سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به حکم دادستان آرژانتین که دولت وقت جمهوری اسلامی ایران را به سازمان دادن حمله به مرکز یهودیان در بوئنس آیرس در سال 1994 متهم کرده است، گفت: این ادعاها مردود است چرا که ایران خود قربانی اقدامات گوناگون تروریستی است و هزینه های انسانی، مادی و معنوی سنگینی را متحمل شده است. به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، محمدعلی حسینی با اشاره به مصادیق متنوع فساد قاضی گالیانو و احکام صادره از سوی قاضی معتبر انگلیسی مبنی بر تبرئه دیپلمات ایرانی و همچنین اقدام شورای اجرایی و مجمع عمومی اینترپل در عدم تایید اتهامات وارده مصادیق فوق الذکر را نشانگر بی پایه بودن ادعاهای مطروحه در مورد هرگونه دخالت ایران دانست و اظهار داشت: تبلیغات جدید در چارچوب اغراض سیاسی صهیونیست ها دامن زده می شود.
وی همچنین افزود: فضاسازی های منفی کنونی با هدف ایجاد شکاف میان ملت و دولت آرژانتین و به وجود آوردن جو ضداسرائیلی که در پی تجاوزهای صهیونیست ها و کشتار زنان و مردان فلسطینی و لبنانی در میان افکار عمومی آرژانتین پدید آمده است، صورت می گیرد.
ایران خواهان رسیدگی به پرونده ترور کاردار ایران در آرژانتین و اعلام نتایج آن به منظور تنبیه مسببین این قبیل اقدامات غیرانسانی است.
بی بی سی نیز با اشاره این که آلبرتو نیسمان دادستان دولت فدرال آرژانتین خواستار بازداشت رهبران وقت ایران در سال 1994 از جمله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور اسبق، دو وزیر سابق جمهوری اسلامی، رهبران سابق حزب ا... و کارمندان سابق سفارتخانه ایران در بوئنس آیرس شد، می افزاید: ایران همواره اتهام دخالت در آن بمبگذاری را رد کرده و این پرونده باعث تیرگی روابط 2 کشور شده است.
در همین حال محسن بهاروند کاردار ایران در آرژانتین نیز در گفتگو با آسوشیتدپرس ضمن بی اساس خواندن اتهامات دادستان های آرژانتینی علیه ایران گفت که آنها هیچ مدرکی در اختیار ندارند.
آیت ا... دری نجف آبادی دادستان کل کشور نیز با صدور اطلاعیه ای ضمن محکوم کردن این اتهام پراکنی مسبوق به سابقه مجعول خواستار تمکین دادستان آرژانتینی نسبت به قواعد و ضوابط حقوق بین الملل شد.