بصیرت: معاون فرهنگی دفتر حزب الله لبنان در تهران با بیان اینکه "عماد مغنیه به دنبال حق و حقیقت بود" افزود: مردم ایران و امام خمینی(ره) الگوی این شهید بزرگوار بودند.
به گزارش بصیرت به نقل از ایرنا، "علی زعیتر" عصر پنج شنبه در مراسم بزرگداشت نخستین سالروز شهادت عماد مغنیه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی عملی قهرمانانه بود و به مردم دنیا آموخت که باید با جور ظالمان مبارزه کنند.
وی افزود: حزب الله لبنان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفت و با تاسی از این رویداد مهم جهانی، به مبارزه خود ادامه داد. حرف عماد برگرفته از سخن ها و شخصیت امام خمینی/ره/ بود و همواره او را سرمشق خود قرار می داد.
زعیتر از اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی نام برد و گفت : حزب الله با کسب دو پیروزی در سال های 2000 و 2006 توانست بزرگترین ارتش منطقه را به زانو درآورد و مقوله شکست ناپذیری اسرائیل را بشکند.
وی بااشاره به اینکه برخی از سران کشورها ، حزب الله را در جنگ جولادی 2006 به ماجراجویی متهم کردند، گفت: اگر عزت را به مردم برگردانیم، این ماجرا جویی است؟ ما حاضر نیستم کرامت و سرزمین خود را بفروشیم. آنها ما را متهم کردند که به دنبال جنگ رفتیم. باید از آنها سوال کرد، شما کجا رفتید. شما به دنبال آبروریزی و فروختن خود رفتید.
زعیتر ، حاج عماد را الگوی حقوق بشر دانست و تصرح کرد: امریکا واسرائیل از این الگو و نیروهای تربیت شده به دست او می ترسند.
معاون فرهنگی دفتر حزب الله لبنان در تهران در پایان سخنانش ، پیروزی حماس را به عنوان آخرین میخ تابوت اسرائیل دانست و گفت: صدای له شدن استخوان های اسرائیل شنیده می شود و به زودی این رژیم از بین رفتنی است.
مراسم بزرگداشت سالروزشهادت عماد مغنیه عصر روز پنج شنبه با حضور جمعی از مسوولان کشور و شماری از دوستداران این شهید در مسجد امام صادق (ع) تهران برگزار شد.
عماد مغنیه بهمن ماه سال گذشته به دست مزدوران رژیم صهیونیستی در دمشق پایتخت سوریه به شهادت رسید.