صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۸۵ - ۱۵:۳۴  ، 
کد خبر : ۲۹۵۸

جرمش آن بود که اسرار هویدا می کرد!


ایسنا- آسوشیتدپرس: یک فرانسوی عضو پارلمان اروپا دیروز بخاطر زیر سؤال بردن موجودیت اتاقهای گاز نازیها (واقعه  هولوکاست) محاکمه شد.
برونو گلنیش، مرد شماره  دو حزب جبهه  ملی فرانسه در دادگاهی در شهر لیون این کشور به «مناقشه در جنایت علیه بشریت» متهم شده است. انتظار می رود، رأی نهایی درباره  گلنیش امروز اعلام شود، اگر وی مجرم شناخته شود با یک سال زندان روبرو خواهد شد.
این محاکمه سه مرتبه طی سال گذشته بخاطرمسایل آیین نامه ای به تعویق افتاده بود. در اکتبر سال 2004 گلنیش این موضوع که آیا نازیها در واقعه  هولوکاست از اتاقهای گاز استفاده کرده اند یا خیر را مطرح کرد و گفت که شمار کشته شدگان یهودی در طول جنگ جهانی دوم ممکن است، اغراق آمیز باشد.
این در حالی است که اظهارات گلنیش در میان یهودیان و گروههای ضد نژادپرستی سر و صدای فراوانی را به راه انداخت.
همچنین تدریس گلنیش در دانشگاه ژان مولین، در لیون پنج سال به حالت تعلیق درآمد. وی در این دانشگاه حقوق و زبان ژاپنی تدریس می کرد. از سوی دیگر شورای اروپایی مصونیت حقوقی گلنیش را لغو کرد. گلنیش معتقد است که قربانی یک توطئه از سوی مخالفان خود شده است.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات