صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۸۵ - ۱۳:۱۰  ، 
کد خبر : ۳۱۷۳

بازتاب سخنان وزیر دفاع


به گزارش خبرگزاری فرانسه مصطفی محمد نجار وزیر دفاع ایران دیروز جمعه اعلام کرد : پاسخ ایران به هرگونه تهاجم و اقدام تجاوزکارانه آمریکا یا رژیم صهیونیستی بسیار کوبنده و قاطع خواهد بود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به موجب این گزارش محمد نجار وزیر دفاع ایران دیروز در مصاحبه با تلویزیون دولتی ایران گفت : اگر آمریکایی ها یا صهیونیستها قصد تجاوز و اقدام بر ضد نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته باشند نیروهای مسلح ما به آنها پاسخی کوبنده و دندان شکن نشان خواهند داد و این واکنش آنها را از کرده خود پشیمان خواهد کرد.

در ادامه این گزارش با اشاره به برپایی سه رزمایش نظامی ایران در سال گذشته و آزمایش موشکهای مختلف بالستیک میان برد در این تمرینات نظامی به نقل از وزیر دفاع ایران آمده است رزمایشهایی که در ایران شاهد برگزاری آن هستیم نشانه ای از آمادگی کامل قوای مسلح ماست که بر اساس توانمندی و ظرفیتهای داخلی آرایش و شکل داده شده است .

مقامات ایرانی تاکید می ورزند توانمندی نظامی ایران کاملا دفاعی است و در عین حال تهران قصد ندارد از آن بر ضد هیچ کشور دیگر استفاده کند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات