صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۲  ، 
کد خبر : ۲۵۳۸۳۳

سیدحسن خمینی:کاندیداتوری ام کاملا منتفی است


پایگاه بصیرت:سید حسن خمینی می گوید: جریانی در داخل و همچنین جریانی در خارج اصرار دارد وضعیت موجود را با ایده و آرمانها و عملکرد امام یکی معرفی کند و هیچ گونه تفکیکی را نپذیرد. سید حسن خمینی در دیدار با تحریریه سایت بازتاب نمطالبی را مطرح کرده که خبرگزاری آریا بخش هایی از آن را بازنشر می کند:
*بهترین و موثرترین دفاع از امام خمینی (ره) کارآمد کردن نظام جمهوری اسلامی است، چرا که این نظام هم از نظر تئوریک و هم از نظر اجرایی جاصل فعالیتهای امام خمینی بوده است.

*در بعد نظریه پردازی، امام به مثابه یک ایدئولوگ محسوب می شود که یک فلسفه سیاسی خاص را درچارچوب ولایت فقیه ابداع کرد و این بخش نظریه پردازی مربوط به بعد فقهی امام است؛ همان بعدی که همواره در حوزه های علمیه مورد بحث و بررسی بوده است و بحث پیرامون آن نه تنها موجب ابطال آن نمی شود، بلکه آن را منسجم تر خواهد کرد.
* حیثیت تاریخی امام ؛ مجموعه ای از قضایای شخصیه و خارجیه است، در حالیکه امام به عنوان فیلسوف سیاسی ؛ از گزاره ها و قضایای حقیقیه تشکیل یافته است و اهل فن می دانند که نمی توان به وسیله قضایای شخصیه و خارجیه به تحلیل یک نظام فلسفی پرداخت .
*استفاده از تجربه اجرایی برای زیر سوال بردن مبانی فکری اندیشه امام و بالعکس، نوعی مغالطه است و باید این دو بخش شخصیتی ازهم تفکیک و جداگانه مورد بررسی قرار گیرد.
*این که مشاهده می کنیم در قرن بیستم با وجود تلاشهای شدید مکاتب مادی، به خصوص مارکسیسم علیه ادیان توحیدی و تولید و نگارش هزاران مقاله و کتاب علیه وجود خدا و حقیقت دین، دین در بسیاری از جوامع انسانی زنده ماند، به دلیل نقش دین در تامین نیاز انسان به معنویت بود و همین موجب شد تا مردم دین را رها نکنند و اکثریت مردم نه با مطالعه کتابهای فلسفی و براهین به دین گرویدند و نه با انتشار کتابهای فلسفی ضددینی دین را رها می کنند.
*در جریان پیروزی انقلاب اسلامی نیز علیرغم اینکه بسیاری از افراد و گروه ها در فضای اجتماعی فعالیت می کردند، مردم احساس کردند مطالبات و نیازهای واقعی آنان همان مطالبی است که امام شجاعانه بر روی آنها انگشت گذاشته است، مسایلی نظیر استبداد، استقلال و عدالت اجتماعی، بنابراین نمی توان گفت عموم مردم با نظریات علمی امام آشنا بودند، بلکه اهدافی را که امام مطرح می کردند، به عنوان نیازهای واقعی خود تلقی می کردند و در واقع امام خمینی را به عنوان یک رهبر و مصلح اجتماعی کارآمد پذیرفتند.
*اکنون نیز اگرچه مطالب و نقدهای زیادی درباره ابعاد شخصیتی علمی و اجرایی امام مطرح است، اما فضایی که در بخش هایی از جامعه، به خصوص خارج از کشور علیه امام ایجاد می شود، مبتنی بر نقدهای تاریخی یا فلسفی آرا و عملکرد امام نیست، بلکه بیشتر برمبنای لجاجت و از سر مخالفت با وضعیت موجود به مخالفت با امام می پردازند.
* جریانی در داخل و همچنین جریانی در خارج اصرار دارد وضعیت موجود را با ایده و آرمانها و عملکرد امام یکی معرفی کند و هیچ گونه تفکیکی را نپذیرد، و برخی هم معتقدند در مقابل این جریان باید تصویر مستقلی از آرا و عملکرد امام ارائه کرد تا افکارعمومی بتواند قضاوت صحیح تری در مورد امام خمینی داشته باشد، اما به نظر می رسد باز هم بخش عمده جامعه، نه براساس آنچه که امام بود، بلکه براساس کارآمدی امروز نظام در تامین نیازها و دادن احساس آرامش به مردم در مورد ایشان قضاوت می کنند و بهترین راه برای دفاع از امام، کارآمد کردن نظام است.

*این شایعات{درباره نامزدی در انتخابات} همیشه مطرح بوده و ما هم نمی توانیم مداوما تکذیبیه صادر کنیم، اما چون اخیرا مطرح شده می گویم که نامزدی من درانتخابات آتی ریاست جمهوری کاملا منتفی است.

ارمان

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات