صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۱  ، 
کد خبر : ۷۱۲۴۶

نظامی اسرائیلی، جنگ غزه را جنایت جنگی خواند


بصیرت: یکی از نظامیان فراری ارتش رژیم صهیونیستی گفت: اقدام ارتش اسرائیل در غزه جنایت جنگی است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی قربانیان ترور، شبکه "رای دو" ایتالیا با تهیه گزارشی از این نظامیان فراری اعلام کرد: احتمال دارد این افراد به زندان بیافتند.
یک نظامی اسرائیلی در ابتدای این گزارش نشان داده می‌شود که با فرزند خردسالش بازی می‌کند، وی از شرکت در عملیات ارتش اسرائیل امتناع کرده است.
یک نظامی فراری می‌گوید، من از شرکت در این عملیات خودداری کردم زیرا آنچه در غزه پیش آمده، جنایت جنگی است و نمی‌خواهم در آن مشارکت داشته باشم.
پیشتر نیز برخی از نظامیان اسرائیلی از شرکت در عملیات ارتش، در کرانه باختری خودداری می‌کردند و این بار در غزه باردیگر این وضع تکرار می‌شود.
با توجه به قربانی شدن صدها و صدها غیرنظامی در عملیات غزه، ارزش‌ها برای بسیاری از اسرائیلی‌ها تغییر کرده است.
این شبکه همچنین با یک وکیل اسرائیلی درباره مجازاتی که در انتظار نظامیان فراری است، صحبت می‌کند.
این وکیل می‌گوید، تا س سال زندان در انتظار چنین افرادی است تاکنون حدود 10 نظامی از شرکت در این عملیات خودداری کرده‌اند، زیرا آنان در برابر رنج و عذاب مردم غزه بی‌تفاوت نیستند.
 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات