صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۸:۰۰  ، 
کد خبر : ۴۰۳۳۲

اهداف دشمن از تهدیدهای اخیر / سید مهدی فقیهی


بصیرت: به رغم نشست اخیر دبیر شورای امنیت ملی کشورمان با گروه 1+5 و نماینده امریکا و اظهار رضایت دو طرف از این مذاکرات، در روزهای اخیر شاهد تهدیدها و جنگ روانی برخی قدرت‌های استکباری و راه انداختن فشار تبلیغی بر ایران هستیم. امریکا و اسرائیل، موج این تهدید و جنگ روانی را رهبری و از آن اهدافی را دنبال می‌کنند که به مواردی در ذیل اشاره می‌کنیم.

1. اولین هدف دشمن، برهم زدن وحدت ملی و قدرت داخلی نظام جمهوری اسلا‌می با افزایش نارضایتی‌های عمومی در داخل است که شکست دولت احمدی‌نژاد و ناکارآمدی نظام را دنبال می‌کند.

افزایش تحریم‌های اقتصادی غرب برضد ایران و ایجاد محدودیت‌ برای سیستم بانکی و امور اقتصادی با هدف آشوب‌آفرینی و اغتشاش صورت می‌گیرد و دشمنان انقلا‌ب به این رویه چشم امید بسته‌اند. یکی از این اهداف و سیاست‌ها، ایجاد رعب و وحشت در داخل کشور و از بین بردن امنیت روانی و اقتصادی مردم است که خط گرانی‌ها و تورم را بستر مناسبی برای این اهداف شیطانی می‌پندارند.

سخنان اخیر مقام معظم رهبری در روز عید مبعث فصل‌الخطاب قاطعی در خنثی‌سازی این رویه توطئه‌آمیز است و همگان باید، آن‌را به عنوان راهبرد اساسی و نهایی مدنظر قرار دهند.

رهبر معظم انقلا‌ب، «استقامت در همه شرایط» را درس بزرگ بعثت پیامبر اعظم(ص) خواندند فرمودند: ملت ایران با تکیه بر این درس سرنوشت‌ساز و حضور مستحکم در میدان‌ها و عرصه‌های مقابله، با تعامل و گفت‌وگو به راه روشن خود ادامه می‌دهد.

نکته حائز اهمیت این است که ملت ما نخستین‌بار نیست که در عرصه‌های بین‌المللی به مقابله با استکبار جهانی می‌رود و همواره از امتحان الهی سربلند بیرون آمده است وآن‌چه در این راه، توکل بر خدا و تکیه بر وحدت و یکپارچگی ملی و اسلا‌می موجب پیروزی و موفقیت همه جانبه بوده است.

اگر در این پایداری، دشمن نقاط ضعفی را در ما مشاهده کند یا اختلا‌ف دیدگاه و چراغ سبزی از سوی مسؤولا‌ن ببیند طمع‌کار از به پیشروی خود ادامه خواهد داد و با تکیه بر عناصر سست عنصر و ضعیف داخلی درصدد ارعاب و شکست وحدت ملی بر خواهد آمد. همان‌گونه که رهبر معظم انقلا‌ب فرمودند: حادثه بعثت، خاطره پرشکوه تاریخ بشر است و پیامبر(ص) عظیم‌الشان اسلا‌م در فضای متحجر و سنگستان جاهلیت، جامعه‌ای تهی از علم، عدل و اخلا‌ق را به جامعه و حکومتی نمونه و مبتنی بر توحید، علم، عدل، عقل اخلا‌ق تبدیل کرد. امروزه نیز ما با جامعه‌ای جهانی و استکباری که سراسر آن را بی‌عدالتی و بی‌اخلا‌قی فراگرفته است روبه‌رو هستیم و رسالت ملت ایران آن است که با بهره‌مندی از مبانی عمیق دین اسلا‌م، فریاد استقامت در راه خدا را برای رسیدن به جامعه آرمانی و عادلا‌نه سر دهد و از تهدیدات دشمن نهراسد. در این راه نباید به امتیازات ناچیز دشمن دل بست که اگر اینان خیرخواه امت بودند، یک سابقه نیک در ذهن ملت ما بر جای می‌گذاشتند.

سابقه استکباری دشمنان هیچ روزنه امیدی برای سازش و اعتقاد باقی نمی‌گذارد و ما با تکیه بر مبنای عقلا‌نیت و اخلا‌ق به مذاکرات در چارچوب اصول و خطوط قرمز خود ادامه خواهیم داد تا حجت بر همگان تمام شود و بهانه به دست دشمن نداده باشیم. ملت ایران بر حق است و این حقانیت بر همگان روشن است. اما به‌فرموده رهبر معظم انقلا‌ب، براساس سنت‌های الهی، حق هنگامی به پیروزی می‌رسد که پیروان آن در همه اوضاع و احوال استحکام و استقامت نشان دهند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات