صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۸:۲۹  ، 
کد خبر : ۸۶۱۶۱
در ششمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر اعلام شد

حمایت بنیاد ملی نخبگان از ممتازان علمی بسیج


برگزیدگان ششمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور بسیجی، شاهد و ایثارگر سه شنبه گذشته معرفی شدند.
در این جشنواره معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز بسیج را پیشتاز مسیرهای سخت و صعب العبور علمی کشور خواند و اظهار داشت: بسیج یک تلاش علمی عظیمی را در همه ابعاد آغاز کرده است و بسیج دانشجویی در حقیقت امروز تبدیل به پلی میان صنعت و دانشگاه شده است؛ وی با بیان اینکه ششمین جشنواره ممتازان بسیج، به عنوان یکی از مراکز نخبه پرور جامعه قلمداد می شود، گفت: طی چند هفته آینده برخی مراکز نخبه پرور که در دانشگاه ها پراکنده هستند، مورد شناسایی قرار گرفته و با یک برنامه منظم مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار می گیرند.
جانشین نیروی مقاومت بسیج نیز از طراحی سیستمی مناسب در نیروی مقاومت برای شناسایی و جذب نخبگان و تداوم ارتباط با نخگبان علمی بسیج خبر داد.حجت الاسلام تائب گفت بسیج دانشجویی با برگزاری این جشنواره در شناسایی و جذب نخبگان موفق بود.
همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه تمدن ساز را از راهبردهای اساسی وزارت علوم خواند و گفت:بسیج دانشجویی باید محوریت گفتمان علمی و اسلامی و حرکت به سمت چشم انداز 20 ساله را بر عهده بگیرد و ضمن اینکه وارد عرصه های مختلف علم و فناوری می شود، هم زمان در حوزه فرهنگی و به ویژه در عرصه سیاست و حفظ ارزش های اسلامی نیز وارد شود.
وزیر علوم با اشاره به اینکه هم اینک در رشته های ریاضی، پلیمر، شیمی، نانو، پزشکی و چرخه سوخت هسته ای رتبه اول منطقه را داریم، گفت: زودتر از سال 1404 به این مرحله از تولید علم که در چشم انداز پیش بینی شده، دست خواهیم یافت. وی با بیان اینکه شاید یکی از ضعف های ما این باشد که به مجلات علمی پژوهشی علوم انسانی کمتر توجه کرده ایم، تصریح کرد: باید به کمک حوزه به ویژه حوزه علمیه قم تولیدات علمی را که در این عرصه وجود دارد منتشر کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: دانشجویان بسیجی خلا عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد را پس از حذف کنکور جبران کنند. دکتر عبدالله جاسبی افزود: در حال حاضر 02 هزار عضو هیئت علمی تمام وقت در دانشگاه آزاد فعالیت می کنند که تا سال 1390 این تعداد باید به 47 هزار نفر برسد. در این راستا بسیج باید نقش و سهم بالایی داشته باشد.
رییس سازمان بسیج دانشجویی هم گفت: شناسایی و تشویق دانشجویان ممتاز بسیجی، شاهد و ایثارگر، تقویت روحیه پژوهشی در سایر دانشجویان بسیجی، معرفی الگوهای برتر به بدنه بسیج به منظور ایجاد خودباوری و هدایت بخشیدن به حرکت های علمی و ایجاد انگیزش و تحرک علمی در بین دانشجویان از مهم ترین اهداف برگزاری جشنواره است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات