صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۲  ، 
کد خبر : ۲۶۹۸۷۹

بمبی که آرژانتین در سازمان ملل منفجر کرد


پایگاه بصیرت،گروه بین الملل:سخنان رئیس جمهور آرژانتین در مجمع عمومی سازمان ملل که طی آن دخالت جمهوری اسلامی ایران را در انفجارهای بوینس آیرس در سال 1994 میلادی رد و از نظام سوریه و حزب الله لبنان و غزه حمایت کرد باعث خشم برخی رسانه‌ها شد تا جاییکه جلوی پخش ادامه سخنرانی وی را گرفتند.
کریستینا فرناندز با سخنرانی خود در سازمان ملل بمبی را منفجر کرد و برخی از رسانه‌ها جلوی پخش مستقیم سخنرانی وی را گرفتند.
پایگاههای ارتباط اجتماعی سخنرانی کریستینا فرناندز دی کرشنر را در شورای امنیت منتشر کرده‌اند.
رئیس جمهور آرژانتین گفت :« گردهم آمده‌ایم . یکسال است که شما نظام اسد را نظام تروریستی می دانید. شما از مخالفانی که ما آنها را انقلابیون می دانستیم حمایت می کنید و امروز برای مهار انقلابیونی گردهم آمده‌ایم که روشن شده است آنها تروریست هستند و بیشتر آنان در شبکه‌های تروریستی عضویت دارند و از افراط گرایی به افراط گرایی هرچه بیشتر منتقل شده اند.»
فرناندز گفت : «نام حزب الله لبنان پیش از این در فهرست سازمانهای تروریستی گنجانده شده بود و روشن شده است حزب الله یک حزب بزرگ و به رسمیت شناخته شده در لبنان است.»
رئیس جمهور آرژانتین گفت : «شما ایران را در پی انفجاری که در سفارت اسرائیل در بوینس آیرس در سال 1994 میلادی رخ داد متهم کردید و تحقیقاتی که ما انجام دادیم دخالت ایران را در این انفجار تأیید نکرد!»
وی تصریح کرد : «شما قطعنامه جنگ با القاعده را پس از حوادث یازده سپتامبر سال 2001 میلادی صادر کردید و ورود ( نظامی ) به چندین کشور مباح شد و مردمان آنها مانند عراق و افغانستان به این بهانه کشته شدند و این دو کشور همچنان از تروریسم رنج می برند!»
فرناندز گفت‌: «شما از بهار عربی استقبال کردید و آن را در تونس و مصر و لیبی و کشورهای دیگر عمومیت دادید و اسلام تندرو را در این کشورها با تصمیمات و حمایتهای خود به قدرت رساندید اما ملتهای این کشورها همچنان از روی کار آمدن اسلامگرایان تندرو به حکومت و به بازی گرفته شدن شهروندان رنج می برند !»
وی تصریح کرد : «با بمباران غزه عمق و شدت فاجعه ای که اسرائیل مرتکب شد روشن شد و شمار زیادی از فلسطینیان قربانی شدند در حالیکه شما به موشکهایی که به اسرائیل اصابت کرد اهمیت دادید و این موشکهایی هم که به اسرائیل اصابت کرد تأثیری نداشت و خساراتی در آن به بار نیاورد ! »
فرناندز گفت :«امروز اینجا هستیم تا یک قطعنامه بین المللی درباره مجرم دانستن شبکه «داعش» و جنگ با آن صادر شود در حالیکه داعش مورد حمایت چند کشور شناخته شده است و شما بهتر از دیگران آنها را می شناسید و داعش هم پیمان برخی قدرتهای بزرگ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد است !»
رئیس جمهور آرژانتین به این شکل به سخنرانی خود ادامه می داد که ناگهان رسانه هایی که ترجمه سخنان وی را پخش می کردند جلوی ادامه آن را گرفتند.

کریستینا فرناندز کرشنر با انتقاد از حمایتهای پیشین غرب از گروههای تروریستی گفت: " اگر به دنبال شکست تروریسم هستیم، باید برای صلح فعالیت کنیم. شما نمی توانید با کوبیدن بر طبل جنگ،‌ تروریسم را شکست دهید " .
کریستینا کرشنر با اشاره به طرح مقابله با داعش در منطقه افزود: " من به همه چیز بی اعتماد شده ام " و " پرسش های زیادی " درباره جنگ علیه این گروه جهادی دارم.
به گزارش خبرگزاری مرکوپرس، کرشنر در این سخنرانی که بازتاب گسترده ای در رسانه های اجتماعی داشته است این مطلب را یادآوری کرد که " القاعده در دوره جنگ سرد برای مقابله با روسیه آموزش دیده بود و بسیاری از جنگجویان، آموزش نظامی دریافت کردند و الان در کنار داعش هستند " .
وی افزود:الان لحن بسیار دوستانه تری در برابر آنهایی که سال قبل به عنوان تروریست در نظر گرفته می شدند وجود دارد.
وی با طرح این سئوال که «روش مبارزه موثر با تروریسم چیست؟» گفت «مشخص است که روش کنونی مبارزه با تروریسم جواب نداده است. هر بار ما شاهد گروه های بیشتر و خشن تر با قدرت بیشتر هستیم. مشکل نیز بدتر می شود. ما باید در روش شناسی خود تجدیدنظر کنیم. چیزی که من می دانم این است که شما نمی توانید آدم خواران را بخورید. منطق تروریسم این است که به یک واکنش خشونت آمیز متقارن دست یابد تا از این طریق خونریزی های مستمر خود را توجیه کند.»
وی در شرایطی که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، ریاست نشست را بر عهده داشت با انتقاد از معیاردوگانه غرب در قبال تروریسم افزود:«القاعده در دوره جنگ سرد برای مقابله با روسیه آموزش دیده بود و بسیاری از جنگجویان، آموزش نظامی دریافت کردند و الان در کنار داعش هستند.»
وی با طرح این سئوال که «روش مبارزه موثر با تروریسم چیست؟» گفت «مشخص است که روش کنونی مبارزه با تروریسم جواب نداده است. هر بار ما شاهد گروه های بیشتر و خشن تر با قدرت بیشتر هستیم. مشکل نیز بدتر می شود. ما باید در روش شناسی خود تجدیدنظر کنیم. چیزی که من می دانم این است که شما نمی توانید آدم خواران را بخورید. منطق تروریسم این است که به یک واکنش خشونت آمیز متقارن دست یابد تا از این طریق خونریزی های مستمر خود را توجیه کند.»
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از ضرورت اصلاح ساختار شورای امنیت سخن گفت و افزود تا زمانی که رای پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل بیشتر از رای کشورهای دیگر اهمیت داشته باشد، هیچ مسئله ای در جهان حل نخواهد شد.
رئیس جمهور آرژانتین افزود: مجمع عمومی که در آن هر کشور تنها از یک حق رای برخوردار است باید به نهاد مستقل سازمان ملل تبدیل شود.
کرشنر گفت:«من به عنوان رئیس جمهور کشوری که یک عضو غیردائم شورای امنیت است سئوالی را می خواهم بپرسم و آن اینکه:« چه کسی بود که آدم های بد را مسلح می کند و داعش از کجا ایجاد شد؟»
وی همچنین به موضوع حزب الله لبنان اشاره کرد و افزود: در سال 1994، آنها گفتند که حزب الله مسئول انفجار ساختمان مرکز یهودیان آمیا است. امروز، ‌حزب الله، یک حزب در لبنان است.
رئیس جمهور آرژانتین گفت: در سال 2012 میلادی، دبیر اول سفارت ایران پیشنهاد نشستی دوجانبه را داد و در سال 2013 ما یادداشت تفاهمی را تنظیم کردیم تا شهروندان ایرانی بتوانند در برابر قاضی شهادت دهند.
وی گفت: " وقتی این یادداشت تفاهم را امضا کردیم چه اتفاقی افتاد؟ به نظر شیاطین داخلی و خارجی راه افتادند. نهادهای یهودی که در طول این سال ها ما را همراهی کردند ناگهان علیه ما برگشتند در حالی که در تمام این سال ها ما را برای درخواست همکاری همراهی کرده بودند. هنگامی که برای همکاری از طریق تفاهم تصمیم گیری شد. ما را به همدستی با حکومت ایران متهم کردند. همین اتفاق اینجا در این کشور روی داد. "
وی گفت:«صندوق های کرکس (صندوقهای سرمایه اختصاصی) لابی قدرتمندی در کنگره آمریکا دارند و تصاویر من و احمدی نژاد را کنار هم گذاشته و درباره دولت تروریستی ایران صحبت کردند. ولی در نهایت تعجب، ما کشف کردیم که وزیر امور خارجه آمریکا در محل هتل «والدورف آستوریای» نیویورک با دبیر اول سفارت ایران دیدار کرده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات