دانیل پایپز مدیر مجمع خاورمیانه و استاد موسسه هوو در دانشگاه استنفورد طی مقاله ای در سایت رسمی صدای آمریکا (VOA COM) هشدار داد: با پایان یافتن ماموریت سازمان ملل در دسامبر آینده (آذرماه) که به حضور نیروهای آمریکایی در عراق مشروعیت بخشید، سرنوشت 350 عضو گروه مجاهدین خلق به فاجعه نزدیک می شود! دولت عراق مایل است آنها را به ایران تحویل دهد. این عمل به نابودی این سازمان و اعضای آن، و جاه طلبی های بیشتر ایران منجر خواهد شد. این در حالی است که شبکه مجاهدین، اطلاعات محرمانه بسیار پرارزشی را برای ما درباره برنامه اتمی ایران فراهم آورده است.
وی که در آغاز اشغال عراق خواستار روی کار آمدن دولتی نظامی نظیر حکومت ژنرال های ترکیه شده بود، می افزاید:هر چند وزارت خارجه آمریکا مجاهدین خلق را یک سازمان تروریستی می داند اما احتمالاً این تلقی تمام خواهد شد زیرا مجاهدین امنیت آمریکا را تهدید نمی کنند. به گفته ژنرال «اودیرنو» که قرار است به زودی فرماندهی نیروهای آمریکایی در عراق را بر عهده بگیرد، مجاهدین، تجهیزات خود را تسلیم نیروهای ما کرده و آشکارا با ما همکاری می کند. منافع دولت بوش ایجاب می کند در مذاکرات با دولت عراق، مجاهدین را زیر حفاظت ارتش خود نگاه دارد و علیه ایران استفاده کند.
گفتنی است دیروز اتحادیه اروپا درخواست منافقین برای حذف نام آنها از لیست گروه های تروریستی را رد کرد و آنها را همچنان سازمانی تروریستی قلمداد نمود.