صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۸۵ - ۱۱:۴۳  ، 
کد خبر : ۶۴۴۷

ناآرامی‌ها در دانمارک دیشب نیز ادامه داشت


پلیس دانمارک به دنبال ناآرامی‌ها و خشونت‌ها در این کشور که پس از اخراج فعالان یک گروه جوانان کپنهاک و از هفته گذشته بروز کرد، تعدادی از معترضین را برای کاهش خشونت‌ها دستگیر کرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز از کپنهاک، دستگیری این افراد پس از آن انجام شد که نیروهای پلیس روز گذشته شاهد شدیدترین خشونت‌ها خیابانی در پایتخت بوده و با صدها نفر از جوانانی که به خودروها و اماکن دولتی آسیب می‌رساندند، به درگیری خیابانی پرداختند.
"فلمینگ استین مونش" سخنگوی پلیس در این باره اعلام کرد نیروهای پلیس شب گذشته برای دور تازه‌ای از درگیری‌ها آماده بودند و به همین منظور از پلیس دیگر مناطق نیروهای کمکی دریافت کرده و حتی خودروهایی را از پلیس سوئد قرض گرفته بودند.
گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که بانیان این اعتراضات تلاش دارند با ارسال پیام‌های کوتاه از طریق تلفن همراه طرفداران خود را به تظاهرات تازه‌ای دعوت کنند.
از سوی دیگر پلیس توانست شب گذشته از شروع خشونت‌ها در منطقه‌ چندقومیتی کارگری "نوربرو" کپنهاک جلوگیری کند و این نیروها توانستند تظاهرکنندگانی را که به سویشان بمب دستی آتش‌زا (کوکتل مولوتف) پرتاب می‌کردند، کنترل کنند.
این در حالی است که در ساعات اولیه روز گذشته نیز تظاهرات آرامی در منطقه نوربرو برگزار شده بود.
بنا بر اعلام پلیس، در حمله این نیروها به منازل، مدارس و مراکز تجمع این جوانان توانسته است عده‌ای از فعالان را که نیمی از آنها را خارجیان تشکیل می‌دهند،‌ دستگیر کند. با این حال رسانه‌های محلی از دستگیری 600 نفر از روز پنجشنبه تاکنون خبر می‌دهند.
بنا بر این گزارش، اتباع آلمان، سوئد، نروژ، ایتالیا، ایرلند، انگلیس و اسپانیا در این درگیری‌های بازداشت شده‌اند و به گفته پلیس از دانمارک اخراج خواهند شد.

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات