صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۸۶ - ۱۵:۳۸  ، 
کد خبر : ۷۱۳۴

لاریجانی اگر غرب تردید دارد پس چرا فشار می‌آورد


واکنش لاریجانی به اظهارنظر غرب درباره دستاورد هسته‌ای جدید ایران

علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اظهارنظر غربی ها که موفقیت جمهوری اسلامی ایران در تولید صنعتی سوخت هسته‌ای را اغراق‌آمیز دانسته‌اند، اظهار داشت: اگر تردید آنها در این مساله درست است پس چرا به جمهوری اسلامی ایران فشار می‌آورند ؟
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، لاریجانی روز چهارشنبه پس از دیدار رنگین دادفر سپنتا وزیر امور خارجه افغانستان در جمع خبرنگاران افزود: ما نمی خواهیم نشاط آنها را برهم بزنیم آنها پیش از این نیز در مورد مراحل مختلف فعالیتهای صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تردید داشتند.

لاریجانی در خصوص مذاکرات خود با سولانا گفت: ما دو بار با یکدیگر تماس تلفنی داشتیم و قرار بود دهم تا سیزدهم آوریل مذاکراتی با یکدیگر داشته باشیم که برای من مقدور نبود لذا قرار شد بعد از سفری که سولانا دارد این مذاکرات انجام شود.

وی تصریح کرد: سولانا علاقه‌مند است مذاکرات دقیق و با اسلوب انجام شود و گفته است ایده‌هایی داریم که از پشتوانه‌هایی برخوردار است.

لاربجانی افزود: من نیز به سولانا گفته‌ام با رویکرد گذشته نمی‌توان مذاکرات را آغاز کرد.

وی درباره مکان برگزاری کنفرانس امنیتی عراق نیز گفت: قطعا تشکیل این کنفرانس در بغداد را ترجیح می‌دهیم زیرا به معنای احترام گذاشتن به دولت عراق و تثبیت این کشور است.

صلیب سرخ جهانی وضع زندگی مردم عراق را فاجعه بار خواند
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات