صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۴  ، 
کد خبر : ۲۵۰۲۰۹

دخالت رژیم صهیونیستی در ترور وسام الحسن


منابع لبنانی اعلام کردند :
دخالت رژیم صهیونیستی در ترور وسام الحسن
 وسام الحسن موفق شده بود عناصر بیش از 25 شبکه جاسوسی اسرائیل را در لبنان شناسایی و دستگیر کند
منابع لبنانی می گویند که  نباید احتمال دخالت اسرائیل در ترور وسام الحسن  را نادیده گرفت به ویژه که این مقام امنیتی لبنان موفق شده بود بیش از 25 شبکه جاسوسی اسرائیل را در لبنان شناسایی و عناصر آنها را دستگیر کند و 17 جاسوس و مزدور صهیونیست را به دمشق معرفی کرده بود.یک مقام امنیتی در این باره گفت: حسن پیش از آنکه دمشق برای ریفی و شخص او دادخواست قضائی صادر کند، 17 مزدور اسرائیلی در ارتش سوریه را شناسایی و معرفی کرده بود. لذا نباید فرضیه‌ها و احتمال‌های مختلف را نادیده گرفت. در اینکه قاتل حسن کاملا حرفه‌ای عمل کرده، تردیدی نیست اما سرنخ‌ها هنوز به جایی نرسیده است.از سوی دیگر، روزنامه لبنانی  السفیر با اشاره به وجود سرنخ‌های جدید در پرونده ترور رئیس شعبه اطلاعات در نیروهای امنیت داخلی لبنان نوشت: در این جنایت در خودروی مقتول بمبی جاسازی نشده و از یک خودروی مسروقه برای ترور او استفاده شده است. یک منبع آگاه امنیتی در لبنان اعلام کرد که تحقیقات اولیه نشان می‌دهد خودرویی که برای انفجار در «اشرفیة» و ترور «وسام الحسن» رئیس شعبه اطلاعات در نیروهای امنیت داخلی لبنان مورد استفاده قرار گرفت، یک سال پیش به سرقت رفته بود و بخش اطلاعات در حال جمع‌آوری دلایل و سرنخ‌ها برای کشف عوامل پشت پرده این انفجار هستند اما تا پیش از تایید درستی این اطلاعات نمی‌توانیم آنها را فاش کنیم.این منبع این گفته را که خودروی رئیس شعبه اطلاعات در نیروهای امنیت داخلی لبنان بمب‌گذاری شده بود را رد کرد.
این در حالی است که پیش از این، یک مقام امنیتی از احتمال جاسازی بمب در خودروی وسام الحسن خبر داده بود.اما این منبع آگاه به روزنامه  السفیر گفت: حفره‌ای که در محل انفجار خودروی دوم ایجاد شده، نشان می‌دهد که یک روز قبل این خودرو در آن مکان پارک شده بود و کاملا مشخص است که این خودرو بمب‌گذاری شده بود و واقعا یک خودرو غیر از خودروی مقتول در محل حادثه بوده است و در محل انفجار خودروی الحسن نیز یک حفره ایجاد شده و ساعت مقتول نیز در نزدیکی همین حفره پیدا شده است.این درحالی است که پیش از این یک منبع دیگر اعلام کرده بود که یک بمب زیر صندلی وسام الحسن و یک بمب دیگر در زیر صندلی همراهش جاسازی شده بود که با فاصله کمی از یکدیگر منفجر شدند. پس از انفجار نیز اسلحه این سرتیپ لبنانی در بالای یک ساختمان و ساعت مچی‌اش بر روی زمین پیدا شد.وی معتقد بود که انفجار به طور عمودی بوده نه افقی به همین دلیل ساعت مقتول روی زمین پیدا شد، پیکرش تکه تکه شده و به همراه اسلحه‌اش به طرف بالا پرت شده است.اما السفیر به نقل از یک مقام آگاه امنیتی در لبنان نوشت: این روایت از ترور این مقام لبنانی کاملا مردود است و این تحلیل به هیچ وجه درست نیست و میزان دقتش یک درصد هم نیست.وی ادعای این منبع امنیتی مبنی بر اینکه یک خودروی وابسته به نگهداری و حفاظت از دستگاه‌های تهویه در نیروهای امنیت داخلی، لحظاتی پیش از ترور وسام الحسن، در پشت خودروی او حرکت می‌کرده را رد یا تایید نکرد.در حالی که افسران بخش اطلاعات لبنان معتقدند که حذف فیزیکی وسام الحسن یک ضربه غیرقابل جبران است، اما تلاش دارند تا به خود آیند و هرچه سریع‌تر معمای این ترور را حل کنند.
از سوی دیگر سرهنگ «عماد عثمان» جایگزین وسام الحسن شده است و این انتخاب پس از توافق «مروان شربل» وزیر کشور و ریفی صورت گرفت.شبکه المنار اعلام کرد که ارتش لبنان
سه نفر از افراد مسلح را در اردوگاه شتیلا در جنوب بیروت به اتهام دست داشتن در ناآرامی‌های روزهای اخیر دستگیر کرده است.همچنین نیروهای ارتش در محله «القصقص» در مرکز شهر بیروت نیز مستقر شده‌اند.از طرابلس نیز خبر می‌رسد که درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و افراد
شبه نظامی با 5 راکد منطقه جبل محسن را هدف قرار دادند.ارتش در مقابل به سوی افراد مسلح که از شبه نظامیان وابسته به 14 مارس بودند، تیراندازی کرد.افراد مسلح با سلاح به طور علنی در شهر بیروت و طرابلس حضور داشتند و  این افراد مسلح که از نیروهای 14 مارس بودند پس از تشییع «وسام الحسن» این مراسم را به خشونت کشیدند.

رسالت

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات