در روزهاي اخير، كليپهايي از رقص و آواز دانشآموزان در فضاي مجازي منتشر شده كه در آنها از يك آهنگ «ساسي مانكن» خواننده مطرح رپ زيرزميني استفاده شده است؛ خوانندهاي كه در آهنگهايش از بيان بيپرده مضامين غير اخلاقي ابايي ندارد و به ترويج دوستيهاي قبل از ازدواج ميپردازد.
در كليپهاي منتشرشده از حركات موزون دانشآموزان در مدارس، آنچه بيش از همه تعجببرانگيز است سن و سال اين دانشآموزان است، كه به نظر ميرسد ميانگين سني آنها بيشتر از ده سال نباشد؛ اما سؤالي كه مطرح ميشود اين است كه آيا پخش اين آهنگ در مدارس، اتفاقي و ناشي از كجسليقگي عوامل اجرايي مدارس بوده يا به صورت هدفمند انجام شده است؟
بدون شك اگر اين آهنگ مستهجن در يك يا دو مدرسه پخش ميشد، ميتوانستيم آن را اقدامي سهوي بدانيم؛ اما سادهانديشي است كه انتشار آن در مدارس مختلف را كه منجر به پخش هم زمان آن در فضاي مجازي شده است ناشي از غفلت عوامل اجرايي مدارس بدانيم؛ به ويژه اگر آگاه باشيم كه تهيهكننده اين آهنگ، شبكهاي ضد انقلاب است.
به نظر ميرسد پروژه نفوذ از مسير موسيقي براي اندلسيزاسيون جمهوري اسلامي از طريق «شبكه ضد فرهنگي» راديو جوان انجام ميشود و پخش هماهنگ اين موسيقي در مدارس از طريق مرتبطان داخلي اين شبكه انجام شده است. راديو جوان راديوي اينترنتي فارسي است كه از سال 2004 ميلادي با مركزيت آتلانتا و واشنگتن ديسي شروع به كار كرد و به مرور زمان شبكهاي تلويزيوني را به همين نام راهاندازي كرد. در حال حاضر نيز سايت و اينستاگرام اين رسانه به مدد ارائه شمارش دروغين بازديدكنندگان ويدئوهايش، معروفترين رسانه موسيقي است؛ به طوري كه علاوه بر خوانندگان لسآنجلسي، بسياري از خوانندههاي داخل كشور هم آثارشان را در اين رسانه منتشر ميكنند.
هر چند مسئولان مربوط مدتي با خوانندههايي كه آثارشان را در اين رسانه ضد ايراني انتشار ميدادند برخورد كردند، گويا اين برخوردها بازدارنده نبود؛ چرا كه دوباره همكاري خوانندههاي داخلي با اين رسانه از سر گرفته شد.
يكي از كارهاي راديو جوان در راستاي حيازدايي از جوانان، ترغيب نوجوانان و جوانان به اجراي دابسمش آهنگهاست؛ به طوري كه برخي دختران ايراني داخل كشور تحت تأثير فضاسازي اين رسانه، با كشف حجاب به لبخواني آهنگهاي روز ميپردازند و راديو جوان اين دابسمشها را در صفحه اينستاگرامش منتشر ميكند و بهترين دابسمشها را هم در شبكه ماهوارهاي خود نشر ميدهد. اين شبكه همچنين تلاشهاي زيادي ميكند تا پاي خوانندههاي تركيهاي را به داخل كشور باز كند كه در نتيجه متأسفانه برخي خوانندگان مطرح تركيه تاكنون در جزيره كيش كنسرت برگزار كردهاند و به نظر ميرسد در آينده اين نوع كنسرتها بيشتر
شود.
با اين اوصاف لازم است نهادهاي نظارتي فرهنگي فعاليتهاي اين شبكه ضد ايراني را در داخل كشور با جديت رصد كنند و جلوي شيوع آن را بگيرند. نهادهاي امنيتي نيز بايد پشت پرده اين تحركات ضد فرهنگي را بشناسند و با آنها برخورد كنند. در غير اين صورت دامنه فعاليتهاي ضد فرهنگي اين شبكه روز به روز بيشتر خواهد
شد.