بصیرت: زورآزمائی بدفرجام رژیم کمپ دیویدی قاهره با حزب الله لبنان به مراحل حساسی رسیده و باقیمانده حیثیت حسنی مبارک در سطح داخلی منطقه ای و بین المللی را در معرض چالش قرار داده تا آنجا که رئیس شورای اسلامی فلسطین گفته : شمارش معکوس برای سرنگونی مبارک آغاز شده است .
قاهره ادعا کرده است حزب الله لبنان با اعزام نفراتی به مصر درصدد تبلیغ شیعه برآمده و اهدافی بر ضد امنیت ملی مصر را تعقیب می کند . حزب الله لبنان چنین اتهامی را رد کرده فرد دستگیر شده درصدد تلاش برای یاری رساندن به فلسطینی ها در جریان جنگ 22 روزه بوده است که بتوانند در برابر ماشین جنگی اشغالگران مقاومت کنند و تا حدودی محاصره غذائی ـ داروئی غزه شکسته شود. حزب الله سئوال می کند که اگر درصدد شیعه کردن اهل سنت مصر بود چرا این هدف در « بقاع » و سایر نقاطی که بهتر در دسترس حزب الله قرار دارند از این تلاش مورد ادعا خبری نیست کاملا آشکار است که رژیم قاهره در مصاف سیاسی ـ تبلیغاتی با حزب الله موضع ضربه پذیر و بسیار شکننده ای دارد و فاقد وجاهت و مقبولیت نزد جامعه مصر و جهان عرب است . رژیم کمپ دیویدی مبارک به جای اظهار شکست و ناتوانی درصدد جبران کمبودها برآمده و ضمن وارد کردن مستقیم صهیونیست ها به این معادله سعی دارد از توان محدود اشغالگران هم علیه حزب الله لبنان بهره گیری کند. روزنامه عرب زبان « الاخبار » در این زمینه گزارشات مهمی را منتشر کرده و خاطرنشان می سازد که 2 عضو ارشد « موساد » طی روزهای گذشته برای هماهنگی با رژیم قاهره در شکنجه و بازجوئی از عنصر دستگیر شده لبنانی وارد مصر شده اند. البته رژیم قاهره در اقدامی تبلیغاتی به منظور سرپوش گذاشتن بر این رسوائی سیاسی ـ تبلیغاتی مدعی شده است که رژیم صهیونیستی هیچ نقشی در این زمینه برعهده ندارد ولی بطور همزمان صهیونیستها مرتبا تاکید می کنند که اطلاعات منجر به بازداشت عنصر لبنانی دقیقا توسط رژیم تل اویو ارائه شده و این از ابتکارات امنیتی اشغالگران بوده است که مامور حزب الله لبنان شناسائی و دستگیر شده است .
اگرچه رژیم قاهره اکنون عنصر لبنانی را در اختیار بازجویان اسرائیلی قرار داده و تقریبا نقش پادوی صهیونیستها در امور امنیتی ـ اطلاعاتی را بازی می کند ولی وقوع چنین حوادثی اعتبار و آبروی رژیم قاهره را نزد ملتهای عرب و بویژه ملت مصر از میان برده است .
در واقع در مصاف اشغالگران صهیونیست با فلسطینی ها رژیم کمپ دیویدی قاهره و ارتجاع عرب جانب اسرائیل را گرفته اند ولی حزب الله لبنان با رشادت و از خودگذشتگی به مواضع آرمانی خود وفادار مانده و جانب ملت مظلوم فلسطین را تقویت می کند.
رژیم قاهره حزب الله لبنان را متهم به حمایت از فلسطینی ها کرده و البته حزب الله نیز این اتهام را می پذیرد و آنرا سند افتخار خود می داند که به فریاد استعانت ملتی مظلوم درحد توانش یاری رسانده و کاری را انجام داده که می بایستی رژیم قاهره آنرا به انجام می رساند و به یاری ملت مظلوم فلسطین در غزه می شتافت و با گشودن « گذرگاه رفح » از مرگ و نابودی آنها جلوگیری می کرد.
اما سئوال جدی اینست که رژیم کمپ دیویدی قاهره چرا امروزه علیه حزب الله دست به تبلیغات رسانه ای زده و با واگذاری شکنجه و بازجوئی از عنصر لبنانی به صهیونیستها چه اهدافی را دنبال می کند
واقعیت اینست که اسرائیل در جنگ 22 روزه شکست سنگینی را متحمل شده و این شکست در واقع ناکامی رژیم قاهره و جهبه ارتجاع عرب نیز بود. اکنون قاهره سعی دارد با سمپاشی تبلیغاتی علیه حزب الله لبنان انتقام شکست سنگین « محور تل اویو ـ قاهره ـ ریاض » را از حزب الله بگیرد اما هرچه بیشتر در این زمینه تلاش می کند نتایج معکوسی را بدست می آورد. در واقع اتهامات وارده به حزب الله یکبار دیگر نشانه های عزت و شرافت و افتخار حزب الله را در دنیای عرب و دنیای اسلام به نمایش گذاشته و ثابت می کند حزب الله به دور از هرگونه تعصب مذهبی به یاری مردم مظلوم فلسطین شتافته و کمترین اعتنائی به تقسیم بندیهای شیعه ـ سنی نکرده و به حکم اسلام به یاری مظلومان غزه شتافته هرچند می دانسته است که آنها همگی سنی هستند و گرایشی به شیعه نداشته و ندارند.
مشکل بزرگ رژیم قاهره اینست که اصرار بیشتر در این مقوله دقیقا « ضد تبلیغ » است و هرچه بیشتر در این زمینه تلاش کند کمتر نتیجه خواهد گرفت و حتی رسواتر می شود. این پدیده یکبار دیگر نشان داد که تفکیک مواضع شیعه و سنی و تلاش برای رو در رو قرار دادن آنها یک خط مشی انحرافی است که با هدف سواستفاده های تبلیغاتی به نفع صهیونیستهای اشغالگر صورت می گیرد وبا خط مشی صحیح و انقلابی مورد نظر حزب الله و جبهه مقاومت اسلامی در منطقه در تضاد و تعارض آشکار است .
قاهره به صورت غیراخلاقی و غیرانسانی شدیدا در موضع جانبداری از اشغالگران صهیونیست گرفتار آمده و نمی تواند بر اینهمه رسوائی و ننگ و نکبت سرپوش بگذارد. اگر قاهره واقعا کمترین اعتقادی به تقویت جبهه اهل سنت می داشت بایستی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در غزه سنگ تمام می گذاشت ولی همه دیدند که شخص مبارک و جناح خائن فتح و تشکیلات باصطلاح خودگردان همگی علیه مقاومت اسلامی و علیه مردم مظلوم غزه وارد عمل شدند و اصرار آنها به شکست مقاومت غزه اگر بیش از اسرائیل نبود کمتر هم نبود.
ایکاش رژیم کمپ دیویدی قاهره و جبهه مفلوک ارتجاع عرب این حقیقت بزرگ را درک می کرد که شکست رژیم صهیونیستی اگرچه شکست آنها هم بود ولی این به مصلحت دنیای عرب و دنیای اسلام بود که جبهه حامیان اشغالگران صهیونیست با شکست و ناکامی و رسوائی مواجه شود.
هرچه قاهره بیشتر بر این طبل رسوائی بکوبد رسواتر خواهد شد و چیزی از این بابت جز ننگ و نفرت بیشتر نصیب هم پیمانان رژیم صهیونیستی نخواهد شد.
امروز بیش از هر زمان دیگری ثابت شده که بازگشت مصر به آغوش دنیای عرب و دنیای اسلام و گشودن زنجیره های اسارت در چنگال صهیونیستها یگانه راهکار احیای مجدد عظمت ملت بزرگ مصر است و دقیقا به عکس هرگونه تلاش و اقدام برای همدستی با اشغالگران صهیونیست جز نکبت و سرافکندگی برای مصر چیز دیگری به همراه نخواهد داشت . حتی اگر مبارک صهیونیستها را هم در شکنجه و بازجوئی از عنصر لبنانی شریک سازد این خیانت بزرگ هم چیزی را به سود اسرائیل و مزدوران محلی آن تغییر نمی دهد بلکه ماهیت این جناح خائن را بیش از پیش به ملتها ثابت می کند و به آنها نشان می دهد که نباید در صحت و درستی راه خود تردید کنند.