صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵  ، 
کد خبر : ۳۷۲۲۳۹

آیت الله صدیقی: امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: بزرگ‌ترین شاخص که این انقلاب داشت حکومت الهی بود که تلفیقی بین جمهوریت و اسلامیت بود. امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد.

آیت‌الله کاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران در مصلی امام خمینی (ره) گفت: یکی از مسائلی که قرآن کریم چارچوب خود را بر آن استوار کرده است این است که همه چیز در چهارچوب عالم مادی نبینیم. ما اگر از دیوار ضخیم مادی خود را بالاتر بکشیم روزنه‌های عالم غیب برای ما ملموس می‌شویم نمونه‌اش دستی که از ابتدای انقلاب آن را حفظ کرده است. ید الله فوق ایدیهم.

وی با اشاره به فساد در دوران پهلوی بیان کرد: در این زمان امام آمد و یک مرتبه تحولی در مردم ایجاد شد. مردمی که زمانی از یک پاسبان می‌ترسیدند اما جلو تانک‌ها ایستادند و جان دادن و شهادت برایشان آرمانی فوق ارزش شد.

صدیقی گفت: جنس این انقلاب از جنس بعثت انبیا است. اثرگذاری این انقلاب متعلق به خداوند بود. بزرگ‌ترین شاخص که این انقلاب داشت حکومت الهی بود که تلفیقی بین جمهوریت و اسلامیت بود. امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد.

امام جمعه موقت تهران گفت: این انقلاب قدرتی در مردم ایجاد کرد که باور کنند بدون اتکا به شرق و غرب می‌توانند بر سرپا بایستند و بگویند با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اما هر کشوری به ما هجوم بیاورد دشمن را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد.

وی افزود: فتح الفتوح امام خمینی (ره) جنگ اراده‌ها است. امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد لذا در تمام این سال‌ها مردم آرمان‌های خود را فراموش نکردند. لذا جشن انقلاب اسلامی هرسال پرشکوه‌تر از سال قبل است و نشان از وفاداری مردم است.

خطیب نماز جمعه تهران اظهار کرد: انقلاب اسلامی هم در آغاز خوش درخشید و مثل نهضت نفت و تنباکو نبود که خون را مؤمنین بدهند و انقلاب را پاک‌ترین عالمان دین پیش ببرند اما حاصل را دیگران در اختیار بگیرند؛ امام انقلاب را با مردم آغاز کرد و اجازه نداد مردم از صحنه بیرون بروند و بار حفاظت از انقلاب را نیز بر دوش مردم گذاشت و اینطور شد که در این ۴۶ سال مردم نه آرمان‌ها را فراموش کردند و نه ارتباط‌شان با رأس هرم یعنی نایب برحق امام زمان (عج) کمرنگ شد.

آیت الله صدیقی خاطر نشان کرد: انقلاب ما نشانه حیات، وفاداری، بصیرت، قدرت فکری و صاحب انقلاب بودن مردم است، مردمی که همه ساله به میدان آمدند و مشت محکمی بر دهان دشمنان این مرز و بوم زدند.

وی با اشاره به رجزخوانی‌های اخیر رئیس‌جمهور جدید آمریکا، تاکید کرد: ترامپ می‌ترساند و تهدید می‌کند که باید قدرت هسته‌ای، قدرت موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران را محدود کنیم؛ اما بداند همانطور که گذشتگان کور خواندند و این آرزو را به گور بردند، آنها هم این آرزو را به گور خواهند برد.

خطیب نماز جمعه تهران، نیروی هوایی را نیروی قهرمان و ریشه دار خواند و افزود: آنها همان‌ها هستند که با لباس نظامی در محضر امام خمینی (ره) شهادت‌طلبانه و مقتدرانه حضور یافتند؛ حضوری که تنها آمدن نبود، بلکه خط و آدرس و اعلان جریانی ماندگار بود؛ آن روز که اول کار بود این سلحشوران و امنیت آفرینان آسمان کشور جان به کف گرفتند و میدان را خالی نکردند و قطعاً امروز که بعد از ۴۶ سال، هیچ کشوری قدرت هجوم به ما را ندارد، مگر مردم عزیزان ایران اجازه می‌دهند که این یاوه‌ها بی پاسخ بماند؟

آیت الله صدیقی گفت: مردم ایران با حضور دشمن شکن و بی سابقه خود در ۲۲ بهمن نشان خواهند داد که ترامپ و رهروان او ناکام مانده و این‌بار نیز ناکامی سریع‌تر عاید آنها خواهد شد. لذا نمی‌دانم چرا پس از تجربه مذاکره با آمریکا عده‌ای اینگونه بدون ملاحظه صحبت می‌کنند؟

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات