سیاسی >>  مجلس >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶  ، 
کد خبر : ۳۷۸۶۳۸

تذکر به رئیس جمهور درخصوص مذاکره و رابطه با متجاوزان

نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص لزوم حفظ اقتدار و انسجام ملی نظام منطبق بر منویات رهبری در بیان مواضع مذاکره و رابطه با متجاوزان، محکومیت تجاوز آشکار ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی به ایران و تجاوز آشکار آمریکا به تأسیسات هسته‌ای، به رئیس جمهور تذکر داد.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در خصوص لزوم حفظ اقتدار و انسجام ملی نظام جمهوری اسلامی ایران منطبق بر منویات و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیان مواضع در خصوص مذاکره و رابطه با متجاوزان به جمهوری اسلامی ایران، محکومیت تجاوز آشکار ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی به خاک ایران و تجاوز آشکار ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و هوشیاری در شناخت ماهیت دشمن، به مسعود پزشکیان رئیس جمهور تذکر داد و تاکید کرد که باید به نحوی عمل شود که دشمنان و حامیان آنان از مواضع و سخنان شما برداشت ضعف نداشته باشند.

متن کامل این تذکر به شرح زیر است.

جناب آقای دکتر پزشکیان ضمن قدردانی از تلاش‌ها و رایزنی‌های سیاسی شما در احقاق و حمایت از حقوق جمهوری اسلامی ایران براساس اسناد و معاهدات بین المللی در خصوص تجاوز آشکار ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، در اجرای ماده (۲۰۶) قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ایران به جنابعالی متذکر می‌شود در بیان مواضع خود و دولت در خصوص مذاکره و رابطه با متجاوزان به جمهوری اسلامی ایران و محکومیت تجاوز آشکار ددمنشانه رژیم جعلی صهیونیستی به خاک ایران و تجاوز آشکار ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران باید اقتدار و انسجام ملی نظام جمهوری اسلامی ایران منطبق بر منویات و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حفظ شود و در شناخت ماهیت دشمن هوشیاری کامل وجود داشته باشد، به نحوی عمل شود که دشمنان و حامیان آنان از مواضع و سخنان شما و دولت برداشت ضعف نداشته باشند.

دولت با مراجعه به حافظه تاریخی، از خیانت‌های آمریکا علیه ملت ایران باید درس عبرت بگیرد و هوشیاری کامل در اعلام مواضع در برابر آمریکا داشته باشد چرا که در عمل آمریکا به گونه‌ای رفتار نموده است که به تعهدات خود پایبند نبوده و نقض عهد کرده است و به دنبال تسلیم شدن بی قید و شرط ایران است و هیچ گاه مانند برهه‌ی کنونی این هدف را به صورت آشکار فریاد نزده است. 
 
 امروز که این نقشه شوم دشمن آمریکایی برای ملت عزیز بیش از پیش آشکار شده و تمام سلایق مختلف اذعان به ایستادگی در برابر زیاده‌گویی‌ها و تجاوز‌های آمریکا دارند، انتظار می‌رود که دولت به تقویت و حفظ این انسجام ملی ایجاد شده همت گمارد و مواضعی اتخاذ نکند که به غرور ملی و آزادگی ایرانیان در برابر تجاوز بیگانگان خدشه وارد آورد.

با وجود تجربه‌هایی بسیار از فریب و بی‌عملی آمریکا در وعده‌هایش و اکنون با تجاوز آشکار به خاک وطن و پشتیبانی از جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در کشتار مردم غیرنظامی بی‌گناه، سرداران و دانشمندان و تهدید علنی رهبر معظم انقلابمدظله‌العالی، نباید هیچ امتیاز به این جنایت‌پیشه‌گان خبیث داده شود و باید مواضعی از طرف دولت اتخاذ گردد که مانع زیاده‌خواهی آمریکا شده و از هر گونه گستاخی بیشتر در امتیازخواهی یا تجاوز جلوگیری کند.

نباید بین رژیم صهیونیستی و آمریکا در این تجاوزات تفکیکی صورت گیرد چرا که اقدامات وحشیانه این رژیم تروریستی به پشتوانه آمریکا و در پی مذاکرات فریبکارانه آن بوده است.

آقای رئیس جمهور توجه داشته باشید که جایگاه ریاست جمهوری در ایران اسلامی صرفاً یک جایگاه اجرایی نیست، بلکه نمایندگی ملت بزرگ و مقاومی است که با استقامت و خون شهیدانش، پرچم عزت و استقلال و استکبارستیزی را برافراشته‌اند.

رئیس جمهوری اسلامی ایران باید در چارچوب گفتمان مقاومت و منطق انقلاب اسلامی سخن بگوید. انتظار می‌رود در عرصه بین‌الملل با ادبیاتی مبهم و برداشت‌های سطحی زمینه‌ساز تضعیف مقاومت ملت ایران نشوید. این ساده‌انگاری‌ها در اختلافات با آمریکا به جای حل مشکل، باعث گستاخی بیشتر او در عرصه‌های نظامی و سیاسی خواهد شد.

تذکر می‌دهیم مواضع غیرمتقن سرمایه انسجام ملی را از بین می‌برد و دشمن را در بروز شکاف و اختلاف در جمهوری اسلامی ایران امیدارتر می‌سازد و تبیین نادرست شعار‌های بنیادین انقلاب در رسانه‌های غربی، موجب سوء استفاده دشمن خواهد شد.

متذکر می‌شود در حلقه مشاوران خود در تحلیل سیاست خارجی بازنگری جدی به عمل آورید و گفتمان رسمی دولت را در اتخاذ مواضع با اصول انقلاب اسلامی، مکتب امام خمینی (رحمۀالله‌علیه) و فرامین و منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تطبیق دهد.

این تذکر حاجی دلیگانی در جلسه علنی و در صحن مجلس شورای اسلامی قرائت خواهد شد.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات