صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۸۷ - ۰۷:۵۳  ، 
کد خبر : ۵۳۴۰۲

رابطه روحانیون با دولت مبنایى است


گروه سیاسى - نماینده ولى فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامى تصریح کرد: ممکن است برخى کج سلیقگى ها در مورد بعضى از اعضاى دولت باعث واکنش از سوى روحانیت شود اما این به رابطه مبنایى آن ها با دولت ضربه نمى زند.
حجت الاسلام على سعیدى، نماینده ولى فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامى در گفت وگو با برنا، درباره رابطه روحانیون با دولت و چگونگى آن گفت: هر دولتى که بیشترین توجه را به اصول و مبانى دینى داشته باشد طبعاً مورد حمایت این بزرگان است. وى افزود: روحانیون دولت ها را با هم مقایسه مى کنند و هر دولتى که نسبت به مسائل اصولى، ارزشى، انقلابى، دینى و اصول تفکر حضرت امام و رهبرى در مسائل بین المللى امتیازاتى داشته باشند را تأیید مى کنند.
سعیدى در ادامه ساده زیستى، روحیه مقابله با فساد، روحیه مقابله با مستکبرین و دفاع از مستضعفین و ارتباط با محافل دینى را از نکات مثبت و امتیازات یک دولت دانست و تصریح کرد: هر دولتى که امتیازات بیشترى را در این خصوص داشته باشد، نزد روحانیت از ارزش بالاترى برخوردار است.
نماینده ولى فقیه در سپاه پاسداران در مورد امتیازهاى دولت نهم و وجه تمایز این دولت نسبت به دولت هاى قبلى، گفت: ما بالاتر از فرمایش رهبر انقلاب اسلامى چیزى نمى توانیم بگوییم. ایشان در هفته دولت شاخصه هاى اصولگرایى را مطرح کردند و دولت نهم را بهره مند از این شاخصه ها دانستند.
وى روحیه مقابله با فساد، ساده زیستى، مقابله با اندیشه هاى سکولاریستى و اندیشه هاى دگراندیش راه گراى غربى را از ویژگى هاى دولت نهم برشمرد و اظهار داشت: این مسائل مورد تأیید اکثریت روحانیون و علما است، اما در برخى از امور روحانیت نقطه نظراتى دارند که به طور طبیعى دولتمردان باید با گوش جان بپذیرند.
سعیدى ادامه داد: از جمله این موارد اظهار نظرهاى غیر تخصصى بعضى از اجزاى دولت است که گاهى ممکن است موجب بروز مشکلاتى براى آنان شود که باید از این قبیل مسائل جلوگیرى کنیم. وى افزود: رئیس جمهور و دولتمردان نباید اجازه دهند برخى از این نقاط ضعف بهانه در دست افراد شود تا زحمات دولت را زیر سؤال ببرد.
نماینده ولى فقیه در سپاه با اشاره به اینکه برخى افراد سعى دارند علما و روحانیون را مقابل دولت جلوه دهند، تصریح کرد: این افراد دو دسته هستند. اول افرادى که به دنبال بهانه و نقطه سوء و سیاهى مى گردند تا آن را بزرگ کنند و دیگران را به وسیله آن تحت تأثیر قرار دهند و دوم عده اى هستند که منصفانه انتقاداتى را از دولت دارند.
وى در ادامه خاطرنشان کرد: دولت نهم که این اقدامات شایسته و بایسته را در پرونده خود دارد و مورد تأیید رهبرى انقلاب نیز هست و عملکرد جامع و خوبى در بخش هاى گوناگون داشته، نباید بهانه در اختیار دیگران قرار دهد.

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات