صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۸۵ - ۱۳:۳۱  ، 
کد خبر : ۴۰۳۳

صرفه جویی 768 میلیارد تومانی دولت در هزینه‌های جاری


خبرگزاری فارس: دولت تا پایان آبان ماه سال جاری 768 میلیارد تومان در هزینه های جاری خود صرفه جویی کرده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پرداخت‌های خزانه‌داری کل کشور در هشت ماهه سال 1385 بابت اعتبارات هزینه و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ومالی و تنخواه گردان خزانه معین استانها و همچنین ماده 10 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و پرداخت‌های مربوط به بازسازی بم بالغ بر مبلغ 338009 میلیارد ریال بوده است.
این مبلغ در حدود 5/91 درصد مجموع اعتبارات مصوب مربوط می‌باشد، پرداخت‌های یاد شده صرفنظر از چگونگی و ترکیب اقلام تشکیل دهنده آنها در مقایسه با پرداخت‌های خزانه‌داری کل کشور در مدت مشابه در سال 1384 درحدود 1/39 درصد افزایش دارد.
به گزارش فارس، پرداخت‌های خزانه بابت اعتبارات هزینه (جاری) دستگاه‌های مرکزی و محلی (استانی) و همچنین ردیف‌های متفرقه منظور در جداول قانون بودجه سال 1385 کل کشور در هشت ماهه سال جاری بالغ بر مبلغ 244268 میلیارد ریال بوده است. رقم مزبور معادل 9/96 درصد اعتبارات مصوب که 251957 میلیارد ریال است، می‌باشد.
مبلغ یاد شده صرف‌نظر از چگونگی و ترکیب اقلام منظور در قوانین بودجه مربوط در مقایسه با سال 1384 در حدود 4/34 درصد افزایش دارد.

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات