صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۸۵ - ۰۹:۰۶  ، 
کد خبر : ۴۶۷۴

تحصن مخالفان سنیوره وارد ماه دوم شد


تحصن مخالفان نخست وزیر لبنان روز سه‌شنبه وارد دومین ماه خود شد, اما با توجه به پافشاری مخالفان و گروه حاکم بر لبنان بر مواضعشان تاکنون نشانه‌ای از حل این بحران دیده نشده است .
به گزارش خبرگزاری فرانسه‌, در آستانه آغاز دومین ماه تحصن نامحدود مخالفان که از اول دسامبر گذشته در مقابل مقر نخست وزیری در مرکز بیروت آغاز شده است‌, رهبران جنبشهای حزب الله و امل لبنان بر ادامه مسالمت امیز این تحصن تاکید و اعلام کردند حق دارند اقداماتشان را با رعایت جوانب قانونی شدیدتر کنند .
جنبش حزب الله و امل در بیانیه خود تاکید کردند: گروه اکثریت حاکم برلبنان مانع به نتیجه رسیدن راهکارها و تلاشها برای حل بحران در این کشور هستند .
گروههای مخالف دولت سنیوره در صدها چادر سفید که درمیدانهای ریاض الصلح و شهدا در بیروت برپا شده است , مستقر هستند و به تحصنشان ادامه می دهند .

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات