تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۶  ، 
کد خبر : ۳۸۵۳۰۱
معاون سیاسی سپاه در جمع پاسداران سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان

حل مشکلات بدون حمایت از دولت ممکن نیست

«سردار جوانی» گفت: «یک پاسدار باید به ماهیت پاسداری بیش از هر نکته‌ای توجه کند؛ ماهیت پاسداری، حرکت در مسیر عبودیت و بندگی و در یک کلمه حرکت در مسیر جهاد فی سبیل‌الله است. اگر امروز ما مفتخریم به پوشیدن لباس سبز پاسداری‌ـ که لباس شهادت است‌ـ این همان مسیری است که امیرالمؤمنین (ع) فرمودند «إنّ الجهاد بابٌ من أبواب الجنة».»

به گزارش صبح صادق سردار دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه در جمع پاسداران سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اهمیت پاسداری از انقلاب اسلامی گفت: «پاسداری یعنی عبادت؛ آن هم عبادتی ویژه که خداوند نصیب اولیای خاص خود می‌کند. با چنین نگاهی است که همه دشواری‌ها قابل تحمل و حتی شیرین می‌شود و انسان تلاش می‌کند در انجام کار‌ها از دیگران سبقت بگیرد. پاسداری شوقی الهی است؛ یک عمل عبادی ضروری برای حفظ عزت امت اسلامی و کیان اسلام. خداوند به مجاهدان فی سبیل‌الله فضیلت و برتری بخشیده و در این ۴۶ سال نیز همواره لطف خود را شامل حال پاسداران کرده است.»
سردار جوانی ادامه داد: «همان‌طور که سرلشکر شهید سلامی فرمودند: «سپاه در عاشورا متولد شد.» فرهنگ و مکتب پاسداری در عاشورا تکمیل شد و در گذر زمان به ۲۲ بهمن رسید؛ روزی که جبهه توحید در جغرافیای راهبردی ایران شکل گرفت و انقلاب اسلامی پدید آمد تا آرمان بزرگ خود را‌ـ رساندن انسان به حیات طیبه، ساخت تمدن اسلامی و زمینه‌سازی ظهور آخرین حجت الهی‌ـ دنبال کند.»

تحلیل جنگ دوازده روزه
معاون سیاسی سپاه با اشاره‌ای کوتاه به جنگ ۱۲ روزه، گفت: «امروز در مراکز مطالعات راهبردی غرب، شرق، آمریکا، سرزمین‌های اشغالی و اروپا جنگ ۱۲ روزه به‌عنوان رویدادی استثنایی در تاریخ بررسی می‌شود. کسانی که به ایران حمله کردند، از نظر توانمندی، تجربه جنگ، فناوری‌های مدرن، تجهیزات و پشتوانه ناتو، چکیده دستاورد‌های غرب را در اختیار داشتند. پس از طوفان‌الاقصی و مجموعه حوادث پیش‌آمده، به این جمع‌بندی رسیدند که اکنون زمان درگیری مستقیم با جمهوری اسلامی برای پایان‌دادن به آن رسیده است.»
سردار جوانی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب در ایام جنگ مبنی بر اینکه دشمن «اشتباه کرد» تحلیل کرد: «چه کسی می‌تواند چنین سخنی بگوید؟ این سخن از چه منشأ و چه مبدأی صادر می‌شود؟ غرب با تمام توان آمده بود تا بی‌رحمانه نابود کند در این هنگام رهبر معظم انقلاب فرمودند: «بیچاره خواهید شد.» این سخن از جنس سخن حضرت موسی است؛ هنگامی که موسی و یارانش به رود نیل رسیدند و ارتش فرعون پشت سرشان بود، یاران وحشت کردند، اما موسی با آرامش فرمود: «نترسید، اِنَّ مَعِیَ رَبّی؛ پروردگارم با من است.»»
وی ادامه داد: «در نهایت کار دشمن به جایی رسید که حضرت آقا فرمودند: «آمدند شرارت کردند، اما کتک خوردند و دست خالی برگشتند.» این است عظمت نصرت الهی؛ و دشمنی که با ۲۰ـ۳۰ سال کار مستقیم وارد میدان شد، در نهایت شکست خورد.» معاون سیاسی در ادامه با اشاره به اینکه دشمن پس از جنگ دوازده روزه در پی القای روایت پیروزی است در خصوص چرایی این جنگ شناختی دشمن اظهار داشت: «دشمنان به‌دنبال فروپاشی، تکه‌تکه‌کردن ایران و نابودی مقاومت بودند. جان مرشایمر، استاد معتبر آمریکایی که در موضوعات مرتبط با مقاومت، حزب‌الله، رژیم صهیونیستی و جنگ ۱۲ روزه مصاحبه‌ها و مطالب فراوانی دارد می‌گوید: «این ترامپ نبود که نتانیاهو را متمایل به توقف جنگ کرد؛ این موشک‌های ایران بود که اسرائیل را به عقب راند و نتانیاهو را برای توقف جنگ، دست‌به‌دامان ترامپ کرد.»
وی با اشاره به اینکه دشمنان بار‌ها گفته بودند «تا زمانی که ایران را نزنیم، فشار بر مقاومت فایده ندارد» اظهار داشت: «جنگ ۱۲ روزه نشان داد ملت ایران دشمنانی دارد که تنها زبان قدرت را می‌فهمند. نظریه «ایران قوی» نیز بر همین اساس است.»

آینده مقاومت بهتر از امروز مقاومت
معاون سیاسی سپاه با تأکید بر این سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند: «آینده مقاومت، بهتر از امروز مقاومت است.» شرایط منطقه را تحلیل و تصریح کرد: «انتخابات عراق فرصت‌هایی را برای بررسی صدای مقاومت فراهم کرد. بسیاری به سمت تحریم انتخابات عراق رفتند، با این تصور که طرفداران مقاومت نمی‌توانند موقعیت پیدا کنند و مردم رأی نخواهند داد. اما برخلاف تمامی پیش‌بینی‌ها و ارزیابی‌ها که روند کاهش مشارکت را پیش‌بینی می‌کردند، این انتخابات تحت تأثیر حوادث دو سال گذشته و جنگ ۱۲ روزه؛ نخست، افزایش مشارکت ۱۵ تا ۱۶ درصدی که به بالای ۵۵ درصد رسید، و دوم، کسب بالاترین میزان رأی توسط جبهه مقاومت در طی یک سال گذشته؛ این موضوع در حالی بود که مشارکت در انتخابات ۲۰۲۱ عراق ۴۱ درصد بود.»
وی اضافه کرد: «در سوریه نیز تحرکات جدیدی شکل گرفته، و در غزه هم حماس در حال بازسازی است. در یمن نیز وضعیت مشابهی برقرار است و ایران نیز با ایستادگی خود در برابر فشارها، به طور غیرمستقیم نشان داده که تردیدی در موفقیت جبهه مقاومت وجود ندارد. آینده مقاومت روشن‌تر شده است و این یک دستاورد بزرگ برای انقلاب اسلامی و ملت ایران به شمار می‌آید.»
سردار جوانی در خصوص مسائل داخلی کشور تأکید کرد: «یکی از مسائل کلیدی که باید در اولویت قرار گیرد، حفظ وحدت است. دشمنان جمهوری اسلامی با تجارب چهل ساله خود، به این نتیجه رسیده‌اند که مهم‌ترین راه برای مقابله با انقلاب اسلامی، ایجاد تفرقه و اختلاف در داخل کشور است. دشمنان از هر فرصتی برای نارضایتی، اعتراض و ایجاد شکاف بهره می‌برند. بنابراین، برای مقابله با این تهدیدها، باید همگان توجه داشته باشیم که وحدت در برابر دشمنان اسلام و ایران حیاتی است. این وحدت باید از هر شکل و گونه‌ای که ممکن است، در داخل کشور تقویت شود تا در برابر توطئه‌ها و تهدید‌های خارجی ایستادگی کنیم.»
وی در ادامه تصریح کرد: «وحدت نیاز به محور دارد و محور وحدت، ولایت فقیه است؛ همان‌طور که امام فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت‌تان آسیبی نرسد.»»

راه‌حل مسائل داخلی کشور
معاون سیاسی سپاه با تأکید بر اینکه باید حامی دولت باشیم، اظهار داشت: «امروز با مشکلات زیادی در حوزه معیشت و اقتصاد روبه‌رو هستیم. به هر حال، اگر کشور بخواهد مشکلاتش را حل کند، عمده این مشکلات باید به دست دولت حل شود. گروه‌ها، احزاب، مطبوعات، نهاد‌ها و سازمان‌هایی که دغدغه مشکلات کشور و مردم را دارند، باید به کمک دولت بیایند. حضرت آقا هم فرمودند که باید به دولت کمک و پشتیبانی منطقه‌ای برای حل مشکلات کشور صورت گیرد.»
سردار جوانی با تأکید بر اینکه در جنگ شناختی دشمن دو هدف اصلی، نابودسازی ایمان و معنویت، و از بین بردن امید در جامعه را در دستور کار دارد یادآور شد: «ارتباط با خدا و تقویت آن، جامعه را پیش می‌برد. دشمن تمام تلاش خود را می‌کند که جامعه را از معنویت دور کند. جامعه‌ای که ایمان و معنویتش را از دست بدهد، امید خود را نیز از دست خواهد داد و به جامعه‌ای بی‌خاصیت تبدیل خواهد شد. دشمن دقیقاً بر روی ایمان و امید حمله می‌کند.» وی ادامه داد: «امروزه، در حوزه جنگ شناختی، دشمن تلاش دارد به اقتصاد، معیشت، سرمایه‌گذاری و سایر حوزه‌ها ضربه بزند. باید جامعه و نیرو‌های مسلح همیشه در مسیر توانمندسازی و تقویت دفاعی خود حرکت کنند.»

مقاومت به گفتمان جهانی تبدیل شده است
معاون سیاسی سپاه با اشاره به اینکه امروز، بیش از ۵۰ درصد مردم اروپا بر اساس نظرسنجی‌ها، ترامپ را دشمن می‌دانند، تصریح کرد: «مطالعاتی که مؤسسه یهودی در روسیه انجام داده و منتشر کرده، اذعان می‌کند که امروز بحث جدی این است که رژیم صهیونی برای ماندگاری خود، از کجا تهدید می‌شود؟ رژیم صهیونی می‌گوید برای بقا باید تهدید‌ها را حذف کند. آنها می‌گویند باید حزب‌الله، حماس و گروه‌های حشد الشعبی و مقاومت را از عراق و منطقه حذف کنند. مؤسسه یهودی در روسیه مقاله‌ای منتشر کرده که در آن به صراحت گفته می‌شود ایران تهدید اصلی برای رژیم صهیونی است. آنها اشاره می‌کنند که گفتمان ایران در موضوع فلسطین و رژیم صهیونی، به گفتمان جهانی تبدیل شده است. به‌طور ویژه، در آمریکا، نفرت از رژیم صهیونی روز به روز در حال افزایش است.»
وی ادامه داد: «تهدیدی که برای رژیم صهیونی شکل گرفته، از جنس تهدید‌هایی نیست که با موشک بتوان آن را نابود کرد. جوانان امروز، در واقع آینده‌سازان فردا هستند. برای نمونه، زمانی که حوادث غزه شکل گرفت، دانشگاه‌های مهم و معتبر آمریکا شاهد تجمعات دانشجویی بودند که به دست پلیس سرکوب شد و حتی برخی استادان دانشگاه بیانیه صادر کردند. حضرت آقا در این بیانیه خطاب به این دانشجویان فرمودند که شما امروز بخشی از جبهه مقاومت هستید. به این معنا که اندیشه مقاومت که حضرت آقا به آن اشاره داشتند، به یک اندیشه جهانی تبدیل شده است. مؤسسه یهودی روسی نیز اشاره می‌کند که جوانان امروز، که به این اندیشه مقاومت پیوسته‌اند، فردا صاحبان قدرت خواهند بود.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات