مدتی پیش سایت وابسته به غلام حسین کرباسچی خبر کتک خوردن معاون فرماندار هتاک تکاب توسط حامیان احمدی نژاد را رسانه ای کرد و تلاش نمود تا با ایجاد دو دستگی در جامعه مدعی شود که حسن عباسی توسط مسئولین دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد مورد ضرب و شتم قرار گرفته و تمامی لباس های وی پاره شده و راهی بیمارستان شده است.
در حالی که چند هفته از این ماجرا گذشته است روشن شده است که اساسا خبر کتک خوردن این مسئول دولتی کذب محض بوده و وی در سلامت کامل در حال فعالیت در نهاد مربوطه خود است.
دروغ پراکنی علیه مسئولان دولت قبل از سوی سایت هایی که به صورت قارچ و زنجیره ای با پیام های برخی اشخاص سیاسی رونمایی می شوند موضوعی است که اخیرا در بسیاری از شهرستان ها به چشم می خورد و نکته حائز اهمیت در آن این است که مهم نیست کدام حزب و گروه به افتتاح سایت دست می زنند بلکه آنچه اهمیت دارد تخریب احمدی نژاد و مسئولان دولت قبل است.
