته من فرزند جنگ ام. زمانی که در بچگی جنگی را تجربه می کنی، دیگر از آنچه در تاریکی است نمی ترسی. مثل این است که حادثه ای برایت اتفاق افتاده باشد و تو بر آن غلبه کرده باشی.»

شرط های خاتمی زیر پا ماند اصلاح طلبان جازدند ( خبر ویژه )

«اصلاح طلبان با ثبت نام در انتخابات، از ادعاهای قبلی جا زدند.»

این مطلب را یک پایگاه اینترنتی وابسته به اپوزیسیون خارج نشین منتشر کرد و با اشاره به نام نویسی محمدرضا تابش رئیس فراکسیون اقلیت مجلس و خواهرزاده خاتمی نوشت: رئیس فراکسیون اصلاح طلبان مجلس در حالی نامزد انتخابات مجلس شد که خاتمی پیش شرط های سه گانه ای را به عنوان کف مطالبات اصلاح طلبان تعیین کرده بود.

برخلاف تظاهر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به بی میلی برای حضور در انتخابات و ادعای کسانی چون خاتمی که در انتخابات شرکت نمی کنیم، اصلاح طلبان بسیاری از جمله برخی نمایندگان ردصلاحیت شده مجلس ششم اقدام به نام نویسی در انتخابات مجلس نهم کرده اند. براساس آخرین خبرها، در میان افراد مذکور، اسامی اکبر اعلمی، عسکر اسلام دوست، محمدعلی کوزه گر- و ظاهراً الهه کولایی- دیده می شود. کیهان پیش از این پیش بینی کرده بود که اصلاح طلبان در انتخابات حضور خواهند داشت منتها متوسل به تاکتیک «چراغ خاموش» و قهر و ناز خواهند شد.

همچنین برخی چهره های اصلاح طلب نظیر سهیلا جلودارزاده، علیرضا محجوب، ابوالفضل شکوری، محمدباقر ذاکری، غلامرضا عبدالوند و... پیش از این اقدام به نام نویسی کرده اند. نام بسیاری از اعضای فعلی اقلیت مجلس نیز در میان نمایندگان ثبت نام کرده قرار دارد. پیش از این نمایندگانی نظیر علیخانی و خباز و پزشکیان تصریح کرده بودند نامزد انتخابات خواهند شد.

اکبر اعلمی ادعا کرده این بار به صورت مستقل نامزد می شود. کوزه گر نیز گفته است به عنوان اصلاح طلب مستقل ثبت نام می کند. او با بیان اینکه اصلاح طلبان تشکلات منسجمی ندارند، می گوید: بسیاری از گروه های اصلاح طلب تصمیم به شرکت در انتخابات دارند. ما به جبهه تحریمی ها نمی پیوندیم و تحریم انتخابات کار عاقلانه ای نیست. اگر اصلاح طلبانی را که به اپوزیسیون پیوسته اند، کنار بگذاریم سایر اصلاح طلبان به نظام اعتقاد دارند و مقام معظم رهبری را فصل الخطاب می دانند و حتماً در انتخابات شرکت می کنند.

عسکر اسلام دوست هم با گفتن اینکه در دوره های هفتم و هشتم رد صلاحیت شده، افزوده است: من کاندیدای مستقل اصلاح طلبی هستم که حمایت هیچ گروهی را پشت سر خود ندارند.

تیمور علی عسکری معاون حسن روحانی در مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت و از نزدیکان هاشمی رفسنجانی نیز از جمله چهره های سیاسی بود که دیروز ثبت نام کرد.

در همین حال مدیر مسئول یکی از روزنامه های زنجیره ای که ارتباطاتی با شهرام جزایری داشته، خبر منتشره در رسانه ها مبنی بر نامزدی خود را رد کرد

حرف مفت تحریم و ثبت نام فله ای فتنه گران! ( خبر ویژه )

شبکه دولتی انگلیس اعلام کرد انتخابات مجلس در ایران بسیار مهم است و اصلاح طلبان باید فعالانه با این انتخابات برخورد کنند.

بی بی سی با اشاره به تحلیل های پایگاه های اینترنتی ضدانقلاب نوشت: انتخابات در ایران اولا چندین مرحله دارد که از نامزد شدن شروع می شود و پس از مرحله تایید صلاحیت وارد مرحله تبلیغات شده و نهایتا به روز رای گیری می رسد. هر کدام از این مراحل پتانسیل هایی برای فعالیت در اختیار نیروهای اصلاح طلب می گذارد که می توانند وارد بازی شوند و در هر مرحله ای که یا از سوی حاکمیت اخراج شدند و یا به صلاحدید خود از فعالیت انصراف دادند بازی را با اراده خود قطع کنند.اصلاح طلبان در هر کدام از سه وضعیت بالا، دستی پر برای فعالیت خواهند داشت. آنانی که رد صلاحیت می شوند بر روی رد صلاحیت خود مانور می دهند. و آنانی که تایید صلاحیت می شوند از تریبون هایی که برای تبلیغات در اختیار خواهند گرفت به تبلیغ و تبیین ایده های خود می پردازند. ضمن اینکه هم می توانند سلامت رأی گیری و شمارش آرا را و هم تمایل جامعه هدف به رأی دادن را تا روز قبل از رأی گیری رصد بکنند و احیانا در روز آخر اعلام انصراف کنند.

یک پایگاه اینترنتی ضد انقلاب نیز با تخطئه ادعای تحریم انتخابات نوشت: تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان یعنی این که خودمان هم می دانیم کاری از دستمان برنمی آید، حالش را هم نداریم، نمی خواهیم هم باشد، بروید و استراحت کنید ولی اسمش را تحریم نگذارید. البته اگر اعلام تحریم باعث شود خلأ ویژه و خاصی در انتخابات ایجاد کند، بحث دیگری است، اما الان و برای انتخابات مجلس در ایران که اصلاح طلبان می گویند ما در انتخابات شرکت نمی کنیم و آن را تحریم نمی کنیم، آیا این کار به صلاح یا درست یا به موقع و یا کارآمد است؟ پاسخ تمامی این پرسش ها، منفی است.

سایت یاد شده افزود: «تحریم زمانی در ایران مسئله بود که نه خیلی، اما کمی تا قسمتی برخی از حد و مرزها مشخص بود. برای مثال زمانی به خاتمی می گفتند از ریاست جمهوری استعفا دهد، اگر وی آن زمان به این کار دست می زد، شاید تهدید یا فشار آن می توانست تا حدودی کمک کند. اما آیا الان دیگر تحریم انتخابات فرقی می کند؟ شاید بگوییم پس اگر این طور است، پس چرا در انتخابات شرکت کنیم؟ این دومی اتفاقا بهتر است. اگر این را مطرح کنند، می شود روی یک سری امکانات و اقدامات و راه های احتمالی و جایگزین حرف زد ولی ادعای تحریم یعنی حرف مفت و مزخرف. این یعنی چون هیچ کاری از ما برنمی آید، هیچ کاری هم نمی خواهیم بکنیم، پس توجیه می شویم و می نشینیم کنار».

پایگاه یاد شده که از کانادا به روز می شود، اضافه می کند: سنگ بزرگ علامت نزدن است. اصلاح طلبان و گروه های منتسب ترسو و بی مایه هستند. اگر هم باید دنبال راه و استراتژی باشند، باید بروند گله ای و فله ای ثبت نام کنند، به فرض که آمدیم و تحریم کردند. واقعا این تحریم به کجا می رسد؟ اصلا کسی چقدر تحریم را دنبال می کند؟ مگر الان برای یک سفر رهبری، نظام یک استان آدم را جابجا نمی کند؟ مگر این همه سال انتخابات و راهپیمایی و روز قدس و غیره را پرشور نشان دادن کار سختی است؟ هر سال این همه نق زده می شود و این همه اعتراض هست ولی تظاهرات میلیونی است، انتخابات میلیونی است. حاکمیت برای این گونه صحنه پردازی ها و نمایش ها هیچ گونه مشکلی ندارد. الان تحریم یعنی این که خودمان هم می دانیم کاری از دستمان برنمی آید، حالش را هم نداریم، نمی خواهیم هم باشد، بروید و استراحت کنید ولی اسمش را تحریم نگذارید.

از سوی دیگر شبکه بالاترین در مطلب مشابهی به قلم «مهدی-خ» از عناصر پرهیاهو و کم مایه در فتنه سبز نوشت: مگر سلطنت طلب ها که 33 سال تحریم کردند، به کجا رسیدند؟ آزموده را آزمودن خطاست! مگر نمی بینید کیهان چگونه با شایعه حضور من برمی آشوبد؟ ]!![ آنها می خواهند ما نیاییم.

 

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات