صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۳  ، 
کد خبر : ۳۰۳۳۴

اخبار رسانه ها


***سفیرکانادا پس از انتقادات شدید عباس سلیمی نمین از دانشگاه آزاد با وی تماس گرفته و با انتقاد از این اظهارات، از جاسبی به عنوان یک نیروی  خوب یاد کرده است. گفته می شود دانشگاه آزاد یک پروژه سرمایه گذاری در کانادا به نام "پونیت" در برنامه دارد.

>> طرح تغییر ساختار سپاه پاسداران به تأیید رسیده است. براساس این طرح، کنترل دریای خزر برعهده ارتش و خلیج فارس و دریای عمان تحت مراقبت سپاه پاسداران قرار خواهد گرفت. همچنین سپاه به 8 منطقه تقسیم و نیروی مقاومت بسیج در نیروی زمینی سپاه اقدام خواهد شد.

>> گفته می شود باقر قالیباف شهردار تهران دیدارهایی با برخی مقامت سابق دولتی درباره برنامه های انتخاباتی خود در آینده داشته است. همچنین دیدار هفته گذشته وی با مراجع تقلید قم نیز در حالیکه قالیباف شهردار تهران است، شائبه کلید زدن زودهنگام اقدامات تبلیغاتی را دامن زده است.

 >> حامیان حدادعادل برای ریاست مجلس، پس از رصد شرایط و جهتگیری آرای منتخبان مجلس هشتم به این جمع بندی رسیده اند که وی از اقبال مناسبی برای ریاست مجلس آینده برخوردار نخواهد بود. این طیف رایزنی برای ریاست حداد بر کمیسیون فرهنگی مجلس را آغاز کرده اند.

>> پس از ماه ها گمانه زنی درباره قرائت گزارش تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضاییه، این گزارش در مجلس هفتم قرائت نخواهد شد. هفته گذشته با مطرح شدن اخباری درباره احتمال قرائت این گزارش علیزاده و مرتضوی، رایزنی هایی را در مجلس انجام داده بودند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات