صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۸  ، 
کد خبر : ۲۶۹۹۳۷

آتلانتیک :آمریکا تشنه یک توافق با ایران بود


یک نشریه آمریکایی با بیان اینکه آمریکا تشنه یک توافق با ایران بود نوشت: ایران در آستانه دستیابی به یک پیروزی خیره کننده دیپلماتیک هسته‌ای است.
نشریه آمریکایی  آتلانتیک در مقاله‌ای با اشاره به مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه موسوم به 1+5  نوشت: "مجبورید در برابر قوانین ایران تعظیم کنید. آنها در آستانه دستیابی به یک پیروزی دیپلماتیک خیره‌کننده در برابر آمریکا هستند رقبای آنها دارای برتری‌های مادی در حوزه پول، تکنولوژی، قدرت نظامی و ... بودند. اما رهبران ایران دارای شفافیت هدف و اراده پیروزی بودند."
این نشریه در ادامه با اشاره به گزارش اخیر نیویورک تایمز می‌نویسد: "دولت اوباما از خواسته‌ بلند مدت خود مبنی بر اینکه ایران سانتریفیوژهای هسته‌ای خود را برچیند عقب کشیده و تنها از تهران خواسته که اتصالات برخی از آنها را قطع کند پس  ظرفیت غنی‌سازی ایران دست‌ نخورده باقی خواهد ماند."
این پایگاه تحلیلی نوشت که در مسیر کنونی هرگونه توافق نهایی ایران را در آستانه قابلیت تسلیحات هسته‌ای متوقف نگه می‌دارد.
این پایگاه در ادامه نوشت: آمریکا که مذاکرات را از موضع قدرت آغاز کرده بود، در تمامی طول مذاکرات همچون یک طرف ضعیف‌تر عمل کرد. آمریکا تشنه یک توافق با ایران بود و ایران نیز از این مسئله استفاده کرد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات