سیاسی >>  دولت >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱  ، 
کد خبر : ۳۷۵۵۲۶

سخنگوی دولت: رد احتمال خرابکاری در بندر شهید رجایی تا الان

سخنگوی دولت گفت: براساس بررسی ها و تحقیقات انجام شده، احتمال خرابکاری در بندر شهید رجایی تا الان رد شده است و احتمالا قصور انسانی بوده است.

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره طرح احتمال آسیب به کالاهای اساسی در پی حادثه بندر شهید رجایی، اظهار کرد: هیچکدام از محموله‌هایی که از سوی شرکت بازرگانی دولتی وارد شده، آسیب ندیده است.

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره دیدگاه دولت در زمینه طرح استیضاح وزیر راه در مجلس، گفت: به همان اندازه که استیضاح حق مجلس است انتظار داریم از این ابزار استفاده سیاسی نشود، همانگونه که وزارت اقتصاد وزیر خود را از دست داد. البته الان سرپرست این وزارتخانه کار را به خوبی پیش می‌برد. امیدواریم نسبت به وزارت راه، اما برخورد حرفه‌ای انجام شود.

سخنگوی دولت با تأکید بر لزوم شفاف‌سازی درباره حادثه بندر شهید رجایی، گفت: طبق گزارش‌های اولیه، احتمال خرابکاری رد شده و تحقیقات برای تعیین علت اصلی ادامه دارد. محرم‌تر از مردم نداریم و هیچ‌گونه سانسور خبری در میان نیست. وظیفه دولت شفاف‌سازی است و این مسیر با جدیت ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، مقرر شد اطلاع‌رسانی درباره جزئیات حادثه، به‌ویژه تعداد جانباختگان و ابعاد آن، به صورت دقیق و متمرکز انجام شود.

مهاجرانی تصریح کرد: تا این لحظه، احتمال خرابکاری رد شده و قصور انسانی به‌عنوان یکی از احتمالات در دست بررسی است. با این حال، برای هرگونه اظهار نظر قطعی، باید منتظر تکمیل تحقیقات ماند.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات