صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۰  ، 
کد خبر : ۲۶۲۹۲۳

ساخت نماهنگی با کپی از نسخه‌ی آمریکایی!

این روزها نماهنگ "نوسفر" در سایت روحانی دات آی‌آر به این آدرس منتشر شده است: http://rouhani.ir/event.php?event_id=197 این نماهنگ، کاملا کپی نسخه‌ی آمریکایی آن به نام "Yes We Can" است که برای باراک اوباما ساخته شده است.

به گزارش بولتن نیوز ، مسلماً در شرایط کنونی کشور که ایران به کشورهای 5+1 فرصتی داده تا اعتماد ملت ایران را به دست آورند، چنین اقداماتی حتماً در راستای شوق بی‌قاعده به گرایش به سمت امریکا تعبیر شده و تصویر زیبایی در مناسبات فرهنگی و بین‌المللی کشور نخواهد داشت.
به عبارت دیگر، "این‌همانی" صورت گرفته در این نماهنگ بین اوباما و روحانی تأییدی‌ست بر آنهایی که مدعی بودند، گفتمان حاکم بر دولت متأثر از خوش‌بینی منفی به رابطه با امریکا بوده و از طرف دیگر، به طرف امریکایی این پیام را می‌دهد که ما هم در زمان پیوند عاطفی با مردم‌مان از روش شما تقلید کرده و آرمان‌مان شما هستید؟ و این یعنی پایین‌دست قرار گرفتن دولتی که در حال مذاکره با قدرت‌های بین‌المللی‌ست.
حال باید از تیم فرهنگی دولت و سایت دکتر روحانی پرسید که آیا این نماهنگ با هماهنگی ایشان ساخته و منتشر شده است یا خیر؟ اگر با هماهنگی بوده که واقعا جای تأسف دارد با وجود چنین نظارتی، شاهد محصولی فرهنگی هستیم که ضررش هم به شخص دکتر روحانی برمی‌گردد و هم به منافع ملی ایران. و اگر هم بدون هماهنگی ایشان چنین کالای فرهنگی تولید و پخش شده که عذر بدتر از گناه است.
و البته لازم است از تیمی که این نماهنگ را درست کرده پرسید آیا نهایت هنر شما در تقلید از این و آن است؟ آیا هیچ تم دیگری نبود که از آن برای تبلیغ دکتر روحانی بهره ببرید؟ و شاید هم این کار را با نیت خاصی انجام داده‌اید؟ شاید با ساخت این نماهنگ می‌خواستید این مفهوم را به مخاطبان منتقل کنید که فرقی بین رئیس‌جمهور ایران و امریکا نیست. ارزش‌های‌شان، دغدغه‌های‌شان و اهداف‌شان به یکجا ختم می‌شود.
امیدواریم چنین نیتی پشت ساخت این نماهنگ نباشد و تنها یک تقلید بی‌هدف صورت گرفته است. اما لازم است همه‌ی کسانی که دستی بر اقدامات سیاسی و فرهنگی دارند، بویژه آنهایی که قرابتی با رئیس‌جمهور و دولت دارند، در این روزهای خطیر دقت بیشتری بر اقدامات‌شان داشته باشند و ارزش‌های جامعه و منافع ملی را فدای ندانم بکاری‌های‌شان نکنند.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات