صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۸۷ - ۰۹:۱۷  ، 
کد خبر : ۲۶۱۷۰

اسرائیل: حماس ارتش 20 هزار نفری دارد


عناصر جنبش حماس از ژانویه 2007 علیرغم محاصره نوار غزه بیش از 80 تن مواد منفجره به این منطقه وارد کردند و صدها خمپاره با برد 20 کیلومتری یا بیشتر در ابعاد مختلف،ده‌ها کمربند انفجاری و یگان‌های ویژه عملیات شهادت‌طلبانه در اختیار دارند.

مرکز تحقیقات جاسوسی رژیم صهیونیستی در گزارشی با ابراز نگرانی از قدرت نظامی روزافزون جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد ارتش حماس بیش از 20 هزار نیروی کارآزموده برای مقابله با ارتش اسرائیل در اختیار دارد.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه فلسطینی "القدس"، مرکز بررسی‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در گزارش دیروز خود آورده است:تلاش حماس برای تحکیم قدرت نظامی خود چند علت می‌تواند داشته باشد که در صدر آن، مقابله با مشکلات و بحران داخلی در نوار غزه و انزوای سیاسی،محاصره اقتصادی و عملیات ارتش اسرائیل در نوار غزه است و در این بین رقابت و درگیری سیاسی مستمر جنبش فتح و تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس خود می‌تواند دلیلی بر افزایش قدرت نظامی حماس باشد.

بر اساس این گزارش، جنبش حماس دو شاخه نظامی در نوار غزه دارد یکی دستگاه امنیت داخلی و دیگری گردان‌های عزالدین قسام که شاخه نظامی اصلی حماس است و به مبارزه با ارتش اشغالگر اسرائیل و برنامه‌ریزی برای اجرای عملیات علیه اهداف اسرائیلی می‌پردازد.

جنبش حماس در این مرحله به افزایش نیروها و ساماندهی دوباره خود پرداخته و بخشی از این جنبش در ضمن سازمان‌های مخفی و محرمانه فعالیت می‌کند و به تمرین‌های گسترده در داخل و خارج از نوار غزه و پیشرفت کادر نظامی مرتبط با ساخت موشک‌های دست‌ساز و خمپاره می‌پردازد.

در این گزارش آمده است عناصر جنبش حماس از ژانویه 2007 علیرغم محاصره نوار غزه بیش از 80 تن مواد منفجره به این منطقه وارد کردند و صدها خمپاره با برد 20 کیلومتری یا بیشتر در ابعاد مختلف،ده‌ها کمربند انفجاری و یگان‌های ویژه عملیات شهادت‌طلبانه در اختیار دارند.

گزارش جاسوسی رژیم صهیونیستی حاکی است جنبش حماس برای مقابله با هر گونه تجاوزات از جمله یورش ارتش اشغالی در نوار غزه و درگیری‌های احتمالی با جنبش فتح آماده می‌شود.

این گزارش تاکید دارد ارتش حماس در اوج توان نظامی خود قرار دارد و قادر است اسرائیل را تا عمق صحرای نقب هدف قرار دهد.

از سوی دیگر "سامی ابوزهری"،سخنگوی حماس برخی اطلاعات این گزارش را غیر دقیق و غلط خواند و اعلام کرد حماس همواره به مقاومت و نه حمله در برابر دشمنان خود می‌اندیشد.

 

 

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات