تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۸  ، 
کد خبر : ۲۷۶۶۹۲

خط دهی اپوزیسیون به رسانه های داخلی

خط دهی اپوزیسیون به رسانه های داخلی/رادیوزمانه(31خرداد):رسانه ها با مصاحبه با چهره های هنری و ورزشی«حضور زنان درورزشگاه ها»را به یک جریان اجتماعی تبدیل کنند/روزنامه خبرورزشی(2تیر):عادل غلامی بازیکن تیم ملی والیبال:دوست دارم خانواده ام به ورزشگاه بیایند.

عادل غلامی یکی از بازیکنان تأثیر‌گذار در تیم ‌ملی والیبال؛ پسری مؤدب و متین که همیشه حرف‌هایش مثبت است. هر وقت با او تماس می‌گیریم، همیشه از پیروزی حرف می‌زند و امیدوار به روزهای خوب در آینده است. پس از دو شکست آمریکا مقابل ایران با غلامی همکلام شدیم تا او به عنوان بازیکن از حسی که تجربه کرده است، بگوید‌؛ از شکست دادن یکی از ابرقدرت‌ها. عادل از همه مردم ایران به خصوص آنهایی که در ماه رمضان به آزادی آمده بودند و برای تیم ‌ملی سنگ تمام گذاشتند، تشکر می‌کند و آنها را یکی از عوامل پیروزی‌های تیم‌ ملی والیبال می‌داند.

از نظر خودت شرایط چطور بود؟ شاید تا قبل از این اتفاق اگر می‌گفتیم که آمریکا را در تهران 3 بر صفر می‌بریم، بیشتر شبیه یک رؤیا بود، آن هم تیمی که قهرمانی دوره قبل را یدک می‌کشد و به گفته خیلی‌ها بهترین تیم این روزهای جهان است.
به نظرم ما خیلی خوب بودیم، ضمن اینکه تماشاچیان هم نقش زیادی در روند رو به رشد ما در این دو بازی داشتند. آنها آن‌قدر تیم حریف را تحت فشار قرار دادند که از کارایی آمریکایی‌ها کاسته شد. ما هم با عملکرد خوب‌مان آنها را تحت فشار گذاشتیم و اصلاً به آنها اجازه ندادیم که بتوانند خودشان را پیدا کنند. ما حالا 6 امتیاز از آمریکا گرفته‌ایم و توانستیم مردم‌مان را شاد کنیم.

انصافاً همه آنها برای تیم سنگ تمام گذاشتند.
واقعاً دست همه آنها درد نکند. بعد از بازی 200، 300 نفر از هواداران مقابل هتل ما آمده بودند. واقعاً من شوکه شده بودم. حتی شنیدم در خیلی از خیابان‌های تهران و شهرستان‌ها مردم خوشحال بودند. خواست ما والیبالیست‌ها غیر از این، چیز دیگری نیست. به همین دلیل است که با تمام وجود بازی می‌کنیم. بازی می‌کنیم تا مردم خوشحال شوند. از 15، 16 بازیکنی که در تیم ما هستند، به جرأت می‌توانم بگویم که 12 نفر مصدوم هستند اما همه به عشق مردم و به خاطر ایران بازی می‌کنند.
قبلاً این وظیفه بر گردن فوتبال بود. مردم با هر پیروزی مهم این تیم به خیابان‌ها می‌ریختند اما حالا والیبال کاری کرده که...
به نظرم مردم ایران، مردم فهیمی هستند و دارند می‌بینند که مجموعه والیبال و حتی خبرنگاران دارند با تمام وجود کار می‌کنند، آن هم بدون کمترین حاشیه‌ای. این کم حاشیه بودن است که در دل مردم می‌نشیند. وقتی آنها می‌بینند ما با کمترین حاشیه بهترین عملکرد را داریم، خوشحال می‌شوند. شما در فدراسیون والیبال کمتر دیده‌‌اید این فدراسیون کاری کند که عملکرد ایران را زیر سؤال ببرد. مردم همه این‌ها را می‌بینند. انرژی مثبتی که از طریق والیبال به مردم تزریق می‌شود، دارد به خود والیبال برمی‌گردد. من خدا را شکر می‌کنم.

جوی که در سالن وجود دارد، خود شما را اذیت نمی‌کند و تأثیر معکوس نمی‌گذارد؟
یک چیزی به شما بگویم، قبل از بازی و زمانی که می‌خواستیم وارد سالن شویم، من خیلی کرخت بودم. اصلاً حالم مناسب نبود اما وقتی وارد سالن شدم، آنقدر انرژی‌ها مثبت بود که یک‌دفعه‌ای انرژی‌ام از 40 درصد به 200 درصد رسید. بقیه بچه‌ها هم همین طور. آنقدر انرژی مثبت در این سالن وجود دارد که حال آدم خوب می‌شود. در سالن والیبال کوچکترین بی‌احترامی به کسی نمی‌شود. کسی فحاشی نمی‌کند و بازیگران سینما، هنرمندان و... به سالن می‌آیند و بازی‌ها را تماشا می‌کنند. هیچ اتفاقی هم نمی‌افتد.

می‌خواهی بگویی که بانوان ایرانی و حضور آنها در ورزشگاه...
جو آنقدر سالم است که می‌شود این کار را انجام داد. من دوست دارم در سالن، مادرم، خواهرم و همسرم هم حضور داشته باشند. نه تنها این‌ها، بلکه بانوان ایرانی‌ که در جهان مثال‌زدنی هستند هم می‌توانند بیایند. هیچ چیز در آن سالن وجود ندارد که آنها نتوانند بیایند. به نظرم جو آنقدر سالم است که بانوان بیایند و از نزدیک مسابقات را تماشا کنند.

با شکست دادن آمریکا راه صعود به مرحله بعدی تا حدودی هموار شد. در حال حاضر لهستان رقیب اصلی ماست و شکست دادن آنها می‌تواند شرایط صعود را فراهم کند، به خصوص اینکه آنها یک بازی سخت هم با آمریکا دارند.
من قبلاً هم گفته‌ام که شانس بالا رفتن ما زیاد شد. سرنوشت دست خودمان است و به تیم‌های حریف احتیاجی نداریم. ان‌شاءا... اگر 6 امتیاز از لهستان در تهران بگیریم، واقعاً راه ما خیلی هموار می‌شود. آنها دو بازی سخت هم با آمریکا دارند. ان‌شاءا... که صعود می‌کنیم. من می‌گویم حتی اگر صعود هم نکردیم، هیچ چیز از ارزش‌های بچه‌های ما کم نمی‌شود.

پس از بازی با آمریکا مسئولان داخل رختکن آمدند و این بار هم وعده‌های جدیدی داده شد. سعید معروف هم گلایه‌هایی را کرد که نشان می‌دهد ملی‌پوشان هنوز از سال قبل دلخور هستند.
حرف‌هایی که سعید زد، حرف دل همه ما بود. او حرف‌های قشنگی زد. متأسفانه جامعه ورزشی ما طوری شده است که پس از پیروزی‌های مقتدرانه مسئولان ما می‌آیند، عکس‌های یادگاری‌شان را می‌گیرند و می‌روند. بچه‌ها دارند برای به اهتزاز درآوردن پرچم ایران تلاش می‌کنند. من فکر می‌کنم دولت نمی‌تواند با هیچ هزینه‌ای خوشحالی را به خانه همه ایرانی‌ها ببرد، آن هم در این وضعیت اقتصادی‌ای که مردم دارند و همه احتیاج به شادی دارند. با هیچ چیز به غیر از ورزش نمی‌شود دل مردم را شاد کرد. خواسته‌های بچه‌های ما غیرمنطقی نیست. ما دوست داشتیم به وعده‌هایی که داده‌اند، عمل کنند.

همسر عادل غلامی:حسم می‌گوید لهستان را می‌بریم و صعود می‌کنیم
سمیرا نایبی همسر عادل غلامی همیشه کنار همسرش بود، چه وقتی تیم‌ملی والیبال سفرش برای لیگ جهانی را از اردوی فنلاند و جمهوری چک شروع کرد و چه در تهران. او با دعاهایش موقع مسابقه و پست‌هایش در اینستاگرام همسرش را همراهی می‌کرد. با شروع مسابقات لیگ جهانی وقتی تیم باخت و منتقدان بازیکنان را به باد انتقاد گرفتند، سمیرا نایبی با پست‌هایش در اینستا به همسرش و هم‌تیمی‌هایش انرژی می‌داد. خودش می‌گوید:«پست‌های من دقیقاً به اتفاقاتی که برای تیم‌ملی می‌افتاد ربط داشت. من از مردم کمی دلخورم، چراکه وقتی تیم در اوج است همه طرفداری می‌کنند و برایش هورا می‌کشند اما کافی است یک باخت بدهد... آنجایی که باید، پشتیبان تیم نیستیم.» به نظر او تیم‌ملی والیبال همیشه نیاز به حمایت دارد:«بالا بودن، نیاز به پشتوانه و حامی ندارد. تیم زمانی نیاز به حمایت دارد که می‌بازد. پشتگرمی لازم بود تا ایران در آمریکا و لهستان نتیجه بگیرد، اگر حمایت بود شاید این‌طور بازی نمی‌کرد. کار، کار راحتی نبود. آنها 6 ماه در لیگ بازی کردند و بعد در اردوی تهران، فنلاند و جمهوری چک تمرین می‌کردند. به حرف راحت است اما مسافت طولانی و پرواز واقعاً اذیت می‌کند. من وقتی با عادل صحبت می‌کردم از خستگی نای حرف زدن و حتی سلام و احوالپرسی هم نداشت.»

او از مردم هم به خاطر پیغام‌هایی که در اینستا می‌گذارند دلخور است:«واقعاً بعضی از مردم هم کم‌لطفی می‌کنند. بعد از باخت تیم به آمریکا مدام پیغام می‌گذاشتند که شما هم پول گرفتید و باختید؟ شما هم شده‌‌اید مثل فوتبالیست‌ها. این حرف‌ها ناراحت‌کننده است. در حالی که این‌طور نیست. فوتبال چه تیم‌هایی را برد؟ هند و بنگلادش. من می‌گویم حتی اگر والیبال ایران هم تمام شده باشد، حداقل ما را به سکوهایی رساند که خوشحال‌مان کرد. شادی را به ایران هدیه کرد. اینجا باید همه حامی والیبال باشند.» سمیرا نایبی همیشه سر بازی‌ها استرس دارد و تنها با دعا خودش را آرام می‌کند:«من در مجموع استرسی هستم، به ویژه برای بازی‌هایی که عادل دارد. معمولاً در این مواقع کتابچه دعایم همیشه دستم است و دعا می‌خوانم تا هم به تیم انرژی بدهم و هم خودم کمتر استرس داشته باشم چراکه به نظرم دعا 50 درصد روی کار آنها تأثیر مثبت می‌گذارد. مخصوصاً امسال که شرایطم خاص است و باردارم، نباید استرس زیادی به من وارد شود. با خواندن دعا هم خودم آرام می‌شدم و هم استرسی به نی‌نی وارد نشد.»

او دوست داشت اگر شرایط جور بود برای تماشای بازی تیم‌ملی به سالن 12 هزار نفری آزادی می‌رفت:«به خاطر شرایطم حتی مادرم می‌گفت بازی‌ها را نگاه نکنم اما ندیدن مسابقه استرسم را بیشتر می‌کند. حتی اگر اجازه می‌دادند دوست داشتم به سالن 12 هزار نفری بروم. هر چند عادل می‌گفت نیا اما دلم می‌خواست بروم، چون معلوم نیست دیگر عادل در تیم‌ملی بماند، یا تیم‌ملی در لیگ جهانی بتواند بازی کند.»همسر سرعتی‌زن تیم‌ملی والیبال معتقد است با پیروزی مقابل لهستان، ایران صعودش حتمی می‌شود: «حسم می‌گوید لهستان را می‌بریم و تمام. به دور نهایی لیگ جهانی صعود می‌کنیم. به قول عادل این تماشاگران 70 درصد راه پیروزی هستند.»او از مردم می‌خواهد ملی‌پوشان را از دعای خیرشان محروم نکنند:«من از مردم به خاطر لطفی که دارند ممنونم. حتماً تیم را دعا کنند. همیشه پشتیبان تیم‌ملی باشند، چه ببرند و چه ببازند.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات