صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۱:۴۷  ، 
کد خبر : ۸۴۸۷۹

هفته آینده جشن ملى خودکفایى سیمان برگزارمى شود


بصیرت: با ظرفیت سازی و توسعه کارخانجات تولید سیمان در نقاط مختلف کشور، در حال حاضر کشور از نظر تولید این محصول به مرحله خودکفایی رسیده است و به زودی جشن ملی خودکفایی در بخش سیمان برگزار خواهد شد.
به گزارش بصیرت به نقل از کیهان، مراسم جشن خودکفایی تولید سیمان در هفته آخر فروردین ماه جاری و همزمان با بهره برداری از طرح 5/1میلیون تنی سیمان ساروج بوشهر برگزارخواهد شد.
این مراسم با حضور شخصیت ها و مسئولان بلندپایه کشور و میهمانانی از کشورهای همسایه برگزار می شود و در آن از دست اندرکاران و افرادی که در دست یابی ایران به خودکفایی در بخش سیمان نقش اساسی داشته اند، قدردانی خواهد شد.
قابل ذکر است: با بهره برداری از چند طرح جدید در ماههای پایانی سال گذشته، ظرفیت تولید سیمان در کشور در پایان سال به 64میلیون تن رسید که این موفقیت مرهون تلاش دست اندرکاران این صنعت است.
براین اساس 25درصد از ظرفیت تولید کنونی 64میلیون تنی سیمان توسط بخش خصوصی صورت گرفته است و این رقم تا سال 1390 به 40درصد ارتقا می یابد.
گفتنی است: ظرفیت تولید سیمان در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی حدود 8میلیون تن بود که با سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی و دولتی این رقم در پایان سال گذشته به 64میلیون تن رسید که 800درصد رشد ظرفیت سازی تولید سیمان را نسبت به ابتدای انقلاب نشان می دهد.


 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات