صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۸۵ - ۰۸:۵۱  ، 
کد خبر : ۲۵۳۱

برنده نوبل:علیه احمدی نژاد وارد جنگ می شوم


من وارد جنگی علیه احمدی نژاد می شوم تا او عنصر نامطلوب در سرتاسر جهان محسوب شود و او نتواند به دیگر کشورها سفر کند.

الی ویسل» نویسنده آمریکایی -اسرائیلی و برنده جایزه ادبیات نوبل امروز پنج شنبه در بیت المقدس اعلام کرد برای ضربه زدن به موقعیت ایران و همچنین محمود احمدی نژاد رئیس جمهور این کشور در جهان، تلاش می کند.

به گزارش رجا، خبرگزاری فرانسه افزود: الی ویسل که از بازماندگان اردوگاه های مرگ نازی ها است و اثر او بیشتر به کوره های آدم سوزی اختصاص دارد به رادیو دولتی اسرائیل گفت: تلاش می کند تا کشور ایران که فردی مانند احمدی نژاد در راس دولت آن قرار دارد و یکی از کشورهای عضو سازمان ملل(رژیم صهیونیستی)را تهدید می کند، از سازمان ملل متحد اخراج شود. وی افزود: اسرائیل و آمریکا، ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای به بهانه برنامه هسته ای غیر نظامی متهم می کند و نگرانی های اسرائیل درپی سخنان مکرر احمدی نژاد در درخواست برای محو شدن اسرائیل از نقشه افزایش  یافته است.

این نویسنده صهیونیست افزود: من وارد جنگی علیه احمدی نژاد می شوم تا او عنصر نامطلوب در سرتاسر جهان محسوب شود و او نتواند به دیگر کشورها سفر کند.

خبرگزاری فرانسه در پایان افزود: «الی ویسل» که نام او به تازگی برای جانشینی موشه کساو رئیس رژیم اسرائیل  مطرح شده بود تاکید کرده است که این پیشنهاد را رد کرده است وی گفت من مردی آزاد و مرد کلمات هستم و چیز دیگری ندارم اگر رئیس جمهور شوم کلمات دیگر به من تعلق نخواهد داشت

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات