صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶  ، 
کد خبر : ۳۸۸۵۸۴

اطلاعات جدید از جنگنده‌های ساقط شده و خلبانان آمریکا

وزارت دفاع کویت در بیانیه تأیید کرده که «چندین» جنگندهٔ آمریکایی در این کشور سقوط کرده‌اند و تصاویر منتشر شده از سوی شهروندان کویتی سقوط جنگنده‌ها را تأیید می‌کند.

وزارت دفاع کویت در بیانیه تأیید کرده که «چندین» جنگندهٔ آمریکایی در این کشور سقوط کرده‌اند.

تصاویر منتشر شده از سوی شهروندان کویتی سقوط دست‌کم ۲ جنگنده را تأیید می‌کند.

یکی از جنگنده‌های F-۱۵ در آتش در حال سقوط است و دیگری نیز با سقوط آزاد به زمین می‌خورد.

ارتش آمریکا مدعی شده «آتش خودی» باعث سقوط این جنگنده‌ها شده، اما قرارگاه خاتم تأکید کرده که شلیک ایران در مرز باعث این سرنگونی شده. ارتش آمریکا در سال‌های اخیر طبق رویه خودش بار‌ها اخبار صدمات و زخمی‌های نظامیانش را با عنوان «ضربه مغزی» منتشر کرده.

تاکنون تصاویری نیز از ۳ خلبانان آمریکایی که پیش از سقوط با چتر نجات بیرون پریده‌اند، منتشر شده. یکی از خلبانان برابر شهروندی کویتی زانو زده و دست‌هایش را بالا برده. تصویری که برخی کاربران آن را «میراث ترامپ» از حمله به ایران خوانده‌اند.

یکی دیگر از خلبانان نیز زخمی شده. وزارت دفاع کویت عنوان کرده که آنها را برای درمان به بیمارستان منتقل کرده است. در تصاویر دیده می‌شود که آنها از ترس جانشان در صندوق عقب خودرو‌ها پنهان شده‌اند.

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا الانبیا در خبر تکمیلی اعلام کرد پدافند ایران سه جنگنده آمریکایی را ساقط کرده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات