صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۳  ، 
کد خبر : ۲۶۳۴۸۷

بیوگرافی مشاور ترور شده سعد الحریری

مشاور عالی سعد الحریری و وزیر دارایی پیشین لبنان از جریان مستقبل در انفجاری در مرکز بیروت ترور شد.

به گزارش گروه بین الملل بصیرت به نقل از خبرگزاری فارس «محمد شطح» سیاست‌مدار، اقتصاد‌دان و دیپلمات لبنانی صبح امروز در انفجاری مهیب در بیروت ترور شد.

وی از سال 1997 تا 2000 به عنوان سفیر لبنان در آمریکا حضور داشت و وزارت دارایی لبنان را در هفتادمین دولت این کشور در جولای سال 2008 به عهده داشته و مشاور ارشد فواد سنیوره و سعد الحریری بوده است.

دوره خدمت شطح به عنوان سفیر لبنان با استعفای «رفیق حریری» نخست وزیر پیشین به پایان رسید و در سال 2001 به صندوق بین المللی پول بازگشت و تا ژوئن سال 2005 در آنجا ماند و با ترور رفیق حریری در 14 فوریه همان سال از صندوق بین المللی پول استعفا داد.

وی همچنین در جریان جنگ ژوئن سال 2006 لبنان به عنوان سخنگوی رسمی دولت این کشور در برخی رسانه‌های غربی حضور پیدا کرده بود.

شطح با وجود اینکه بارها به صورت مستقل در صحنه سیاسی لبنان حضور پیدا کرده اما یکی از اعضای جریان مستقبل بوده است.

شطح قرار بود صبح امروز در نشستی فوق العاده در بیت الوسط که خانه قدیمی سعد الحریری بوده با حضور تعدادی از اعضای جریان مستقبل حضور پیدا کند که مورد هدف انفجار مهیبی قرار گرفت و این انفجار منجر به کشته شدن شطح و همراه او شد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات