صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۸:۰۳  ، 
کد خبر : ۴۰۳۲۰

آقای دبیر کل برای چه کسانی مرثیه می سراید؟! / مهدی کرد فیروزجایی


بصیرت: محسن میردامادی - نماینده مجلس ششم و چهره شاخص جریانی که اعضای‌شان در ایام حکومت اصلاحات، گوی سبقت در حریم شکنی، هتک حرمت به مقدسات و عدول از آرمان‌های امام و انقلاب را از دیگر گروه‌های همسو و اصلاح‌طلب ربوده و مورد تشویق و حمایت همه جانبه بیگانگان بودند- طی مصاحبه‌ای در تاریخ 17/5/87 با ویژه‌نامه روزنامه اعتماد اظهاراتی را علیه دولت نهم و شخص احمدی‌نژاد بیان کرده که با توجه به مفاد آن و پیش‌رو بودن انتخابات ریاست جمهوری دهم، می‌توان آن را تخریب زودرس انتخاباتی علیه احمدی‌نژاد ارزیابی کرد. هر چند این اظهارات از شخصی با چنان سوابقی نه جای تعجب دارد و نه ارزش نقد، اما به منظور تنویر افکار عمومی مطالبی را یاد آور می‌شویم.

وی فشار اقتصادی وارد بر مردم در این دوره را بی‌سابقه دانسته و مدعی شد که قدرت خرید آن‌ها در مقایسه با دولت‌های قبلی کاهش یافته است. در پاسخ باید گفت: اولا مشکلات اقتصادی مختص این دوره نبوده و در دولت‌های پیشین‌ هم وجود داشته است. مردم در گذشته تورم قریب به 50 درصد را تحمل می‌کردند و تئوریسین‌های اقتصادی دولت‌های وقت در جواب انتقادها ادعا می‌کردند که چاره‌ای نداریم و باید یک عده (قشر ضعیف) زیر چرخ سازندگی له شوند! مردم؛ روزهای سخت و تلخی را در ایام اصلاحات سپری کردند؛ روزهایی که مسؤولان هیچ‌گونه توجهی به مشکلات اقتصادی‌شان نداشتند و وقتی مورد انتقاد واقع می‌شدند، با بی‌شرمی پاسخ می‌دادند که ما مسؤول پیشبرد پروژه‌ اصلاحات با شاخصه‌های بی نظیر جامعه مدنی، آزادی از نوع غربی و... هستیم نه حل مشکلات اقتصادی و معیشتی!

ثانیا ادعای آقای میردامادی در مورد کاهش قدرت خرید جامعه درست نیست و در خدمت پروژه تخریب دولت و شخص احمدی‌نژاد قرار دارد؛ چرا که برای مثال افزایش سفرهای مردم در تعطیلات متعدد در مقایسه با گذشته، برای اثبات نادرستی ادعای وی کافی است. برای نمونه امسال با نظر هیات دولت، روز 16 خرداد نیز علاوه بر 14و 15 خرداد، تعطیل اعلام شد و از طرفی 18 خرداد روز شهادت حضرت زهرا (س) تعطیل بود، بنابراین با آن‌که تعطیلی 16 خرداد برای مردم پیش بینی شده بود، حدود 6 میلیون نفر به مسافرت‌های طولانی و بین شهری رفتند که بی سابقه بوده و حتی باعث ایجاد ترافیک‌های سنگین چند ده کیلومتری شده بود. در دولت‌های قبلی فقط تعداد اندکی از اقشار مردم توان حضور در سفرهای زیارتی مثل حج را داشتند؛ ولی امروزه تراکم داوطلبان به اندازه‌ای است که یک نفر برای مشرف شدن باید چندین سال در نوبت باشد. آیا این‌ها و مصادیق متعدد دیگر، نشانه افزایش قدرت بالای خرید مردم در مقایسه با سال‌های قبل از دولت نهم نیست؟

و شاید جناب آقای میردامادی مردم را فقط آن‌دسته از کسانی می‌داند که در دولت‌های گذشته به خوان گسترده بیت‌المال منحصرا سیطره داشتند و هزینه‌های میلیونی زندگی خود را از آن تامین می‌کردند، برای اتاق‌های‌شان دکور 700 میلیون تومانی تهیه می‌کردند و برای خوشگذرانی‌های‌شان ویلاهای آن‌چنانی در مناطق خوش آب و هوا فراهم می‌ساختند که دست همه این‌ها با آمدن احمدی‌نژاد کوتاه شده است و ایشان برای‌شان مرثیه می‌سرایند. شده است و ایشان برای‌شان مرثیه می‌سرایند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات