سیاسی >>  دولت >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۸  ، 
کد خبر : ۳۸۰۴۱۸

تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره)

هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (دوشنبه) به مناسبت فرارسیدن هفته دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره) تجدید میثاق کردند.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (دوشنبه، سوم شهریورماه) به مناسبت فرارسیدن هفته دولت با آرمان‌های امام خمینی (ره) تجدید میثاق کردند.
رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت همچنین در این مراسم با قرائت فاتحه، یاد و خاطره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، سید احمد خمینی فرزند امام راحل و همچنین بانو خدیجه ثقفی همسر مکرمه امام خمینی (ره)  را نیز گرامی داشتند.
مسعود پزشکیان و اعضای هیئت دولت در ادامه، در محل یادمان شهدای دولت نیز حضور یافتند و با نثار گل و قرائت فاتحه، به مقام والای شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، شهدای هفتم تیر و سایر شهدای دولت ادای احترام کردند.
گفتنی است؛ «هفته دولت» هر ساله از دوم تا هشتم شهریورماه به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام محمدعلی رجایی، رئیس‌جمهور مردمی و انقلابی، و محمدجواد باهنر، نخست‌وزیر متعهد و مؤمن، در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران نام‌گذاری شده است.
این دو شهید بزرگوار، از چهره‌های خدوم، ساده‌زیست و وفادار به آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی بودند که در ۸ شهریور ۱۳۶۰ در اثر یک عملیات تروریستی ناجوانمردانه توسط گروهک تروریستی منافقین در دفتر نخست‌وزیری به درجه رفیع شهادت نائل آمدند

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات