بهروز کمالجو
نزدیک به یک ماه است که با محاصره همه جانبه غزه قتل عام تدریجی و بی صدای 5/1 میلیون انسان بی گناه شروع شده است. رژیم صهیونیستی با اطمینان کامل از اینکه هیچ کس نسبت به قتل عام تدریجی مردم غزه واکنش جدی نشان نمی دهد، در کمال آسودگی و به دور از هر گونه شتاب و تعجیلی با محاصره این سرزمین، ساکنین آن را از تامین تمامی نیازهای اولیه زندگی محروم کرد. با گذشت دقایق و ثانیه ها پرسه زدن مرگ در کوی و برزن غزه محسوس تر می شود. سنگین تر شدن هر چه بیشتر سایه مرگ بر غزه بر تکاپوی مردم غزه برای زنده ماندن افزوده است. مردم این بی سامان مصیبت زده اگر از ابزار و آذوقه های امروزی برای ادامه حیات محروم شده اند با روی آوردن به شیوه های زندگی دیروز به آنانی که هنوز رگ غیرت آنها جنب وجوشی دارد پیام می دهند ما هنوز زنده ایم اگر قصد دارید حرکتی انجام دهید تا دیر نشده دست به کار شوید.
مردم غزه دچار مرگ تدریجی شده اند، چون حماس دولت قانونی و منتخب این مردم نخواست زیر بار توافقنامه سازشی برود که پیشنهاد خیانت آمیز برخی از سران عرب برای سازش و تسلیم در برابر رژیم صهیونیستی و پایمال کردن حقوق میلیون ها فلسطینی آواره و سرگردان در نقاط مختلف دنیا بود.
مردم غزه قربانی یکی از رسواترین توطئه های فاجعه بار هستند. نابودی و یا تسلیم آنها گروه هایی را به جشن و پایکوبی وا می دارد:
1- صهیونیستها: اوضاع به هم ریخته رژیم صهیونیستی منازعه میان احزاب لیکود، کادیما و کار را به اوج رسانده و هر یک از آنها بر این گمان است که با فشار بیشتر بر مردم غزه و دامن زدن به جنایت در این منطقه می تواند امکان پیروزی خود در رقابت را افزایش دهد.
2- مصر : یکی از سوالات اساسی در فاجعه غزه این است که چرا مصر و در راس آن حسنی مبارک رئیس جمهور این کشور به جای همکاری و همراهی با مردم غزه که به واسطه محاصره و محرومیت در آستانه مرگ جمعی هستند به آنها پشت کرده وبا مسدود کردن گذرگاه رفح عملا عمله صهیونیستها شده است. پاسخ روشن است. مصری ها که این روزها گاز سرمایه ملی مصر را به ثمن بخس در اختیار صهیونیستها قرار می دهند، غزه و حماس را مزاحم تلقی می کنند و تضعیف آن را برای خود پیروزی می دانند.
3- سایر کشورهای عربی: سیلوان شالوم وزیر امور خارجه سابق رژیم صهیونیستی گفته بود، تعداد درخواست کشورهای عربی برای برقراری رابطه با اسرائیل آن قدر زیاد است که ما فرصت کافی برای بررسی آنها را نداریم. اگر به این ادعا هم اعتنا نشود از رفتار برخی کشورهای عربی مشخص است که چگونه سراسیمه به سمت عادی سازی روابط با صهیونیستها در حرکت اند. اینها هم حماس و مبارزات مردم فلسطین به ویژه غزه را یک مانع می دانند و رژیم صهیونیستی نیز با آگاهی از میل شدید آنها به ایجاد رابطه از آنها می خواهد تا حماس و مردم غزه را قربانی کنند.
4- تشکیلات خودگردان: این تشکیلات به رهبری ابومازن که خود را رقیب جدی حماس می داند و بر این گمان است که با حذف حماس می تواند افتخار - بخوانید ننگ - تشکیل یک دولت فلسطینی را به نام خود در تاریخ ثبت کند، حلقه ای از زنجیره افزایش فشار بر غزه و حماس است.
5- کشورهای غربی: آمریکا و تعدادی از کشورهای غربی که سالها برای درهم شکستن مقاومت ملت فلسطین تلاش می کنند غزه و حماس را آخرین سنگر مقاومت می دانند و با سکوت و تجاهل در قبال این جنایت ننگین منتظر درهم شکسته شدن این ملت سرافراز هستند. اشتهای آنها برای دیدن این پیروزی وهمی آنقدر زیاد است که می توانند زجر و مشقت مردم غزه را نبینند.
مردم غزه انسان و مسلمانند و دولتمردان رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی که شکل و ظاهری از انسان دارند اما از انسانیت تهی هستند، تنها انسانهای کره خاکی نیستند و سران کشورهای عربی نیز تنها مسلمانان - متظاهر به مسلمانی - جهان نیستند. وظیفه انسانی انسانها و وظیفه انسانی و اسلامی همه مسلمانان حکم می کند، همه باید برای نجات مردم مظلوم و محروم غزه که هنوز به انسانیت انسانها و اسلامیت مسلمان ها امید دارند به پا خیزند و اجازه ندهند عده اندکی رذل و پست، ننگی ابدی را بر دامن انسان و اسلام بگذارند. صهیونیستهای خون آشام و همه کسانی که با آنها در این جنایت شریک هستند بدانند که در نهایت مرگ تدریجی مردم غزه در انتخابی آگاهانه و شجاعانه می تواند تبدیل به شورشی خونین و قهرمانانه شود و همه محاسبات شیطانی آنها را بر هم زند. اهل فهم و فراست این مهم را در می یابند و بس.